Που δεν υπαρχει φραγκο και πληρωνομαι σε 15 μερες απο την δουλεια
μιας και ειμαι καινουριος εδω περα και ειδα το αρχικο ποστ αυτου το θρεντ θα συμφωνησω μ’αυτο (οπως αλλωστε και η πλειοψηφια φανταζομαι)… αυτα τα χαπια/βοτανα που λετε εχουνε παρενεργιες?
Κόπηκα στην πόρτα του σπιτιού
Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά
Έψαχνα 40 λεπτά να παρκάρω
Τι ωραία που ξεκίνησε η εβδομάδα
Η φαγουρα που με εχει πιασει στην πλατη απο το μεσημερι.
Που μετά από το πορτμπαγκάζ που έσκασε στο κεφάλι του Φλοϋδιασμένου την προηγούμενη εβδομάδα τώρα έχουμε νέο επεισόδιο καθώς σήμερα και ενώ ήμουν στο κρεβάτι και διάβαζα επί 5 σερί ώρες σε μία φάση ντουυυυπ και έπεσαν κάτι ξύλα από το κρεβάτι:!:
Και ήταν η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα στην ημέρα.Και το συγκεκριμένο έγινε τα ξημερώματα,γύρω στις 4:30,και έπρεπε εγώ να σηκώσω ένα στρώμα μήκους 2 μέτρων και 10 εκατοστών και πλάτους 1 μέτρου και 50 εκατοστών,και να το κρατάω όρθιο σε ένα μέρος με το ένα μου χέρι,καθώς με το άλλο έβαζα τα ξύλα,και μέσα σε όλη αυτήν την παράνοια να πρέπει να κάνω πέρα και τα ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ της μάνας μου(ήταν κάτω από το στρώμα),μήπως και δεν έχω σαρανταρίσει και με πάρει ο διάολος:!:
Παρόλα αυτά,δύο φορές σε μία μέρα,είναι πολλές,πρέπει να κάνω δίαιτα:(
Που σε λιγο πρεπει να παω για δουλεια
Tι δουλεια ρε ΚΕΝ τετοια ωρα ?? :-k
Κατσε ααααραξε…
Φυλακας ειμαι night και δουλευω βαρδιες
μου τη σπάνε οι άνθρωποι που θεωρούν το κυνήγι μαγκιά
δεν είσαι τρου[-X
ρε καταραμένε:p
Μου την σπάνε οι κλίκες.
γεια σας.εξω κανει ξεστη και εγω ειμαι αρρωστος στο κρεβατι.γεια σας:(
μου τη σπάει που όποιο νέο παιχνίδι και να κατεβάσω δεν μπορώ να το παίξω γιατί δεν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου
+1 στο πανω
και μου τη σπαει που γυρισα απο ποσειδι
Υπαρχουν και χειροτερα εμενα μου καηκε η καρτα γραφικων μου
…που κουναει εδω που ειμαι… :?
εμενα μου τη σπαει γενικα:!:
Που επεσα να κοιμηθω ετσι μονο για μια ωριτσα το απογευμα μετα τη δουλεια και επεσα σε κωμα και ξυπνησα στις 9. Αντε να κοιμηθω τωρα παλι το βραδυ
Που ειμαι κομματια και νυσταζω απο τωρα!!!