Εχουμε το ιδιο προβλημα brother
εγώ γιατί νόμιζα ότι όταν τρως πολύ και καλά χάνεις κιλά?
για παράδειγμα μου είχαν πει να τρώω ένα γιαούρτι το βράδυ, για δίαιτα κτλ.
τρώω ότι τρώω πάντα (σουβλάκια,πίτσες,φαγητό που έχει μέινει κτλ),τρώω και το γιαούρτι μετά αλλά δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα!
Μου θυμίζεις κάτι άτομα, που τρώνε του σκασμού και στο τέλος, τρώνε και μία σαλάτα, γιατί και καλά κάνουν δίαιτα.
ε, η σαλάτα δεν αδυνατίζει???
Αν συνοδεύεται με ένα ταψί κατσικάκι στο φούρνο, ε όχι, δεν αδυνατίζει:!: :p:lol:
και τώρα μου το λες???:?
Εγω κανω την διαιτα του ανανα αλλα και παλι δεν γινετε τιποτα [-X
εγω που τρωω τρωω αλλα δεν παιρνω κιλο ?..
Μου την σπαει που εχεις τετοιο χαρισμα
Εγω παλι βαριεμαι να φαω…εχω χασει κανα 8αρι κιλα το τελευταιο διμηνο για πλακα…
Ο Σωτηρακοπουλος…
Η ζωη ειν ωραια για μας φιλε μου
μου τη σπανε 2 πραγματα:
α) που αυριο στις 10 εχω μαθημα
β) που εχω ηθικους φραγμους σχετικα με την ηλικια.
:!: Manowar είσαι, φίλος. Φαντάσου να του πετούσαν του Κόναν στο κλουβί ένα 15χρονο. Τι θα 'λεγε, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ; Νιώσε.
Άλλωστε και ο DeMaio δεν είχε ηθικές αναστολές σε αυτό το θέμα αν θυμάμαι καλά 8)
Που σε λιγο θα παω για δουλεια
Λιγο καθυστερημενα και θα μπορουσε να μπει και στο “μου αρεσει” αλλα…
Μου τη σπανε αυτες οι μυστικιστικες μαλακιες καθε 3 και λιγο.
11/11/11 και ξαφνικα ερχεται το τελος του κοσμου, αρχιζουν τελετες και χοροι σε μνημεια, ανοιγουν πυλες σε αλλη διασταση, ξεκιναει μια νεα ανθρωπιστικη περιοδος γιατι το 11 σαν αριθμος ειναι ριζωμενο μεσα μας σε κυτταρικο επιπεδο… ΛΟΛ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ! Ποσο στουρνος πρεπει να εισαι για να μην καταλαβεις οτι ειναι μια συγκυρια βασισμενη απλα στον τροπο που αριθμουμε? Αν αριθμουσαμε διαφορετικα δηλαδη θα επηρεαζοταν η κοσμικη ισορροπια?
Του χρονου θα εχουμε 12/12/12. Και συμπεφτει και με τις προφητειες για το τελος του κοσμου. Εκει να δειτε γελια που θα κανουμε.
Ελρικ με απογοητευεις…για το πρωτο σε νιωθω γιατι κι εγω τα κερατα μου σε ασκησεις γιατι την Τριτη γραφω φυσικη αλλα για το δευτερο…στο 'χω ξαναπει…[B]ΟΡΜΑ!!![/B] :D:p
@ΚΕΝ τι δουλεια κανεις ρε συ και δουλευεις σε τετοιες ακυρες ωρες?
αν θες να παρεις κανα 10αρι κιλα κ δεν μπορεις τι κανεις ομως ?..