Μου τη σπάει

να πας crimson glory!

όταν πέρνω cd και τα δοντάκια μέσα στη θήκη είναι σπασμένα.FUCK!

Που την τελευταια εβδομαδα ειμαι συνεχως κομματια απο την κουραση!!!

που τετοια εποχη κανει ακομα ζεστη:!:

Απο την αλλη εβδομαδα ειπαν πτωση της θερμοκρασιας και βροχες :slight_smile:

και εγω το ακουσα αυτο:D

Γιατι ρε εγω γουσταρω να βγαινω εξω τα βραδοαπογευματα. Ας αρχησουν τα κρυα και οι βροχες οσο το δυνατον πιο αργα. Και εμενα η ζεστη δε μου τη σπαει

Που υπάρχουν και καλά ανεξάρτητα ιστολόγια σαν το Παραπολιτική που γλύφουν τον ποιο γλοιώδη πολιτικό της Ελλάδος

Ε ρε πόσα μυστικά κονδήλια θα παίζουν σε κρυφούς συνεργάτες δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ blogger
:stuck_out_tongue:

Χμου… ΝΕΥΡΑ!

Σήμερα είναι μια “υπέροχη” μέρα. Ξύπνησα στις 8 το πρωί από έναν κύριο που έβριζε επι μιάμιση ώρα συνεχόμενα. Μετά από αυτό ο γείτονας-ανίκανος πατέρας έβγαλε τα παιδιά του στο μπαλκόνι να παίξουν και φυσικό ήταν να κάνουν φασαρία. Τα πιτσιρικα αρχίζουν να τσακώνονται, μπαίνει κι αυτός στη χαρούμενη ατμόσφαιρα, τους φωνάζει, αρχίζει το ένα και πετάει τσιρίδες προς κάθε δυνατή κατεύθυνση (συμπεριλαμβανομένου και των αυτιών μου) ενώ το παρανοικό σκυλί που όποτε το βλέπουμε αλλάζουμε κατεύθυνση, της από κάτω γαβγίζει (πιο πολύ ουρλιαχτό θα το έλεγα, και σιγά το σκυλί, πατσαβουρέξ). Παράλληλα με όλα αυτά η ατμόσφαιρα βρωμάει τηγανιτό αυγό. Δε με ενοχλούσε αυτό ακριβώς. Με ενοχλούσε που δεν βρισκόντουσαν στην κουζίνα μου τα αυγά και δε θα ήταν το δικό μου πρωίνο. Αυτά λαμβάνουν χώρα κάθε καταραμένη Κυριακή χωρίς κανένα απολύτως έλεος και κάθε φορά μου έρχεται να αρρωστήσω ή να βγω και να τους καθαρίσω όλους (όχι με το Τζόνσονς) με την καραμπίνα του παππού. Θα πάρω ωτοασπίδες ρε και θα… ΘΑ… ΣΑΣΕΧΩΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!
Ύστερα από όλο αυτό έρχεται το τραγικότατο συμβάν πως… δεν υπάρχει γάλα στο ψυγείο. Θάνατος. Να ψοφήσουν όλοι να τους πάρω το γάλα από την κουζίνα αφού έβγαζα από τη μούρη μου αυτή τη “FOREVER ALONE” γκριμάτσα που με κάνει να νοιώθω τόσο “κίλερ”.
Και εκεί που αρχίζω και πιστεύω πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα και δεν θα τριτώσει το κακό, να που τρίτωσε!!! Πάνω που αποφασίζω αν αποτυπώσω την μουσική μου έμπνευση μη χέσω, στο χαρτί (στην προκειμένη περίπτωση στον υπολογιστή), αρνούνται όλα τα προγράμματα να συνεργαστούν. Και κατά τα άλλα “όταν θες κάτι πολύ, όλος ο κόσμος συνωμοτεί να το αποκτήσεις”, ξανάμηχέσω (όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θα πατήσω το καζανάκι ρε!!!)
Τέλος, σήμερα υποτίθεται ότι θα βγαίναμε για καφέ με την καινούρια μπάντα για να τους συστήσω μεταξύ τους, περίμενα απαντήσεις να μου πούνε πότε ακριβώς μπορούν και που (διότι δεν είμαστεόλοι από την ίδια περιοχή. Ξαφνικά μια περίεργη μυρωδιά στην ατμόσφαιρα μου γέμισε τα ρουθούνια… Ναι… Κλάσιμο!!! Υπέροχα!!! ΚΛΑΣΙΜΟ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΥΤΣ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!
Και μετά από όλα αυτά αφού έκατσα και τα είπα… όλα όμορφα και ωραία. ΨΕΜΜΑΤΑ! ΧΑ! BAZINGA! Τέλος πάντων έχει να πέσει πολύ χέσιμο προς άλλους πολλούς και ναι τα νεύρα μου κουρέλια και σαβουρόπανα και ούττω καθεξής! Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι ΚΑΙ αύριο έτσι γιατί αλλιώς άυριο θα δείτε το “γράμμα αποχαιρετισμού” μου. Χα! Χα! Χα!

Σε νιωθω μαντ…αν και εισαι ελαφρως κωλοφαρδος γιατι δεν εχεις ξυπνησει απο κανταδα καψουρη τυπου απο διπλανη πολυκατοικια που πρωι πρωι εβαζε Μακη Χριστοδουλοπουλο, Βασιλη Καρρα και Νοτη Σφακιανακη…εννοειται πως με το που ξυπνησα πεταχτηκα απ το κρεβατι και τον αρχισα στις χριστοπαναγιες…νταξει εγω σεβομαι την καψουρα σου εσυ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ…!!!:lol::lol:

Εμενα παλι μου τη σπαει που πρεπει να κατσω να κανω περιληψη ενα κειμενο 2 σελ Α4 με μικρα σχετικα γραμματα για την εκθεση σε καμια εκατοστη λεξεις…και που μου επεσε βαρια η τηγανια που εφαγα το μεσημερι και ρευομαι σα μοσχαρι…και που δεν εχω μια (καλα αυτο κλασικο)…

Πρώτον είμαι φίλη, δεύτερον έχω πάθει και χειρότερα (την προηγούμενη κυριακή στις 8 παρα 20 το πρωί πετάχτηκα πάνω από ένα τρυπάνι στο ακριβώς από κάτω δωμάτιο). Τρίτον, καλή χώνεψη. Και τέταρτον έχω 1 έκθεση, μια περίληψη, και 15 ασκήσεις λατινικών. ΝΙΚΗΣΑ!

Ρε συ κοπελα εισαι? Φακ…σε ειχα περασει για αντρα!!! Σορι!!! Παντως αυτα που εχεις στην κατευθυνση ειναι πανω κατω αντιστοιχα μ’ αυτα που εχω εγω για τη θετικη αν και ειμαι μια ταξη κατω!!!..α και τα τρυπανια στα πανω-κατω-δεξια-αριστερα διαμερισματα ειναι φαινομενο πιο συχνο και απ τη λεξη “kill” σε στιχο των Manowar…

Toσο καιρό το λεω Πανούλη!! Κι όσο για τα τρυπάνια… είναι άκρως εκνευριστικά!!! Πάντως περιέγραψα τα τραγελαφικά γεγόνοτα της ημέρας όσο πιο κωμικά γινόταν…

Εγω το καημενο ομως ειμαι στο φορουμ 2 μηνες και κατι…σα κλαπθω…πληγωθηκα…:cry::cry::cry:

Κι εγώ δεν είμαι περισσότερο… Τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου (και τον μισό αύγουστο έλειπα)…

Μιλάμε για δραματικές καταστάσεις δηλαδή! 8O 8O

Kάποιος τρολλάρει;;;

χχχχχχχχχχχχχχχ

οι καγκουρες που βαζουν τη μουσικη(τροπος του λεγειν) τερμα στο αμαξι