Μου τη σπάει

disable chat δεσπονις

πρέπει ρε γαμώτο.
αλλά όλο λέω “την επόμενη φορά, άστο για λίγο”.
οh well. τουλάχιστον έχω ημι-κουμαντάρει το μσν ώστε να είναι σχεδόν ανύπαρκτο…:stuck_out_tongue:

που έκοψαν το firefly. οι γνώστες ξέρουν και συμπάσχουν:(:frowning:

enough πια με τα t-shirts με τη φάτσα του μόρισον, έλεοοοοοοος…ειδικά με bare chest, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. μπορεί να ήθελες να υποβάλλεις την ταύτιση (aka μετεμψύχωση του jim) αλλά εντέλει καταλήγεις απλά να επιτείνεις την ΑΝΤΙΘΕΣΗ…

…ειδικά αν όλο το υπόλοιπο σύνολο θυμίζει πορτιέρη σε μπουζουξίδικο ή social awkward γυμνασιάκι…

γιατι τι εχουν τα μπλουζακια με τον Jimbo???

σας κάνουν όλους να φαίνεστε ΦΕΙΚ ΕΝ ΓΚΕΙ. τέλος.
…όπως και τα μπλουζάκια με τον τσε…

Μου την σπάνε τα apple fan-pigs που δίνουν 700 ευρώ για iphone επειδή είναι apple και είναι σικ.Εν ολίγοις σκατά στα μούτρα τους.

Μπορείς να τουητάρεις και όταν είσαι έξω όμως. :stuck_out_tongue:

και γιατι ακριβως σου την δινουν ? επειδη εχουν τα φραγκα ή επειδη δεν γουσταρεις το iphone ? σε βρισκω λιγο (πολυ δηλαδη) υπερβολικο… τι “pigs” και “Σκατα στα μουτρα τους” ?.. χαλαρωσε

το αιφον μια χαρά κινητάρα είναι, και το λέει αυτός που δε δίνει πάνω από 2 ευρώ για κινητά και τα εξαρτήματα τους.

περιμένω να μου το κάνει κάποιος δώρο :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως έχω το iPhone και απλά γαμάει. Τώρα αν σου τη σπάω κλάιν!

Προφανώς και χέστηκα για το μηλαράκι από πίσω. Τα 32gb όμως μνήμη γαμάνε :wink:

οσο κ αν διαφωνω με την τοποθετηση του μερακλη, θεωρω οτι ειναι οντως πολλα λεφτα για ενα κινητο. το ξερω οτι ειναι εργαλειαρα, με 300 απλικεισονς και μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα, αλλα θα ηθελα κατι με μεγαλυτερη οθονη, πας να δεις ανε βιντεο κ σου βγαινουν τα ματια… μου φαινεται κουτσικο!

αλλα να λεμε την αληθεια κανεις τα παντα !παιχνιδια, navigator, www, ενημερωση, πολυ πραμα λεμε…

μου την σπάνε γιατί απλά δεν έχουν το μυαλό να αγοράσουν κάτι που αντικειμενικά τους ταιριάζει.Είναι θύματα του marketing.Και έτσι πως πάει αυτός ο τομέας θα καταλήξει μια εταιρία να έχει κερδοφορία όχι λόγο τεχνολογιών και καινοτομιών που χρησιμοποιεί στα προιόντα της αλλά στην εικόνα που θα πουλήσει.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα,οι αντίστοιχες εταιρίες(που σέβονται τους πελάτες),να έχουν μικρότερο μερίδιο στην πίτα,μικρότερα κέρδη και έτσι οι αντίστοιχοι πελάτες να έχουν λιγότερες επιλογές.

και για να αιτιολογήσω αυτά που λέω:
1)http://mashable.com/2011/07/14/4g-confusion-study/
Το 34% όσων έχουν αγοράσει iphone δεν ξέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής τους.Δηλαδή αυτό το 34% έδωσε 700 ευρώ απλά για να χει “iphone”.
2)Το iphone έχει το πιο κλειστό λογισμικό,που η apple κανει τα πάντα για να μην μπορείς να βάζεις δικές σου εφαρμογές.(Αντίστοιχα λογισμικά,με μια απλή ρύθμιση μπορείς να το κάνεις)
3)Flash Player.
Επειδή οι 2 εταιρίες δεν τα πάνε καλά,η Apple δικαιολογεί την απαγόρευση του flash player,ως κάτι προστατευτικό για τους χρήστες,αφού τρώει μπαταρία.(Αντίστοιχα λογισμικά,έχουν την επιλογή,αν θες,το βάζεις)(περίμενε να δεις τι θα γίνει τώρα με το νεο os x leon και το flash)
4)μην μιλήσω για τους περιορισμούς ανα περιόδους στα iphones.
Αν αρχίσει να χαλάει η μπαταρία σου,απλά παραβαίνεις τους όρους της apple αν την αλλάξεις.
5)για να στείλεις αρχεία μέσω bluetooth πρέπει να κάνεις jailbrake την συσκευή.
6)ένας υπολογιστής macbook pro κάνει 1200 ευρώ την στιγμή που ένας αντίστοιχος pc κάνει γύρω στα 700 Ευρώ.

Αν εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις οτι αυτή η εταιρία,με αυτήν την συμπεριφορά της,δεν στηρίζεται στο marketing και στους φανατικούς αγοραστές τότε εγώ πάω πάσο.

@astaldo πολύ προσωπικά το πήρες!
επίσης μια 32 gb κάρτα κάνει 52 $.
@nir όλα αυτά τα πράγματα που κάνει το iphone το κάνεις και με συσκευές των 200-300 Ευρώ…

όπως και να χει,τα νούμερα σχεδόν δείχνουν τι πρόκειται να γίνει…

Έλεος γενικά με την φάτσα του και τον ίδιο τον Μόρισον

Εγώ πάντως το πήρα τζάμπα :wink:

Επιδότηση ftw :smiley: :smiley:

Ε ΝΑΙ

πάω στοίχημα ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή σου ούτε iphone ούτε mac υπολογιστή.
επίσης, αν η apple έχει καταφέρει να κάνει brainwash τόοοσο πολύ κόσμο μέσω του “marketing” τότε να αρχίσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες να το κάνουν και (γιατί όχι) να διδάσκεται και στα πανεπιστήμια…
πάρε και μερικά charts να έχεις να χαζεύεις: http://seekingalpha.com/article/281089-amazing-charts-apple-s-super-seasonal-performance?source=email_portfolio

Γιατί πιστεύεις οτι αμφισβήτησα τις πωλήσεις των προιόντων της apple?
τέσπα αν θες κινήσεις εντυπωσιασμού ορίστε

Επίσης κρατάμε αυτό

Earlier this month, Gartner reported that Android sales increased 888.8 percent year over year in 2010.

και

αλλά ας περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα…Το android υπόσχεται πολλά

Όχι,δεν εχω χρησιμοποιήσει ούτε mac υπολογιστή ούτε iphone.Μπορεί να της το αναγνωρίζω οτι κατάφερε μέσα σε ένα λογισμικό να συνδιάσει πολλές λειτουργίες απλά και αρμονικά,αλλά μέχρι εκεί.

επειδή είμαστε λίιιγο off topic το λήγω λέγοντας ότι με εκνευρίζει που αν κάποιος βρίσκει χρήσιμα τα προϊόντα της apple ή πίνει καφέ από τα Starbucks (ναι μου αρέσει και ο καφές τους και τα ροφήματά τους και η μουσική και το ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα…) πρέπει αμέσως να θεωρείται fanboys ή θύμα ή αμερικανάκι ή hipster ή ό,τι άλλο σχετικό…
και στη τελική όλα γύρω μας marketing είναι, ίσως κάποιοι το κάνουν καλύτερα…
:wink:

Που κολλαω και σταζω απο τον ιδρωτα.Μιλαμε για αφορητη ζεστη ρεεεεε!!!