Η αληθεια ειναι οτι το ψυγειο ηταν αδειο ειχαμε να παμε με την γυναικα μου 20 μερες αλλα και παλι οι τιμες ολες ηταν στον θεο!!!
που εχω βγαλει μια αφθα στη γλωσσα grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Τι ειναι η αφθα ρε nir;;;:-k
για να μην ξερεις δεν πρεπει να εχεις βγαλει, σε ζηλευω ! ειναι κατι σαν μικρος ερεθισμος στο στομα, ενα μικρο ασπρο σημαδακι, συνηθως στην γλωσσα η στα ουλα που σε τσουζει λιγο, κ αναλογα το σημειο ειναι αρκετα εως πολυ ενοχλητικη, κ κραταει κανα δυο μερες. δεν ειναι κολλητικο (καμια σχεση με ερπητα THANK GOD !!) και απλα σου σπαει τα νευρα λιγο μεχρι να φυγει…
πωωωωω το googlαρα για να βρω καμια φωτο, κ πηγα να ξερασω… εμενα ειναι πολυ μικρο, αλλα ειδα κατι φωτο μεσα…καλα οι ανθρωποι πρεπει να ΠΟΝΑΝΕ φρικτα anyway, μακρια απο μας…
και by the way ειναι κατι που η ιατρικη ΔΕΝ μπορει να εξηγησει με βεβαιοτητα γιατι συμβαινει, μερικοι το συνδεουν με ψυχολογικα αιτια, αλλα κανεις δεν ειναι σιγουρος με αποδειξεις… εγω λεω οτι το παθαινουν μονο οσοι ειναι ΓΑΜΑΤΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ χαχαχαχ :lol:
Α οκ φιλαρακι και ναι εχεις δικιο δεν εχω βγαλει τετοιο πραγμα.Οπως και να εχει ευχομαι να μην σε ταλαιπωρηση πολυ
και γω…θενξ !
επισης μου τη σπανε τα κουνουπια…
Μου τη σπάει που έχω τενοντίτιδα!!! Αρκεί;;;;
welcome to my world
που ποναω καθε βραδυ στη μεση και δεν μπορω να κοιμηθω! + τον πονο στο γονατο που με πιανει που και που τον τελευταιο μηνα…
[SPOILER]σας εχω!:p[/SPOILER]
[SPOILER]αρθριτιδα…[/SPOILER]
παππούυυυυυυυυ
γαμησε τα! αφου ο γιατρος που με βλεπει στο νοσοκομειο με θυμαται με το μικρο μου ονομα! μεχρι και οι νοσοκομες!!
που εχουν διαλυθει οι Demolition Hammer, ΠΟΣΟ γαματο γκρουπ… οτι θυμασαι χαιρεσαι θα μου πεις, ε ναι, αλλα τωρα τους ακουω κ δεν μπορω να μην το σκεφτω…
να πας στον γιατρό, αν συνεχίσει:(
Δεν είναι απέραντη μαλακία;;; -.-
Γεράματα το λένε παιδιά!!!
Εεεε λίγο PMA ρε ξεκολλάτε. Mη μιζεριάζετε μικρά παιδιά
Ντάξ το παλεύουμε… αλλά ρε πούστη μου είμαι μόνο 17, παίζω κιθάρα και θέλω να διδάξω κάποια στιγμή στο μέλλον, έχω τενοντίτιδα και μια κιθάρα που πιο πολύ κάνει για καυσόξυλο…
Καλά και εμένα η κιθάρα μου η πρώτη για καυσόξυλα ήταν αλλά μετά έκανα μια επενδυσούλα και όλα έφτιαξαν.Η τενοντίτιδα απο την άλλη δεν με εμπόδισε ποτέ να παίξω.Το πολύ πολύ αν ο πόνος είναι μεγάλος(που σπάνια είναι,πολύ σπάνια) γαμιέμαι στα παυσίπονα
αν και το’χω ξανα-αναφέρει και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, τενοντίτιδα που ξεκίνησε όμορφα και ξαφνικά σαν πονάκι στο αριστερό χέρι όταν “έπαιζα” 2ο κι 3ο δάχτυλο από εξάσκηση σε πιάνο κατέληξε σε εξάρθρωση καρπού και μου στοίχισε το αριστερό χέρι.
6 χρόνια μετά και δεν μπορώ να στηριχτώ σε αυτό για να σηκωθώ, να σπρώξω πόρτα να ανοίξει, ή να ζμπρώξω άνθρωπο. επίσης, πονάει όταν στρεσάρομαι πολύ ή όταν αλλάζει ο καιρός \μ/
μου τη σπάει, με την ευκαιρία, αλλά όχι τόσο πιά, μόνο που δεν μπορώ πια να παίξω μουσική. στη 2η/3η μέρα εξάσκησης, όταν πάω να κάνω κάτι σοβαρό, πονάω από τον αγκώνα και κάτω.
Ηθικόν συμπέρασμα, προσέχτε.
Το πρωινο ξυπνημα :evil:
…που προσπαθώ εδώ και ώρα να ποστάρω κάτι δισκοπροτάσεις αλλά τα παρατάω.
Γαμώ τη ζέστη μου μέσα! Εγκαταλείπω.