Μου τη σπάει

δεν μου το ειπες…

Ζευγάρι της χρονιάς,άσε:lol:

παιζεις μπαλα σαν τον Οφορικουε!

Μου τη σπάει όταν διαβάζω ένα σχετικά παλιό thread και τα περισσότερα youtube links που δίνουν αυτό:

Που ενώ σήμερα ξεκίνησα δουλειά και πάλι, βαριέμαι περισσότερο από ποτέ. Ανίατη ασθένεια.

ποσο ισχυει !!

μου θυμησε αυτο, το εχω ξαναδει καπου ποσταρισμενο, αν ειναι απο δω excusements προκαταβολικα

[SPOILER][/SPOILER]

Που δεν εχει κανα καλο εργακι στην τηλεοραση για να δουμε !!!

Όταν εκεί που είσαι στη σχολή και εκφωνεί η καθηγήτρια της φυσικής ασκησούλα για το σπίτι και στο τέλος πετάγεται κάποιος μαλάκας/γλύφτης και λέει α μήπως θα κάνουμε αυτό; και αυτό; Και στο τέλος λέει όλη την άσκηση. Ε όχι ρε βλαμμένε, ήθελα να τη δουλέψω σπίτι μου, γιατί να πρέπει να δείξεις πόσο γαμάτος είσαι; Τι να κάνω να κλείσω τα αυτιά μου με τα μολύβια μου για να μην σε ακούσω ρε φλώρε;

καρφωσε του τα μολυβια στην καρωτιδα

πολύ manowar ακούς μεγάλε:!:

Τα μολυβια ειπε ρε οχι το ατσαλινο σπαθι…μαλλον για deathά τον κοβω…

θρασας παιδια, θρασας. αν ημουν ντεθας θα του δαγκωνα την καρωτιδα!

Που δεν θα μπορώ αύριο να είμαι κάτω λόγω μετακόμισης :frowning:
Τουλάχιστον απο το πρωί

Βάζεις να δεις ταινία με την παρέα σου και κατά τη διάρκεια όλες θυμούνται τα κουτσομπολιά ή τα ψυχολογικά τους.

Ναι, αλλά ΤΩΡΑ βλέπουμε ταινία :razz:

…που 24 ώρες ποτέ δεν είναι αρκετές.

…που εδω και τοσο καιρο δεν εχει ανακοινωθει τπτ για το live των Ηeir Apparent…μας τα 'χετε κανει πλανητες…ανακοινωστε τιμες, support & venue…ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

που συνήθως σκέφτομαι τι θέλω να κατεβάσω όταν δεν είμαι στο pc και μέχρι να

ξανακάτσω στο pc έχω ξεχάσει τι θέλω. :confused:

…οταν ακουω το ΕΠΟΣ “Only The Good Die Young” και καποιες φορες μπερδευομαι και οταν γινεται αυτη η παυση πριν μπει το ακουστικο κλεισιμο με τα “seven deadly sins, seven ways to win κλπ”, νομιζω οτι το τραγουδι εχει τελειωσει και παταω stop…

Που τις τελευταίες 2 μέρες έχω κάνει πιο πλούσιους τους παραγωγούς χαρτιών υγείας και χαρτομάντιλων. Μιλάμε για ποσότητες τώρα όχι αστεία.