Μου τη σπάει

Κριμα ρε πολεμιστη μεγαλη ξενερα ειδικα οταν λες οτι τα πιο πολλα σιντι τα ειχες χρονια…κουραγιο ρε…ασχετο…θυμαμαι οτι πριν απο κανα δυο χρονια στην περιοχη μου κυκλοφορουσε ενας φανατικος ισλαμιστης που εσπαγε ολα τα αυτοκινητα που ειχαν στον καθρεφτη σταυρο η εικονα για να τα σουφρωσει…την ειχαμε παθει δυο φορες απο τον αρχιδα!!!

Κριμα ρε Elric σε καταλαβαινω απολυτα αδερφε.Εμενα ακομα δεν μου εχουν σπασει τζαμι για να με κλεψουνε αλλα μου εχουν κανει οτι μπορεις να φανταστεις: γραντζουνιες με κλειδια,μου ειχανε σκασει το λαστιχο,μεχρι και εκει που το ειχα παρκαρισμενο την αλλη μερα βρηκα το ενα φαναρι σπασμενο.Τι να πεις [-X

πωωωωωω πακετο ! κουραγιο bro, ειναι μεγαλο ξενερωμα, και τα σιντι αλλα και το τραβηγμα για τα τζαμια κλπ… κουραγιο απλα…

Μου τη σπαει που αυτοι που αναβαθμιζουν υποτιθεται τα προγραμματα(firefox, msn, torrent π.χ.) τα κανουν ολο και πιο σκατα και ψαχνουμε μεταξανα μανα τις προηγουμενες εκδοσεις :roll:

Μου τη σπάει που ενώ δεν ήπια πολύ χθές, το στομάχι μου κ το κεφάλι μου είναι σκατά σήμερα.

^^^ και γω το ιδιο χτες ημουν την μιση μερα τεζα. βεβαια, προχθες ειχα πιει τα αντερα μου :stuck_out_tongue:
σαν το ανεκδοτο “τι παιρνετε για τον πονοκεφαλο?” - “μισο κιλο κρασι το προηγουμενο βραδυ!”

εμ ναι. Δεν ειμαι τελικα μονο εγω προβληματικος. Γυρναω χθες σπιτι στις 2.30 το βράδυ, και την πέφτω στις 3. Κανονικά κοιμάμαι μπρούμιτα, και δε μπορώ ανάσκελα. Για κάποιο γαμημένο λόγο ομως πιστεψα χθες οτι θα μπορουσα να κοιμηθω ανασκελα, οποτε αραζω. Περναει η ωρα και δε κοιμαμαι… Λεω νταξει δεν εχει περασει πολυ ωρα, υπαρχει χρονος ακομα. Κοιταω το ρολοι και ήταν 6.30 (…). Προφανως και μεχρι της 8.30 που πηγα σχολη δε κοιμηθηκα… Α το φοβερο? Το μεσημερι ξαπλωσα στη 1, και τι συμπτωση??? μεχρι τις 5 δεν ειχα κοιμηθει. Τι θα γινει ομως?

αμα βαρας κανα 5ωρο crustιλες στο εμπιθρι φουλ ενταση τι να κοιμηθεις μετα μωρε…παρτι κανει το στατικ στ’αυτι:p

χαχαχαχαχ:lol:

Μου την σπάει που δεν λειτουργεί το καλοριφέρ.

Που τελειωσε η αδεια και απο αυριο αναμενετε να μου πρηξουνε της μπαλες παλι στην δουλεια [-X

εγώ θα πάρω αδειούλα μέσα στον νοέμβρη.:slight_smile:

Τυχερε μια χαρουλα εισαι :wink:

όλα κομπλέ.:slight_smile:

Η ελλειψη seeding στα οχι τοσο δημοφιλη τορρεντζ :frowning:

• όταν παγώνει το κατέβασμα!

μου εχει παγωσει κατεβασμα στο 99%:expressionless:

α ναι ΔΥΟ σακουλες ψωνια στο σουπερ μαρκετ 28 ευρω,win win!

Ενα γαμωπανάγιο τράβηγμα μεταξύ λαιμού, πλάτης και αριστερού ώμου με έχει αφήσει ημιανάπηρο. Ρομποτικές κινήσεις κάνω γαμώ την κοινωνία.:blow::blow:

ψύξη ή τράβηγμα?

Ψύξη λογικά. Σήμερα είμαι με κασκόλ μέσα στο σπίτι αλλά αρκετά καλύτερα. :smiley: