Αν ειναι δυνατον. Τωρα διαβαζω αυτα που γραφεις,ειναι πραγματικα ειναι για το π**@#ο η κατασταση…
Φυλακη ρε τους καριολ…Στη ΦΥΛΑΚΗ!Τι δηλαδη μπουκαρανε οι τυποι στο σχολειο ή τους ανοιξανε μαθητες? Ως Κνιτες κ καλα κ ειπανε το κλεινουμε?
Αν ειναι δυνατον. Τωρα διαβαζω αυτα που γραφεις,ειναι πραγματικα ειναι για το π**@#ο η κατασταση…
Φυλακη ρε τους καριολ…Στη ΦΥΛΑΚΗ!Τι δηλαδη μπουκαρανε οι τυποι στο σχολειο ή τους ανοιξανε μαθητες? Ως Κνιτες κ καλα κ ειπανε το κλεινουμε?
Ένταξει μη κλάψετε κίολας ρε παιδιά
Εγώ πρώτη φορά ακούω κνίτες να ασχολούνται με σχολείο πάντως…
Πραγματικά ούτε εγώ καταλαβαίνω την όλη φάση και το νόημά της. Αν υπάρχει νόημα σε όλο αυτό…
μου ρθε το πρωι ο καινουργιος μαστοδοντας(ρεκορ παραδοσης μιλαμε,αν ηταν απο αθηνα ακομα θα το εστελναν!)
και
_ειχε πανω αυτο το σιχαμερο αυτοκολλητο,ναι αυτο που αν το βγαλεις αφηνει σημαδια
_ειχαν βαλει οι μαλακες το οπισθοφυλλο αναποδα,με τα γραμματα απο κατω.και οπως πηγα να το φτιαξω εκανα μια γρατσουνια ΝΑ
_ΣΟΚ:?
Αυτό λέγεται γκαντεμιά. Κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί με δίσκο των Autumn. Στο τέλος άλλαξα θήκη και έβαλα τα υπόλοιπα σωστά… μαλακία όμως…
απο γκαντεμια αλλο τιποτα προσωπικα.καιρο τωρα.καλα προφανως και θ αλλαξω θηκη!
Υποκινούν…όχι ότι μπήκαν με το έτσι θέλω και έκλεισαν τα σχολεία(φαντάζομαι) αλλά αν δεν έβαζαν το χεράκι τους θα ήταν ανοιχτά.
Και σε μας έτσι είχε γίνει…ερχόντουσαν κάτι τυπάδες αιώνιοι φοιτητές και πουλούσαν παραμύθια, ξεσήκωναν, φυλλάδια κ.λ.π
Με γεια!
Κάπως έτσι έχει η φάση. Αν δεν βάζανε το χεράκι τους, θα είχε κάνει η άλλη τη μήνυση στον καθηγητή και θα τελείωνε εκεί. Καμία ΚΝΕ, καμία κατάληψη… και όλα όμορφα και ωραία.
Να μην ειστε τοσο προβατα να μην σας πειθει η ΚΝΕ τοτε, δεν σας φταιει αυτη
Με συγχωρείς κοπελιά, δεν είναι όλοι πρόβατα. Κάποιοι είναι όντως μέσα στην ΚΝΕ και λένε ότι θέλουν να πετύχουν κάτι κλείνοντας το σχολείο οπότε μερικοί μερικοί ψαχνουν ευκαιρία για καθησιό και λένε ότι υποστηρίζουν. Έγινε ψηφοφορία ονομαστική, όλη η Γ’ ψήφισε κατά και όλοι οι υπόλοιποι της Α’ και της Β’ υπέρ. Όμως, αυτός που είναι κατά, όποια αντίρρηση και να φέρει σε όλη αυτήν την κατάσταση, το μόνο λαμβάνει από τους άλλους που θέλουν να αράξουν, είναι το γιουχάισμα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά μόνο να τους αφήσεις. Απλά το θέμα με την ΚΝΕ είναι ότι έχει μερικά μέλη στο σχολείο, που το παίζουν αρχηγοί (μηχέσω) και κάνουν ότι γουστάρουν παρά την αντίρρησή σου (αλα ντικτατόρια). Και γενικά πολύ μπερδεμένη ιστορία, ούτε κι εγώ που τα ζω κάθε μέρα εκεί μέσα δεν τα ξέρω καλά καλά…
Βασικα δεν ειναι μπερδεμενη ιστορια, αν η πλειοψηφια θελει καταληψη, καταληψη θα φας στη μαπα, ασχετως αν υποκινουν μελη της ΚΝΕ ή οχι. Δεν καταλαβαινω επισης την λογικη “γιατι ερχεται η κνε και μιλαει στους μαθητες”, δημοκρατια εχουμε.
Moυ τη σπαει ο Γερος που σε καθε λαιβ ειναι διπλα και δε χανει ουτε γαμημενο στιχο κι εγω μετα βιας να πω κανα ρεφρεν η κανα πολυ αγαπημενο παρτ γιατι δε τα πολυπαω καλα στο να τους θυμαμαι(νταξει περα απο κομματια του τοπ5 η τοπ10 αγαπημενων μπαντων).
χαχααχα ποσο αληθεια!
…όταν την ιερή στιγμή που μόλις έχεις βάλει τις ψείρες του mp3 στ’αυτιά σου και προσπαθείς να μεταφερθείς νοητά κάπου αλλού και να αποδράσεις από την πεζή πραγματικότητα, έρχεται κάποιος να σου πιάσει κουβέντα.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ !! ΟΧΙ ΤΩΡΑ :!:
Τί; Τώρα μπήκαν και στα σχολεία οι παρατάξεις; Να δω σε λίγο και στα γυμνάσια να “σκοτώνονται” δαπιτοπασπιτοκνίτες και δε θέλω να δώ τίποτα άλλο…ή δεν κατάλαβα καλά;
Που γενικά μου συμβαίνει αυτό:
Και άντε να 'χεις πάρει απόφαση να πατήσεις σχολή (δλδ ξύπνημα στις 7 + 8 ώρες μαθημα) και η ώρα να ναι 2(+) …
Ναι το γαμημενο το μυαλο, σε ολους τα ιδια.
φευγουν οι φιλοι μου.ατομα που τεσσερα χρονια τα περασαμε μαζι.θα την παλεψουμε:(
που δε βρηκα φοιτητικο εισιτηριο για την αυριανη συναυλια του χατζη, 40 που εκαναν οσα ειχαν μεινει δεν εδινα με την καμια… παει αλλη μια ευκαιρια να τον δω, να δω ποτε…:(:x
αν δεν περιμενα να δω αν θα εχουν απεργια οι ταξιτζηδες θα εβρισκα ρε πουστη μου, τωρα θα παρηγορηθω με το ch l που δε θα χασω τελικα…
edit: πολυ κωλοφαρδια ομως… βρηκα προσκλησεις…
που έπαθα θλάση στη γάμπα και θα κάνω να παίξω μπάλα/μπάσκετ ένα 20ήμερο :x