Μου τη σπάει

Πω, αυτο που λεει ο deathster αποπανω το ψηνα. Το ειδα προσφατα στην τιβι που πανε και καμουν ραφτινγκ και μετα κατασκηνωνουν κειθε στο ποταμι, ξυπνας κανεις ενα βημα και βουτας. Μεχρι 5-6 μερες ομως, μετα θα αναζητουσα τον πολιτισμο

Δεν εισαι ροκας λεει ο αλλος, αμα δεν τρελαινεσαι για καμπινγκ, το ακουσαμε κι αυτο…:-s

Καλα δεν σε κανει λιγοτερο ροκα.Αλλα καταλαβαινω τον Night*Sky πως το εννοει.
Σοφι ανεβαζω φωτο για να δεις που ημασταν :stuck_out_tongue:

ε κοιτα για να λεμε την αληθεια απο κει φαινεται ο ροκας ! :stuck_out_tongue:

δισκοβολε τι ειναι αυτο ρε, το κινητο σου ?? δεν σε παιρνω αν δεν εχεις whatsup !! :lol::lol:
ε ναι ρε, καμπινγκ ουμπερ αλλες να 'ουμ ! 8)

…camping σε ποταμι ε ? χμμμ δεν ειν κακο…

Παιδες σορρυ αλλα βαριεμαι να ανεβασω και αλλες φωτο αλλα αυτο εβλεπα καθε πρωι που ξυπναγα.

Παιζει να ηταν απο τα πιο ηρεμα σημεια του ποταμιου και οχι το νερο δεν ειναι σαπιο,
απλα οι πετρες ειναι κιτρινοκαφε. :stuck_out_tongue:

Δεν τα μπορώ αυτά ρε… Και μόνο η ιδέα με απωθεί.
Και βασικά αυτό που λέει η sofi-k για την αναζήτηση του πολιτισμού, στις 2-3 μέρες το πολύ όμως. :stuck_out_tongue:

Εντάξει, αυτά που λέει ο Deathster δε φαίνονται και τόοοσο απωθητικά είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι θα προτιμήσω δωμάτιο ξενοδοχείου για τις διακοπές μου…

ετσι ρε καμπιν φορεβα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι να πας σε ξενοδοχειο, ολο το χρονο μεσα στα ντουβαρια εισαι εξαλλου

Στα @@ μας!!!

:lol::lol::lol::lol:

τα προβλήματα…ποτέ δεν ξεφεύγεις απο δαύτα

…η ζεστη

… που το κωλοτραινο απο Αθηνα για Λαρισα εκανε μια ωρα παραπανω να φτασει!!!Ειχα μπαφιασει απο τσιγαρο και ειχα σκυλοβαρεθει!Τελικα καπνισα στο WC!Α σιχτιρι!!!

Μπορεί να σου βγει σε καλό … :stuck_out_tongue:
http://www.trainose.gr/content/periptoseis-kathysterisis-ekptoseis-se-epomeno-eisitirio

Ναι το εχω δει,αλλα εκεινη την ωρα βαρεθηκα να παω να τους αρχισω στα μπινελικια!
Και τωρα τι κανω?Οταν θελω να ξαναταξιδεψω σκαω εκει με το παλιο εισιτηριο και τους λεω ‘‘Με θυμασαι ρε *&^%^’’ ?:lol:
Και απαιτω εκπτωση στο καινουριο εισιτηριο???

Μου τη σπάει που κάποια άτομα με θυμούνται μόνο όταν πρόκειται να τους κάνω κάποια δουλειά.
Γαμώ το σπίτι σας μαλάκες.

αυτες οι γελοιες 1-4 παντοφλες,τις φορεσα 5 λεπτα και αποφασισα οτι ξυπολητος
ειναι πολυ πιο ανετα.

Μου τη σπανε οι αγερηδες, φυσσαει εδω και ενα μηνα, φτανει πια

Σε ακρωτηρι ζεις?:stuck_out_tongue:

Οντοπικ:Μου τη σπανε ολα σημερα!

Μου τη σπαει να με ξυπνανε.Γενικοτερα.

Μου την σπανε οι κατσαριδες της σιχαινομαι οπως ο διαολος το λιβανι!!!

Μου τη σπάνε τα κουνούπια που μου έχουν κάνει γύρω στα 100 τσιμπήματα!!! ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!