εδω τωρα καλα ειμαστε.φυσαει κιολας:D
Σε ζηλευω αρχηγε
…που ειμαστε γκρινιαρηδες ! σαν φορουμ ! 9,155 replies στο “Μου αρεσει…” και 15,407 replies στο “μου τη σπαει” (+1)
Αυτες οι ακυρες ορεξεις για σοκολατα. Κατεβασα μισο βαζακι μερεντα. Φακ δηλαδη, ουτε εγγυος να’μουνα
κι εγώ μόλις άδειασα ένα κουτάκι μιλκο
Ρε είναι αρκετά ενοχλητικό όταν εξαφανίζονται φιλοι σου, σε φάση δεν μπορείς να τους βρεις πουθενά και με τίποτα ότι κι αν κάνεις, όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι σας οι γνωστοί. Σε τρώει η αγωνία!
Ο καλύτερος λόγος που δεν μου αρέσει το καλοκαίρι 8)
Εμένα πάλι δε μαρέσει γιατί κάθε τέτοιον καιρό με πιάνουν οι ψυχομλκίες μου, ίσως φέτος να έχω και έναν λόγο παραπάνω να τα σκέφτομαι όλα αυτά, σίγουρα ναι… αλλά παράγινε το κακό… ωωωωχου… ένας ακόμη λόγος είναι ότι έχει ζέστη και είμαι μακριά απ’τους φίλους μου…
μου τη σπάει ακόμη που όλο λέω θα διαβάσω και με αυτά και αυτά έχει περάσει μία βδομαδούλα που το λέω, αλλά δεν έχω βγάλει ούτε μισή σελίδα…
^^
επίσης δεν είμαι του προγράμματος εγώ ! Όσες φορές έχω προγραμματίσει κάτι ‘‘τα’χω κάνει θάλασσα’’.
επισης με ενοχλει που τυλιγουν τα σιντι με 50 τονους κολλητικη ταινια λες και δεν θελουν να τα ανοιξουμε και που κολανε την χαρτινη ταμπελιτσα της τιμης ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΙΛΙΟΥ.
ΘΑΝΑΤΟΣ.
Μου την σπαει που οταν βαζω air condition ξυπναω παντα με μυτη βουλωμενη και λαιμο ξερο :evil:
μην αγχωνεσαι για τα βινυλια, παρε ενα tip, from a collector to a collector : ( )
παρε εναν αναπτηρα, και περασε τη φλογα πανω στην τιμη για 4-5 δευτερολεπτα, λιωνει η κολλα και βγαινει η ταμπελιτσα της τιμης απο το βινυλιο κ δεν φαινεται τπτ, ουτε γατα ουτε ζημια. αν δεν πιασει με την πρωτη καντο 2-3 φορες, θα πιασει 100%, αλλα οχι πανω απο 4-5 δευτερολεπτα τη φορα ε, μην το καψουμε το ρημαδι!
btw τι πηρες ??
την ίδια συμβουλή που έδωσαν πριν απο 4-5 μέρες σε δισκοπωλείο
αυτό κάτω ρε συ, είναι γνωστό το κόλπο, αλλά γιατι να κολλησουν την ετικέτα εξ αρχης? XD
(το ομόνυμο crimson glory :D)
καλη αγορα !
ε νταξει, και που να το βαλουν οι ανθρωποι, καπου πρεπει να μπει κ αυτη η τιμη… και σε πληροφορω οτι απο το προστατευτικο ναυλον βγαινει πολυ πιο δυσκολα!
το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ηταν μια φορα οταν πηρα το Alien απο Tankard, το θυμαμαι χαρακτηριστικα, παλι με την τιμη πανω στο βινυλιο, λεω νταξει, θα το βγαλω, δεν τρεχει, παω σπιτι, κανω το κολπακι με τον αναπτηρα, το ταμπελακι ξεκολλαει αργα και μαγευτικα…για να αποκαλυφτει οτι απο κατω ακριβως το χαρτονι ηταν σκισμενο ! ο φουστης ειχε βαλει την τιμη πανω για να το καλυψει ! #-o
αουτς! Επρεπε να το τρυπησεις πάνω στο σκίσιμο για να λες οτι ειναι αρχικο παρτίδας
που μάλλον δεν θα δούμε street dogs…
Η ασέβεια στη ζωή.
και πολύ περισσότερο… η ασέβεια στον θάνατο!
…ναι, αν κατάλαβα καλά… αν εννοείς αυτό, που κατάλαβα, μάλλον το ίδιο εννοούμε (θέλω να πω ότι είμαι σύμφωνη)… δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή… Είναι και περασμένη η ώρα…
Που παλι ξυπνησα χαραματα απο την ζεστη :evil:
Σταματα γρουσουζηηηηηη,θα δουμε…[SPOILER]…μαλλον :p[/SPOILER]
πφ…που βαριέμαιιιιιι!