Counterpain?
Voltaren (αλοιφή)!
περαστικά ρε.
ψιλοσπαστική η ψύξη.δεν μπορείς να κουνηθείς αν είναι βαριάς μορφής.
Thank you. Μόλις 3η φορά έπαθα στην ζωή μου αλλά χθες ήταν οδυνηρό.
[-X
Οχι Voltaren ρε.
Δεν κανει τιποτα.
Eιναι μια αλοιφη σε κοκκινο μικρο βαζακι.
Καιει παρα πολυ ομως.
και με θλίβει ταυτόχρονα που δεν μπορώ να ‘‘ξεγράψω’’ ανθρώπους το ίδιο εύκολα που το κάνουν εκείνοι…
Δύσκολο και πολύ κρίμα αυτό valerie…
Το θέμα είναι,πως αν πραγματικά σε έχουν ξεγράψει,δεν έχει νόημα να κρατήσεις τα σχοινιά εσύ!
Μου την σπάνε αυτοί/ές που γκρινιάζουν για τα πάντα κ δεν έχουν να προσφέρουν καμία απολύτως λύση.
είχα κάνει το λάθος να κοιμηθώ με αλοιφή στην πλάτη την εποχή που έπαιζα μπάσκετ και πέθαινα στον πόνο σε μια κατάσταση μισοκοιμισμένη και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. ΑΠΑΙΣΙΟ
που τα τελευταία 20 χρόνια όποτε ανοίγω κουτί ντεπόν το ανοίγω από τη λάθος πλευρά.(αυτή που έχει το χαρτί διπλωμένο)
Ε πάρε panadol ρε μλκ!!!
που δεν βρισκω κανεναν να ερθει μαζι μου Ιταλια τον Δεκεμβριο να δουμε Thrashfest
Είναι τέρμα απλό…Πάνε μόνος σου!
οταν καποιος σου ζηταει τη συμβουλη σου, δεν την ακολουθει ποτε και οταν φαει τα σκατα ερχεται και σου κλαιγεται. Ε, μια δυο τρεις, μετα λες το μισητο ΣΤΑ ΛΕΓΑ γαμω το κεφαλι σου.
Mόλις έχασα 150 γιγα μουσική γαμώ την τρέλα μου γαμώ!!!Βootlegs,τα πάντα όλα!!!
:OOO ΠΩΣ ΡΕ???
Γιατί έχω έναν παλιό εξωτερικό και κουνιόταν το γαμωκαλώδιο και αποσυνδέθηκε για χιλιοστή φορά και όταν μπήκα στον δίσκο ξανά τα μισά είχαν εξαφανιστεί…
…όταν κάνει συντήρηση στο δίκτυο η Φορθνετ.
[I]http://www.youtube.com/watch?v=tzYC9lK9Jn4#t=92s[/I]
Εγκαταλείπω, δε την παλέυω άλλο με αυτή την ταχύτητα που θυμίζει μέρες ISDN…
Α ετσι εξηγειται που προσπαθω να κανω δηλωση μαθηματων και το ιδερνετ τον πινει.
Ομορφα