Μου τη σπάει

Το έχω ξαναπάθει φίλε αυτό προσοχή με τους σκληρούς καλύτερα να τα αποθηκεύεις σε cd
:slight_smile:

Που εκτος απο πυρετο,λαιμο και συναχι με επιασε πριν απο λιγο και η κοιλια μου και παω ανα 5 λεπτα στην τουαλετα :x

Kαι οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι… γενικώς, δεν ασχολούμαι, αλλά ενδιαφερόμουν να αγοράσω πριν λίγο καιρό, γιατί έχει τιγκάρει ο υπολογιστής…

Bασικά θα πάω να πάρω άλλον ένα! :stuck_out_tongue:

…η τιβί του κουφού γείτονα.

Να μαντέψω…
εβδομηντάρης παππούς που ακούει τις ειδήσεις με την ένταση στο τέρμα;

Ασε εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα.Ο τυπος εχει τον ηχο στο τερμα ολη μερα και δεν ειναι και παρα πολυ μεγαλος πενηνταρης ειναι να πεις οτι δεν ακουει καλα.[SPOILER]Με βλεπω κανα βραδυ να τα παιρνω τοσο ασχημα και να ανοιγω το home cinema και να του βαλω ενα orgasmatron στο τερμα για να γουσταρει :p[/SPOILER]

Που δεν εχω τι να κανω. :frowning:

…και επιπλέον, όταν τελικά βρίσκω κάτι να κάνω- αυτό να μην μου βγαίνει!!!:?

που ο Billups στο nba live 2005 δεν βάζει τρίποντο ούτε με αίτηση, σε λίγο θα τα βάζει και ο φροντιστής των Knicks αλλά αυτός όχι (σημ. το παίζω με τα roster του 2011)

ειχαμε πριν απο 6-7 χρονια μια γιαγια που εμενα διπλα μας. εβλεπε τηλεοραση λοιπον. κ επειδη εκανε ζεστη, εβγαινε στο μπαλκονι μαζι με την τηλεοραση. κ επειδη ηταν ψιλοκουφη, την εβαζε στο ΤΕΡΜΑ κ εβλεπε τη Λαμψη του φωσκολου… εκει που κοιμομαστε ωραια και καλα για μεσημερι…

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΓΙΑΓΚΟ !! …ΜΗΝ ΜΑΦΗΝΕΙΣ… Σ’ΑΓΑΠΑΩ !!![/SIZE][/B][/SPOILER]

Όταν σου ζηταν φιλτράκι και τους δίνεις, κι ενώ έχεις αρχίσει μπάρα αυτοί πάνε και παίρνουν από άλλη. Δεν μπορω αυτο το πραγμα που λειπει μονο το πρωτο φιλτράκι από όλες τις μπάρες ή είναι μισές. Είμαι ψυχαναγκαστική? :expressionless:

:stuck_out_tongue:

Κανε βιομηχανικα!!! Και μην κανεις τρακες!!!

Ο καφές στο παλάσκα μου τίναξε το στομάχι και ένα πρωινό που φάγαμε με μπείκον ληγμένα…
Μάγκες τον νού σας στο στρατό το φαί αν έχεις ευαίσθητο στομάχι θα σε τινάξει στον ΑΕΡΑ για πλάκα

εμένα ,δε ξέρω γιατί, το φαγητό στο στρατό με πάχυνε! δλδ έτρωγα και έπαιρνα κιλά.
ειλικρινά δε ξέρω τι σκατά μας ταίζουν [-X

Ασε και εγω μια απο τα ιδια.Τους τελευταιους 6 μηνες στην Ροδο ειχα παρει 20 κιλα 8O8O8O

20; Πώς γίνεται αυτό;8O Εσείς πρέπει να τρώγατε μία μπουκιά και να γινόσασταν τούμπανο…

:lol::lol::lol: οχι απλα ετρωγα ολη μερα γιατι δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω!!!

δε ξέρω ρε γμτ, εγώ πρέπει να έχω πρόβλημα! τρώω πολύ και δε χάνω κιλά!

Όταν τρως δεν χάνεις. Το κακό θα ταν να μην έτρωγες και να παιρνες:!: