Μου τη σπάει

Μου τη σπάει που εγκαταλείπει ο αποπάνω.

Συμφωνώ, η ζέστη σε κόβει από πολλά πράγματα, τη μισώ και γω αφάνταστα, ελπίζω σε μια καλύτερη αυριανή μέρα.

[SPOILER][B]ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΡΑ![/B] :evil:[/SPOILER]

:lol: Μην αγχώνεσαι, δεν σας κρύβω και κανα δίσκο της χρονιάς…

Κάτι παλιά & γνωστά ήθελα να ποστάρω αλλά άσε δε βαριέσαι, δε θα χαθεί και ο κόσμος.

Θέλω κι εγώ νορβηγικό χειμώνα!

Μου τη σπάνε τα καμπινγκ. Ακούω πολλούς που μιλάνε για αυτά για διακοπές και συναυλιές, αλλά φρίττω και μόνο στην ιδέα. Αν δεν κάνω το μπάνιο μου το βράδυ και δεν κοιμηθώ σε καθαρά σεντόνια κάτι με πιάνει. :stuck_out_tongue:

mou tin spaei na mn ginete melh se auto to gamato blog!

http://j-rous.blogspot.com/

φίλε μπες και γραψτο και στην αρχική…έχουν φύγει όλοι και θα γυρίσουν στις 22.!!!

I second that. :smiley:

‘‘ροκας’’ να σου πετυχει… or not ? :-s

horror ≠ ροκας

Διάολε, ακριβώς αυτό πήγαινα να πω μόλις τώρα, αλλά δεν έβρισκα το σήμα για το αντίθετο! :stuck_out_tongue:

Σίγουρα δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως “ροκάς”, τουλάχιστον όχι με την έννοια που το λέει ο Night*Sky…
Και βασικά πόθεν προκύπτει ότι ‘ροκάς ≠ βασικοί κανόνες υγιεινής’?

Α, οκ, απλα νομιζα οτι μπηκα στο ροκινγκ.γρ :-s

Μια χαρα μπορεις να κανεις και τα μπανια σου και να υπαρχει βασικη υγιεινη στο καμπινγκ. :wink:
Δεν ειμαστε στο '60 που σκουπιζονταν με τα φυλλα του παραδιπλα θαμνου…

Πάνε αυτά που ήξερες. Το ‘Rap-Hip Hop-Gangsta’ έχει μεταφερθεί στο Rockipedia και πλέον υπάρχουν πολλοί περισσότεροι οπαδοί των Slipknot απ’ ό,τι νομίζεις. .

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δε θα μπορούσα ΠΟΤΕ να ζήσω σε καμπινγκ… Όσο και αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες από το '60, παραμένει καμπινγκ. Έξω στη φύση. :stuck_out_tongue:

Ετοιμαζω εκκαθαριση… Beware faggots… :lightsabre:

Έτσι! ΕΤΣΙ! Τέτοια ν’ ακούω!!
Βέβαια εγώ βαργγγιέμαι πλέον να συμμετέχω σε τέτοιες επιχειρήσεις εκκαθάρισης, αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί διάδοχοί μου έτοιμοι να αδράξουν την κάθε ευκαιρία…

θελω να σε υιοθετησω

toso gamato sou fanike to blog? mwre mpravo… iksera oti tha exei epituxia alla oxi k na me uothetisoun! 8)

Φιλε αν θέλεις γράψε με ελληνικά, τα greeklish απαγορεύονται και είναι και δυσανάγνωστα.

το μπανιο σου θα το κανεις και σε ενα καλο οργανωμενο camping. και εχουμε αρκετα τετοια. επισης με ενα καλο φουσκωτο στρωμα + σεντονακι καλυπτεις κ το δευτερο που λες, και κοιμασαι και σα βασιλιας!
αλλα…συγκρινεται τιποτα με το να κοιμασαι με το αερακι να περναει μεσα απο τη σκηνη κ να σε δροσιζει (τη σιτα για τα κουνουπια κλειστη εννοειται) κ να βλεπεις το φεγγαρι εξω κ να ακους το κυματακι να σκαει ??? ουτε με bootleg Death του 1995 ΜΕ καλο ήχο δεν θα το αλλαζα !!!

camping ρε… ελευθερια !

+947307650354

[B]ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ . -[/B]

Εγω που πηγα καμπινγκ σε ποταμι παντως το λατρεψα.
Ακουγες μονο τζιτζικια και τον ηχο του νερου.Η δροσια ηταν
απολαυστικοτατη και το κρυο νερο το πρωι ηταν καλυτερο
απο ολους τους καφεδες του κοσμου.