Σε εχω φιλο εσενα.
Έπρεπε να σε θυμούνται από τη φάτσα.
είναι ο τρόπος που έχω σοφι για να γοητεύω τις γυναικες. τους μιλάω στην αρχή για manowar και μετά για κοτοπουλάδες. δεν αφήνω περιθώρια 8)
Και μονο το μπολνταρισμενο να εκανες εχεις σιγουρη την επιτυχια…δοκιμασμενη συνταγη…in Joey we trust…
Γιατί τι έχει;;;
#-o#-o#-o#-o#-o
Πλάκα κάνω πάντα -.-
μήπως γιαυτό δε σε παίρνουν στα σοβαρά στο σούπερ μάρκετ???
Δε με παίρνουν στα σοβαρά γιατί πάω ντυμένη Βatman! -.- Τέτοια μούρη ξεχνιέται;; Ξεχνιέται τέτοιο χάλι;;; (για το δικό μου μιλάω)
μου τη σπάει με τις καταλήψεις πήγαινα και απόγευμα ο μαλακας ενω εχω για αύριο 4 κείμενα με ερωτήσεις , έκθεση και 6 ασκήσεις φυσικής για φροντιστίριο και τώρα λένε στο ψωλοfacebook ελατε ολοι κανονικά δν ξέρουμε τι θα γίνει. ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ !!!
και αντι να διαβάζω τώρα γκρινιάζω
Η αναβλητικότητά μου. Πρέπει να βγει χάπι γι’ αυτό κάποτε.
Ντάξει δεν σε σώζουν ούτε οι Manowar τώρα, φασολάκια είναι έρωτας ειδικά αν τα βάλεις πάνω σε φέτα και μαλακώσει
το σέβομαι και το εκτιμώ αυτό που λες, αλλά έχεις ακούσει ποτέ πολεμιστή να τρώει φασολάκια!!! κατάλαβέ με:!:
Μου τη σπάει που ψηφίστηκε κατάληψη στη σχολή. Αφού μαλάκες αύριο θα παίζετε τάβλι και pro, αρχίδια αγώνας είναι αυτό.
έστω οτι γίνεται αγώνας, οι πιο σπαστικοί είναι αυτοί που ψηφίζουν υπέρ και δεν πατάνε πόδι
Εμάς πάλι ήρθε και μας το έκλεισε η ΚΝΕ με αφορμή ένα περιστατικό. Ήθελε καιρό να το κάνει και βρήκε την ευκαιρία. Επί κάτι ώρες ήμουν κόντρα με κάτι μέλη της ΚΝΕ. Μόνο ένα σοβαρό άτομο βρήκα εκεί μέσα. Μα να μου λένε ότι προσπαθούν να ακουστούν και μάζονται για δωρεάν και σωστή παιδεία και να μην πληρώνουμε φροντιστήρια. Μα ρε φίλε. Αν εγώ δεν είχα λεφτά να πάω φροντιστήριο, έδινα πανελλήνιες και πάσχιζα να πάρω έστω κάποιες ελάχιστες γνώσεις από το σχολείο, γιατί να μου το στερήσεις;;; Υποθετικά όλα αυτά! Ό,τι τους έλεγα το παρερμήνευαν και μου λέγανε ότι είχα άδικο. -.- θα έλεγα κι άλλα αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον (σε περίπτωση που…) ΄διότι δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είναι με αυτό το κόμμα.
κλασομεντέν
Λύκειο δεν πηγαίνεις?Πώς σας το έκλεισε η ΚΝΕ?
Λύκειο πάω. Πραγματικά δεν ξέρω το γιατί και δεν το καταλαβάίνω. Όποτε θέλει να κάνει κάτι η ΚΝΕ έρχεται με το ΠΑΜΕ και κλείνουν όλη τη Γκράβα και κυρίως το δικό μας. Αυτό γιατί έχουμε μαθητές-μελη της ΚΝΕ. Τα μέλη της ΚΝΕ είναι σε φάση “πάμε και ζητάμε από τον διευθυντή να μη μας βάλει απουσίες για να πάμε στην πορεία της ΚΝΕ για το τάδε δικαίωμα”. -.- Και το σχολείο έρχονται και το κλείνουν από τη ΣΑΣΑ και το ΠΑΜΕ και την ΚΝΕ εξωσχολικοί που δε μας αφήνουν καν να μπούμε μέσα. Μπουρδελοκρατία. ύστερα έρχονται και τα ψαρωμένα της πρώτης και ψηφίζουν ΥΠΕΡ στην κατάληψη. Η όλη φάση ξεκίνησε επειδή το συντονιστικό ήθελε να γίνει ομαδική κατάληψη και καλά να ακουστούμε. Μέσα στην κατάληψη την πρώτη μέρα ήταν και μια από το σχολείο μου-μέλος της ΚΝΕ με σπασμένο χέρι. Και δεν ανοίγανε καν για να ψηφίσουμε υπέρ ή κατά. Πάει όμως ένας τραμπούκος καθηγητής μας και λέει να ανοίξουνε για να μπούνε οι μαθητές να ψηφίσουν. Όμως, σα μαλάκας με το που ανοίξανε όρμησε με φόρα κι έσπρωχνε για να μπει. Όπως χωνόταν έσπρωξε την κοπελιά και την χτύπησε στο σπασμένο χέρι το οποίο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση και θα χρειαστεί περισσότερο καιρό για να βγάλει το γύψο. Με βάση αυτό ήρθε την επόμενη μέρα η ΚΝΕ και καλά κατάληψη για την υπεράσπιση των μαθητών και την κατάσταση στα σχολεία κλπ κλπ. Στοίχημα πως αν δεν ήταν αυτή μέλος της ΚΝΕ δεν θα πατάγανε το πόδι τους. Ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά δεν μπορώ να τους πιστέψω γιατί σε άλλα περιστατικά δεν εμφανίστηκαν. Όπως πχ. όταν αποφάσισε το κομματόσκυλο ο διευθυντής μας να πατήσει στο σχολείο άρχισε και μας έβριζε κι από πάνω επειδή ζητήσαμε συνέλευση. Τότε δεν κάνανε τίποτα. -.-
Οξω τα γαμοκομματα απο σχολεια και Πανεπιστημια.
Πες τα γαμώωω!! Μιλάω και με βρίζουνε -.-