Μου τη σπάει

η γκαντεμια μου τον τελευταιο καιρο

μεσα σε ολα που μου συμβαινουν μου εσπασαν το τζαμι του αμαξιου
και μου εκλεψαν και το κινητο :x:x

Εγώ με αυτή την κάρτα πληρώνω γύρω στα 11 με δώδεκα ευρώ :wink:
εισιτήριο και φαγητό

Μια χαρα ρε μαν σε ευχαριστω για της πληροφοριες :slight_smile:

Step One: Πάρε επιτέλους μια μεγάλη άδεια μετά από καιρό.
Step Two: Αρρώστησε μια μέρα πριν την πάρεις
Step Three: Πρόφιτ:!:

Η’ και αθηνοραμα club, 5 ευρα το ατομο, για δευτερα-πεμπτη, να το χει ο θεος καλα.

Αυτό δεν το ήξερα :-s
πώς γίνεσαι μέλος εκεί;

http://www.athinorama.gr/athinoramaclub/AboutaClub.aspx

25 ευρω για ενα χρονο, εγω ειχα πετυχει και προσφορα και την πηρα με 15.
Σινεμαδες(δευτερα εως τεταρτη, διορθωση), θεατρα, εστιατοργια, καθε βδομαδα -περιπου- αλλαζουν

Oh god αυτά είναι
έχει και για θέατρο
μόλις έσωσες τη τσέπη μου

που δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ στο νετ να κατεβασω το δευτερο αλμπουμ των Cruel Force. ρε πουστη, στηριζουμε, γουσταρουμε, πηραμε και το βινυλιο. αλλα In every day life, βολευει να το φορτωνεις στο mp3 κ να το ακους παντου, γιατι να μην μπορω ?? :frowning:

η σκατομιζερια μερικων ανθρωπων. Οχι δεν ειναι ολα μαυρα, εσυ εισαι κλαψας.

+323467952634854352763452173417623823546…χωρις πολλα πολλα…:respect:

Που σχολαω απο την δουλεια στης 11 και θα χασω της ματσαρες του champions league

:x

Ειδικα το Μπαγερν-Σιτι το κοβω για τρελο σασπενς…το Ρεαλ-Αγιαξ νταξει αμα δεν γαμηθει ο Διας το παιρνει η Ρεαλ και ανετα…δεν θα κατσω να το δω εκτος και αν αυριο ψηθω να κανω καμια κοπανα 2 πρωτες ωρες αρχαια και ιστορια με κανα φιλαρακι…

Εμενα μου τη σπανε τα αρχαια…[B]ΠΟΛΥ…[SIZE=“5”]ΜΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ[/SIZE][/B]…α και η καινουρια η λυκειαρχης…και η φυσικος της γενικης…πρεπει να κανει τατουαζ στο μετωπο “Καποιος να με δειρει…[B]ΤΩΡΑ[/B]!!!”

Τα αρχαία είναι το καλύτερο μάθημα ρε

Εισαι θεωρητικη γι αυτο τα λες αυτα…σκεψου κι εμενα που ειμαι στη θετικη…αρχαια…:εμοτικον_που_ξερναει"

Ειδικα στην καθηγητρια που εχουμε θελω να της κανω αυτο που θα εκανε με το αλυσοπριονο ο Chainsaw Charlie στον Jonathan…(απο το Crimson Idol των W.A.S.P.)…το μονο καλο ειναι οτι ειναι χαζη και κανουμε το μαθημα πουτανα…

ΥΓ μ’ αρεσει τρελα το νικνεημ σου…πσο γαμανε ρε συ οι Φλοϋντ…

Α τότε αλλάζει το πράγμα…

Ναι,ναι και εμένα μου αρέσουν αυτοι!

τα φλερτ στο μσν, ευχαριστώ.

Αν και αντεργκραουντ γκρουπακι ακομα…βεβαια νταξει νεα παιδια ειναι εχουν καιρο για mainstream επιτυχια :stuck_out_tongue:

Για πρόσεχε τα λόγια σου,Χιώτη Χεβυμεταλά

Το “φλερτ” στο μσν μου θυμιζει αλλες εποχες.Εποχες πρωτης-δευτερας γυμνασιου που οταν σου αρεσε καποια την ρωταγες αν εχει μσν και της μιλαγες μολις εμπαινε.Και αμα καμια φορα σε γουσταρε καποια για να μην στα πρηζει εμπαινες οφλαιν.