Ο κάγκουρας με τη μηχανή λίγο πιο κάτω απ’ το σπίτι μου που κλείνει τ πεζοδρόμιο και κάθεται και χαζεύει από το παράθυρο του διαμερίσματος στο ισόγειο για το πότε ποιά γκόμενα θα πάει να περάσει από το πεζοδρόμιο, θα δει την μηχανή και θα εντυπωσιαστεί και καλά! Το μαλάκα και μου σπάει τα νεύρα διότι είναι απέναντι ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ειναι παντού αυοτκίνητα ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο κι αναγκαστικά πάω από το δρόμο και έρχομαι αντιμέτωπη με τον μαλάκα υπάλληλο του συνεργείου -.-
…η γκρινια της Madsroom !
θα έχουμε πολ μαντσρουμ βς σάιλεντ γουίντερ???
οχι πολλ. να παλεψουν γυμνες και αλειμμενες με λαδι.
H καλυτερα στην παραλια σε στιλ Μπεηγουοτς…ξερω 'γω με κοκκινα μαγιο και τα ρεστα!!!
Μου τη σπαει που εχω μια περιληψη στην εκθεση και δεν ξερω τι να γραψω…αν εχει κανεις καμια ιδεα σελ. 241 στο βιβλιο της εκθεσης της β’ λυκειου!!! Ολαι αι προσφοραι ευπροσδεκται!!!
Γαμημένη βροχή… όλη μέρα έλεγαν θα βρέξει και δεν είδαμε σταγόνα… Αλλά όχι… έπρεπε να πάρει μπρος 5 λεπτά πριν φτάσω σπίτι στη 1 το πρωί…Στα διάλα ρε…
Το ιντερνετ που λογω της κακοκαιριας κανει διακοπες ανα 5λεπτο!Αι στο διαολο!!!
Καλα αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο ε !
Υπογειες καλωδιωσεις να εχουν προβλημα οταν βρεχει !
ο Σακης και ο Τακης
Tα ζωντοβολα στο μετρο. Ο κλασσικος παππους που μολις σταματαει το βαγονι μπροστα του, τους σπρωχνει ολους πανικοβλητος για να μπει πρωτος, λες και τον κυνηγανε ακομα οι Τουρκοι απο τη μικρασιατικη καταστροφη.
Ο κλασσικος μαλακας που κλεινει την αριστερη πλευρα απο τις κυλιομενες ενω το τρενο εχει φτασει και περιμενει να φυγει, και οι 40 ανθρωποι απο πισω του που θελουν να κατεβουν πιο γρηγορα, του βριζουν τη μανα.
Ο κλασσικος μαλακας που με το που φτανει στην κορυφη της κυλιομενης, αντι να περπατησει λιγο πιο γρηγορα, περπαταει με το πασο του μιλωντας στο κινητο ενω οι αλλοι απο πισω του που ειναι στην ακρη της κυλιομενης που κλεινει πασχιζουν να μη φανε τα μουτρα τους.
Οι κλασσικοι μαλακες που στηνονται μπροστα στην πορτα του τρενου και πανε να μπουν πριν πρωτα βγουν αυτοι που ειναι ηδη μεσα. Σημερα παραδεχτηκα μια κυρια στα 50 της να παιρνει φορα απο το βαγονι και να κανει κυριολεκτικα strike περνωντας μεσα απο 6-7 λοβοτομημενους που πηγαν να πεσουν πανω της ετσι οπως εμπαιναν μεσα.
Οι κλασσικοι μαλακες που κατεβαινοντας απο τις κυλιομενες βλεπουν οτι το τρενο περιμενει με ανοιχτες τις πορτες και κανουν sprint για να προλαβουν να μπουν μεσα, πεφτοντας πανω στους αμοιρους που τυχαινει να περνανε απο μπροστα εκεινη τη στιγμη. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ.
Δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε
P.S: Ναι ξερω, γκρινιαζω αλλα ειχα καιρο να γραψω εδω μεσα. Το δικαιουμαι
Get him up against the Wall!
Ο γαμημένος μου πονόλαιμος .:x
Που για να βγεις μια βολτιτσα εξω θελεις 50 ευρω για πλακα [-X[-X[-X
Δηλαδή να πας να πιεις ένα καφέ για 2 ωρίτσες και μετά να επιστρέψεις θέλεις 50 ευρώ εσύ;
Tο ΠΑ.ΣΟΚ όσο μένει στην εξουσία τόσο πιο πολύ με ενοχλεί…
Επιτέλους να πάρει το πούλο και να ανατραπεί είτε με εκλογές, είτε με άλλο τρόπο
Οι τύποι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον τόπο και για την δημόσια υγεία
Βολτα δεν ειναι μονο ο καφες.Με την γυναικα σινεμα στα village πηγα.
Odeon και κάρτα cinefil αυτή είναι η λύση
…που ακομα δεν αρχισαμε τα σχολεια εχουμε να διαβασουμε τα κερατα μας…
Επισης μου της σπαει η σειρα αναμονης στους γιατρους…χτες το απογευμα για να παρω μια κωλοβεβαιωση για τη γυμναστικη επρεπε να περιμενω ενα ΤΡΙΩΡΟ στον καρδιολογο γιατι πριν απο μενα ηταν πενηντα κωλογεροι και πενηντα κωλογριες που ο καθενας μεσα στο ιατρειο καθοταν 5 χρονια…και οπως ειναι φυσιολογικο δεν προλαβα να διαβασω την ωρα που επρεπε και ειχα τα κερατα μου αρα καθομουν μεχρι τις 2 για να λυσω φυσικη…ασταδιαλα πια…
…η εφεύρεση αυτή :
Το καταραμένο το κλάξον !!
Μια τρέλα πάλι σήμερα με την απεργία των ΜΜΜ.
Πήχτρα στους δρόμους, ένταση και άγχος, βρισίδι και το κλασικό ενοχλητικό κορνάρισμα στα φανάρια.
Οι Έλληνες πρέπει να είναι οι πρώτοι παγκοσμίως σε αντανακλαστικά σε αυτό τον τομέα.
1-2 δευτερόλεπτα πριν ανάψει το πράσινο ακούς ήδη την κόρνα, η οποία σαν αλυσιδωτή αντίδραση μεταδίδεται σε όλα τα αυτοκίνητα !
Χαλαρώστε λίγο ρε π****η μου !
Λες και αμα πατήσεις την κόρνα θα έρθει ο Σούπερμαν ξερω γω και θα σηκώσει όλα τα προπορευόμενα οχήματα για να ανοίξει ο δρόμος…[-X
Δεν εχεις αδικο θα το ψαξω το θεμα