Μου τη σπάει

Συνεχιζεις την προσπαθεια και λες τον πονο σου σε ολους τους αλλους και σε βριζουν :):stuck_out_tongue:

ε τοτε απλα welcome to my world :stuck_out_tongue: 8) ζητω οι λεπτοι :smiley:

ελπιζω να γελάμε και να μην κλαίμε…:stuck_out_tongue:

*στις 12/12/12 δεν είναι κάτι…9 μέρες μετά όμως, ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες…beware

Να σχεδιάζεις την τιτανοτεράστια στρατηγική για να ρίξεις το γκομενάκι που θες να παντρευτείς να 'ουμ και εκείνη την ώρα να σκάει μία άλλη,Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ,και να σου λέει για έξω κτλ.

Ε α στο διάολο

Τελικά τι θα διαλέξεις, το συναίσθημα ή την καύλα; ή double; :stuck_out_tongue:

Tην ΚΑΥΛΑ εννοείται το συναισθημά σε πληγώνει διπλά:(

Bασικά συνήθως σε κάτι τέτοια δεν καταφέρνεις τίποτα,παρά να τα χάσεις και τα δυο.

Εκτός αν είσαι σε τσόντα

Ισχύει :!: Βασικά είναι κανόνας

Δεν απάντησες τι διάλεξες όμως :stuck_out_tongue:

Η [U]γκάβλα[/U] φεύγει πιο γρήγορα

Ε βασικα ακομα δεν εχει να διαλεξει κατι.Βαζει τα σχεδια και τις στρατηγικες στο συρταρι,δοκιμαζει τον πειρασμο και μετα ζυγιζει τι θα θυσιασει(αν ειναι βεβαια πιστο το ψηλο αγορι)αν παντρευτει την αλλη(ποσο οντως το θελει ουσιαστικα δηλαδη).Meanwhile σκαρωνει κι ενα δηθεν,ετσι για τη φαση.

To δήθεν έχει βγει ήδη και το ξέρεις.-

Επιτελους σωστη ορθογραφια στην ΚΑΒΛΑ(γκαβλα γουατεβα) που ειναι παντα και παντου με βητα.
Ειναι πιο καβλωτικο ετσι γραμμενο.

Ον τοπικς: Μου τη σπαει που εχω ξοδεψει τα κερατα μου απο λεφτα κιε μετραω τα ψιλα να βγει κανας καφες/μπυρα. Φτωχολογια για σενα καθε μου τραγουδι.

Μην πινεις μπυρα θα κανεις κοιλια και μην πινεις καφεδες θα εχεις αϋπνιες και υπερενταση :stuck_out_tongue:

Που ακόμα δεν έχει εφευρεθεί μηχανή που με το πάτημα ενός κουμπιού θα σου φτιάχνει μαλλιά και θα σου βρίσκει-φοράει ρούχα. Κοντολογίς, που σε μια ώρα πρέπει να είμαι έτοιμη και το θερμοσίφωνο με μισεί.

Ετσι ειστε εσεις οι γυναικες…μια ωρα να ετοιμαστειτε!!! ελεος!!! :stuck_out_tongue:

(σορι για το ανελεητο σημερινο μου spamming)

Φυλακας ειμαι πανο και δουλευω βαρδιες :slight_smile:

Ωχ…γαμησε τα…γι αυτο και το Μonster καθε βραδυ…

Ναι ρε αλλιως δεν παλευετε το νυχτερι με τιποτα :wink:

και μεσα σε αυτη την ιστορια σκεψου ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ να ειναι κνιτισα…

:blink::expressionless:
Ρε μαλάκα δεν στο είπα,έτσι δεν είναι;