… η ζεστη,το καλοκαιρι,το οτι οποιον και να βρεις η πρωτη του ερωτηση ειναι ‘‘που πηγες/θα πας διακοπες?’’,που ολοι ντυνονται παγωτατζηδες(ασπρο μπλουζακι/πουκαμισο-ασπρο παντελονι/βερμουδα,ασπρα παπουτσια,ασπρες καλτσες και ασπρο σωβρακο–>ευχομαι να χυθει μουσταρδα επανω σας:twisted:),που το μαυρισμα τους ειναι σχεδον γυφτε,που κανενας δεν εχει χρηματα λογω κρισης αλλα ολοι ειναι καθε βραδυ εξω και γκρινιαζουν και γενικα ολο το χαζοχαρουμενο κλιμα!
P.S:Μου τη σπανε και οι αντρες που φορανε ροζ(!) μπλουζακια.
Μου τη σπάει που ενώ ακούω μουσική και προσπαθώ (αλλά δεν την παλεύω τέτοια ώρα) να μπω στο mood…μπαίνει η μάμα μου στο δωμάτιο δύο, τρεις φορές και ξεκινάει: ‘‘να ανοίξω το κλιματιστικό’’, ‘‘αν κρυώσεις πες το μου’’, ξαναμπαίνει: ‘‘θα το κλείσω’’, ‘‘πω πω χαμήλωσέ το αυτό, ακούγεται’’, ‘‘θα ξυπνήσεις τους αποπάνω’’ και βγαίνοντας δεν κλείνει την πόρτα. Και μετά από λίγο πάλι από την αρχή ‘‘χαμήλωσεεεε’’…!!
Και τα μαμημένα τα ακουστικά τα ‘φτυσαν’ τελείως ! Και ακούω μόνο από τα ηχεία…και κανονικά, δεν λέω…!! Και στο τέλος μπαίνει ‘‘θες νεράκι;’’ ‘‘κάτι;’’…:-s
Μου τη σπάει που ενώ ακούω μουσική κάθε απόγευμα, χτυπάει η καμπάνα από την εκκλησία που είναι δίπλα μας και δεν μπορώ να ακούσω το κομμάτι…άτιμοι παπάδες!
αυτη φταιει που σε αγαπαει και σε νοιαζεται
αλλά που να καταλαβεις , μονο οταν θα γινεις μανα θα καταλαβεις .Και να δω , δεν θα τα κανεις κι εσυ στα παιδια σου ; Να δω πως θα νιωσεις οταν θα σου συμπεριφερονται κι αυτα ετσι οπως συμπεριφερεσαι στην μανα σου . Στην μανα σου που της χρωστας τη ζωη σου . [-X
Χεχεχε…! Με αποστόμωσες τώρα :oops:…Μωρέ αφού της το λέω και δε μ’ακούει και όλο μπαίνει στο δωμάτιο και στο τέλος, τσακωνόμαστε…Εγώ παίζει να 'κανα χειρότερα πάντως, αν με ‘έγραφαν’…! :lol: Άμα θέλω κάτι όμως θα της το πω, δεν χρειάζεται να μπαίνει δέκα φορές στο δωμάτιο να με ρωτάει…Αλλά τί να πεις; Μάνεεεςςς:!: