Μου τη σπάει

αναμενουμε ανατριχιαστικες λεπτομερειες !

[SPOILER][SIZE=“4”]ΝΟΤ ! :p[/SIZE][/SPOILER]

που παλέυω μαι ώρα να φκιάξω ένα γαμοκαζανάκι :x

…που ένα μπουκάλι μπύρας [B]ΠΟΤΕ δεν περιέχει όση μπύρα θα’θελες[/B]… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Μου την σπανε τυποι σαν τον Elric που δεν παιρνουν τηλεφωνο υδραυλικους
και ετσι δεν εχουμε δουλεια. :stuck_out_tongue:

εμ δε γίνεται αλλιώς! ή υδραυλικός ή atlantean kodex :stuck_out_tongue:

Ελρικ αγορι μου ποσο ασχετος παιζει να ‘σαι…λοιπον…ακου εδω μερικες συμβουλες απο τον μαστερ…παρε ενα CD player η το κινητο σου αν εχει καλο και ΔΥΝΑΤΟ (μας ενδιαφερει πολυ αυτο) ηχειο…πανε στο μπανιο…βαλε να παιζει καποιο γρηγορο, δυνατο και MANOWAR τραγουδι, οποιο γουσταρεις εσυ…μετα απ’ αυτο τον αρμαγεδονα, το καζανακι θα εχει φτιαχτει μονο του σαν απο τηλεκινηση χωρις να κουνησεις ουτε το μικρο σου δαχτυλακι…I hail you brother :metal: :stuck_out_tongue:

ή το πολύ πολύ να βγει ο ντεμάιος και να πει: “what the fuck??? manowar are too fucking loud for this flusher to stand” :stuck_out_tongue:

Μου τη σπαει που ποναει η μεση μου κι εχω να διαβασω γιατι αυριο το πρωι εχω μαθημα

^^

…αχ αυτή η ανάπτυξη ε !

Xαχαχα.Ποια αναπτυξη…Εχω κολλησει στο ενα εβδομηντα αστα.
Πανελληνιες λεγεται η αιτια :stuck_out_tongue: Δεν κουνιεσαι ολη μερα και μολις αθληθεις λιγο σε πονανε τα παντα.

Κατάλαβα…Εγώ στην προηγούμενη εξεταστική έκανα ψιλο-σωσιβιάκι :oops:
Θα φύγει όμως, που θα πάει. Με μερικές μπύρες θα εξισορροπηθεί από τη μπάκα…

Πάντως το ΛΕΟΝΤΟΣ κάνει καλή δουλειά κι ας μην σε πονάει η πλάτη.
Όταν δεν έχεις θέρμανση…
(δοκιμασμένο :wink:)

Να πω την αληθεια οι μπυρες εχουν γινει απαρετητες καθε Σαββατο,γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση.
Προσπαθω να ασκουμαι και επιδιωκω να περπαταω αρκετα(μονο τοτε προλαβαινω να ακουω μουσικη με την ησυχια μου :p).
Εχω πασαλειφτει με θερμαντικη τωρα οποτε ειμαι κομπλε :lol:Πως θα κανω μπανιο μονο σκεφτομαι.

δευτερα τριτη λυκειου απο το αγχος ειχα παρει 20 κιλα:-s
κοντευα τα 100.βεβαια τωρα ειμαι 80:p

Εγω δλδ ειμαι ο μονος που χανω κιλα οταν εχω αγχος διαβασμα και τα ρεστα? Καθε μεσημερι γυρναω σπιτι και επειδη φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω, τρωω στα πεταχτα και μετα διαβασμα & το βραδυ καψιμο στο ροκιν…

μου την σπάει να περιμένω 6 μήνες για να πληρωθώ από την Ελ.Στατ. για την γαμω-απογραφή, να μαθαίνω ότι από χτες έχουν ήδη πληρώσει αρκετούς, και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους να πρέπει να πληρωθώ στις 29 Δεκέμβρη

…που πάνω που χάρηκα ότι γύρισα σπίτι χωρίς να πλερώσω φράγκο, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο μαγαζί που ήμανε και για να μπω μέσα αναγκάστικα να πληρώσω 15 ευρά σε ταξί πηγαινέλα για να μπορέσω να πάρω πίσω τα κλειδιά και να μπω σπίτι. =/

Καταραμένα αλκοόλια.

που το απόγευμα έχουμε συναυλία και όλοι οι μαλάκες υποχωρήσανε και πρέπει να κουβαλήσω το σετ μου

που είμαι άρρωστος και διαβάζω συνέχεια για διαγωνίσματα.

Που είμαι άρρωστος.Βασικά πονάει ο λαιμός και νιώθω και κάπως ζαλισμένος:dizzy:

Περαστικα Μητσαρα :slight_smile: