Μου τη σπάει

1. υπαρχει η περιπτωση να φταιει το βιντεο και οχι ο υποτιτλος

2. μπορεις να τα συγχρονισεις εσυ αν τα βλεπεις με vlc (δεν το εχω προσπαθησει αλλα μαλλον ειναι ευκολο) ή με bs player (control και βελακια)

…που καταργήσανε τα δύο υπέροχα λεωφορεία του Γαλατσίου που σε γλιτώνουν από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ!!!

Συμφωνώ με Madsroom.

:? :?

Να θες να διαβάσεις και ο γείτονας να έχει τέρμα το Echoes από Πομπηία…

Εεε δεν γίνεται λέμε

Edit:Έβαλε και Shine On,δεν γαμιέται τον Φλεβάρη πάλι

θελω και εγω τετοιους γειτονες:(

Ρε, κάτι μου την έσπαγε χθες το βράδι, πάαρα πολύ, αλλά το ξέχασα…

Λέτε να μου τη σπάει η αμνησία;;;

Από Γαλάτσι είσαι κι εσύ;;;

Ναι.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Kαταλαβαίνω λοιπόν πόσο θα αγαπούσες κι εσύ το 624 και το 623… Πφφ… κρίμα γαμώτο… Τώρα έχουν αποκόψει όλο το Ανω Γαλάτσι από τον κόσμο :stuck_out_tongue:

Που με εχουν πεθανει στο τσιμπημα τα κουνουπια

Καλά είσαι… όταν πήγα στο εξοχικό που είναι μέσα στα πεύκα μέσα σε 3 μέρες είχα ήδη γύρω στα 130 τσιμπήματα. Σουρωτήρι για τα μακαρόνια!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα!!!

Ψόφος σε όλα τα κουνούπια, τα τζιτζίκια και τις κατσαρίδες!! Μισητά πλάσματα!!! Τα κουνούπια γιατί μας κάνουν σουρωτήρια, τα τζιτζίκια γιατί κάνουν φασαρία (και γιατί ο πατέρας μου τα πιάνει και όταν κοιμάμαι τα βάζει πάνω μου) και τις κατσαρίδες για ευνόητους λόγους.

True και ειδικα της κατσαριδες!!!

Που φέτος αυτές και τα κουνούπια ήταν παντού!!! Έδωσα με μια, μια μάχη της μιάμισης ώρας! Τελικά τη συνέλαβα και την καταδίκασα σε αργό και βασανιστικό θάνατο. Θα το είχα κάνει ακαριαία αλλά με κούρασε οπότε είπα να την κουράσω κι εγώ με τη μέθοδο “Πως να σκοτώσετε κατσαρίδες. Για νοητικά διαστραμμένους”

Πόσο μου τη σπάει όταν κάποια άτομα μένουν με το ίδιο μυαλό όσα χρόνια και αν περάσουν.
Get a life δεν είσαι πλέον 16

μολις ειχα φτιαξει καφε,και καταφερα να τον ριξω πανω στον καναπε.ειμαι η προσωποποιηση της ατσουμπαλιασης:(

Κράξιμο ALERT!!!

ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό οτι οι “και καλά” sexy φωτογραφίες με καυλωτικές πόζες που παίρνετε στο μπάνιο ή στο σαλόνι μπορειί να μην είναι sex-ο-καυλωτικες, αλλά να τις βλέπει ο άλλος και να κατουριέται πάνω του απο τα γέλια επειδή στην συγκεκριμένη φωτογραφία έχετε κάτσει σαν να έχουν πάθει εξάρθρωση τα άκρα σας? ΝΑΙ ΡΕ! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ έχοντας άλμπουμ “χεστρα 2011♥”

Από έναν πολύ αγαπημένο φίλο μου που είπε όσα ήταν στο μυαλό μου…

ΠΕΣΤΑ, ενω θα επρεπε να φορανε βρεμενο λευκο μπλουζακι (χωρις σουτιεν) και σορτσακι με στρινγκακι απο μεσα. [-X

Sofi σου χω πει πόσο σε συμπαθώ άλλη φορά;;;; :slight_smile: