Μου τη σπάει

Δεν με νοιάζει τι φοράνε. Μου τη σπάνε οι πόζες και καλά δήθεν sexy! Ναι, αυτές με τα σουφρωμένα χείλια, τη μέση που πάει να σπάσει, τον κώλο που έχει φτάσει στον τοίχο απέναντι και το ένα χέρι να κρατάει τα μαλλιά πάνω σε φάση “τι άγρια γκόμενα που είμαι” και το άλλο να κρατάει την κάμερα. Πρώτον γελοίο, δεύτερον άκρως σπαστικό!

Πωπω μισος, ουτε τον γκομενο να σου φαγανε.

:-k:-k:-k λες?

Μου τη σπαει που ακριβως πανω απο τα ποστς βλεπω τωρα μια διαφιμηση τουριστικου περιεχομενου και μου κοτσαρουν μια σουπερ παραλια ενω εγω λιωνω στη μες τρελη ζεστη! :x

Καλό κουράγιο, same here!

Πρώτον δεν έχω γκόμενο για να μου φάνε, δεύτερον δεν θέλω γκόμενο για να μου φάνε και τρίτον και να μου τρώγανε τον υποθετικό γκόμενο, χάρισμά τους!

Χμ. Μου φαίνεται λογική συνέχεια του χθεσινού ξεσαλώματος.

Οντοπι.
Μου τη σπάει που έχει ακόμα ζέστη.

Υποθετικα μιλησα…

Kι εγώ υποθετικά μίλησα. Μην ξεχνάμε ότι ο γραπτός λόγος στο διαδίκτυο είναι και ολίγον τι απρόσωπος. Όσο για το υποθετικά που είπα κι εγώ πριν αυτή η σκηνή από Κωνσταντίνου και Ελένης μου ήρθε :p…

εμένα η πρόταση μου για τεκίλες με μια φίλη μου ισχύει πάντως:!:

Εμενα μου τη σπαει το topic για τους ΘΕΟΥΣ Savatage γιατι οπως το διαβασα επεσα πανω στα posts με τις μαλακισμενες δηλωσεις του χοντρο-Jon οταν ανακοινωθηκε εκεινο το και καλα “reunion” του Dead Winter Dead lin-up…ξερετε εκει που ελεγε οτι στο τελος καθε εμφανισης των Trans-Siberian Orchestra θα ανεβαιναν οι Savatage στη σκηνη για να παιξουν “like 7 or 8 songs” και ετσι “και οι φανς θα ειχαν αυτο που ηθελαν και εμενα θα ησυχαζε το κεφαλι μου και ολα θα ηταν ομορφα κι ωραια”…μαλακιες…

Τοση απαξιωση στη μπαντα απο την οποια εγινε το ονομα που ειναι σημερα δεν την περιμενα απο τον χοντρο…ειδικα απο τη στιγμη που ξερει οτι ο διακαης ποθος ολων εμας των φανμποηδων ειναι να δουμε τους Savatage live…

Επισης μου τη σπαει που δεν εχω λεφτα ουτε για δειγμα και δεν με βλεπω να πιανω φραγκο στα χερια μου για κανα μηνα…πουτανα κριση…

Μεγάλη ιστορία αυτή με τις δηλώσεις του Jon… Κρίμα που δεν παίξαν όντως μετά τους TSO (αν και το show με κάλυψε και με το παραπάνω) αλλά όσο να πεις με ξενέρωσαν άπειρα τα λόγια του…

που δεν εχει ανακοινωθει ουτε ενα λαιβ να γουσταρω να παω…

holy shit αληθεια ? και ολο το χειμωνα ειμαστε ΤΙΓΚΑ στα λαιβ, πως γινεται αυτο ?..

Εγώ που θέλω να πάω Crimson Glory και Candlemass και μάλλον δε θα πάω τι να πω;;;;;;;;; Κλαίω τη μαύρη μου τη μοίρα!

που πληρωσα στο Legacy μισο ποτηρακι ουζο 6 ευρω !! να πληρωσω ρε γιουφτοι, να πληρωσω, οκ! αλλα ΝΑ ΠΙΩ !! οχι 2 γουλιτσες… α στα διαλα…

Τι μου τη σπαει ε…χμμμμ

1. Που σημερα πηγα στο σχολειο για να δω οτι 3 απο τους κολλητους μου εχουν φυγει…ευτυχως με τους 2 μενουμε πολυ κοντα και δεν χανομαστε…

2. Που δεν εχω λεφτα ουτε για δειγμα και το να παω στους Symphony X μοιαζει πιο αμφιβολο και απ το να παιξει φετος ο βαζελος στο CL

3. Που δεν εχουν ερθει ακομα τα βιβλια της κατευθυνσης και θα τρεχω καθε μερα στο βιβλιοπωλειο να ρωταω

Τωρα που θα μπω και πιο βαθια στο προγραμμα θα μου τη σπανε κι αλλα…αλλα σιγα σιγα μη γεμιζω το φορουμ με μαλακιες :stuck_out_tongue:

που αρχισαν να ερχονται τα γραμματα για την “εκτακτη εισφορα αλληλλεγγυης”… παααλι, παλι εμεις θα τα πληρωσουμε, αχρηστοι μπασταρδοι…ζωα…

το εισφορά αλληλεγγύης δεν πρέπει να είναι πασόκικη έκφραση με copyright?

τα περισσοτερα ειναι thrash,death,black metal που δεν ακουω με τιποτα…:wink:

Μου τη σπάει που οι μαλάκες οδηγοί δεν βγάζουν φλας!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά πάνε και ανάποδα!!!