Μου τη σπάει

Που έχουν χάσει κάθε μέτρο και έλεγχο αυτη που έστηναν ματσάκια
Άκουσα τον Σταύρο Ψωμιάδη που ΠΟΤΕ στην ζωή του δεν έχει ΔΟΥΛΕΨΕΙ…και έχει κάνει λεφτά απο τις παρανομίες του μεγάλου ΜΑΚΗ
Να απολογείται και να το παίζει τσαμπουκάς επειδή ΔΙΚΑΙΩΣ τον ρίξαν στην Β Εθνική
ΟΥΣΤ ΡΕ

:ban:

ναι καντε τον ban

Πρόσεχε ο Big Mac δεν τον έχει πιάσει ποτέ κανείς:p

που εισαι ρε γρακχε

:lol2::lol2::lol2:

…που εσπασε η οδοντογλυφιδα και εμεινε ενα ξυλακι αναμεσα απο τα δοντια το οποιο με ενοχλει αλλα δεν βγαινει με τιποτα ! :evil:
Προβληματα που εχει ο κοσμος…:stuck_out_tongue:

τα 25 τελευταία χρόνια μένω στο ίδιο σπίτι, και ετσι το βράδυ δεν ανάβω φώτα για να πάω να πιω νερό, ή να πάω τουαλέτα…
ετσι και χθες το βράδυ…
και τώρα εχω το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού μου να είναι διπλάσιο…κατασκοτώθηκα…
τι βρισίδι έριξα δεν λέγεται…:?

Εγώ σε σπίτι φίλου ξύπνησα βράδυ για κατούρημα και για να μην ενοχλήσω δεν άναψα φως και πάτησα κατσαρίδα με γυμνό πόδι!!

όταν ήμουν φοιτητής είχε πλημμυρίσει το σπίτι (νερό μέχρι τον αστράγαλο) επειδή είχαμε ξεχάσει τη βρύση ανοιχτή και σηκώθηκε τη νύχτα για κατούρημα ο συγκάτοικος μου και με το που πήγε να κάνει βήμα οριζοντιοποιήθηκε στο πάτωμα :lol::lol::lol:

Κανά φως δεν ανάβετε; Στα σκοτάδια πάτε και κατουράτε; :lol:

ε το βράδυ πας με κλειστά μάτια απτη νύστα να κατουρήσεις, γιαυτό η τουαλέτα μύριζε σαν το γκουαντανάμο το πρωί :stuck_out_tongue:

Αφού πάτησα την κατσαρίδα, μετά άναψα το φως!!!

πωωω πόσο μου τη σπάνε (για να 'μαι και μέσα στο θέμα) οι που#%#@ οι κατσαρίδες!
Εμένα μου χε περπατήσει πάνω στο χέρι και τσίριζα επί μία ώρα, είχα κατακοκκινίσει και παρ’ολίγον να σκάσω… ΤΕΖΑ ΡΕ ΤΕΖΑ αυτό τους χρειάζεται… ό,τι πιο σιχαμερό ever!! Ουστ!!

γελάω με το ποστ του Έλρικ!! :lol::lol:

Προτιμώ να μη φανταστώ τον ήχο που κάνει η κατσαρίδα όταν την πατάς με γυμνό πόδι…:?

• αυτά που βγαίνουν απο το σώμα της

ίου…

Όπως όταν βγάζεις ένα cd από τη ζελατίνα του.

σκατα ή τα εντοσθια;

Που ειχα ρεπο σημερα και με χωσανε υπερωρια!!!

…αυτή η μαλακία που με πιάνει ώρες ώρες και ενώ θέλω να ακούσω μουσική ό,τι κι αν βάλω ξενερώνω μετά από λίγο!