Ευχαριστώ,αλλά πλέον νομίζω ότι έχω και πυρετό,αν και ο πόνος στον λαιμό υποχώρησε κάπως:dizzy:
το γαμημενο αγχος του τελευταιου καιρου.fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
που την “έφαγα” με την μηχανή και γάμησα το πόδι μου.βέβαια φτηνά την γλύτωσα γιατί υπάρχουν και χειρότερα.
Μου την σπάει που τα λεφτά δεν μου φτάνουν για να φύγω από δω…
Που σημερα λογω της απεργιας θα δουμε μπαλα και μπασκετ στην μουγκα!!
^^Το καλυτερο πραμα, σαν να σαι γηπεδο.
Μου τη σπαει που κολλησα συναχια και λαιμους.
Που η Αθήνα και τα προάστια της πλέον θυμίζουν κατεχόμενη ζώνη…Δεν υπάρχει πλατεία/ελεύθερος χώρος κτλ χωρίς ένα ή δύο μηχανάκια με δελτάδες. Παλιά οι πλατείες γέμιζαν με παιδιά και ανθρώπους, τώρα γεμίζουν με μπατσικά και γενικότερα είναι άδειες…
Και το καλύτερο; Όσο πιο πολλούς βλέπω να γεμίζουν την Αθήνα μας και γενικά κάθε πόλη, τόσο λιγότερο ασφαλής νιώθω…
εγώ πάντως όταν γυρνάω με την μηχανή σπίτι κατά τις 1-2 το βράδυ στην κατεχάκη γίνομαι μπλέ από τους φάρους της ομάδας ΔΙΑΣ…
συν οτι με κοιτάνε περίεργα γιατί μέσα σε 10-20 μηχανές είμαι ο μόνος μή μπάτσος.
Ναι και στις πλατείες έτσι γίνεται. Σε κοιτάνε περίεργα όταν κάθεσαι σα να σου λένε εσύ δεν είσαι μπάτσος, τι σκατά θές εδώ; Καλά περιττό να πώ πως στο κέντρο κάθε τετράγωνο έχει και 4-5 μπάτσους
Η αμήχανη αυτή στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι το πάρτυ που έκανε η κολλητή σου στο σπίτι της τέτοια εποχή περίπου και μεθούσες μαζί με το μισό λύκειο εκεί, περνώντας τις καλύτερες μέρες της ζωής σου δεν θα ξαναγίνει απο φέτος.
Πανεπιστήμιο, αναζήτηση δουλειάς, η κολλητή στην Κρήτη, το σπίτι κλειστό, το λύκειο διασκορπισμένο…
…όταν το μελάνι τελειώνει την πιο ακατάλληλη στιγμή [a.k.a. μένουν άλλες 20 σελίδες για εκτύπωση -_-]
Στην Κρήτη πού;8)
Που κουρεύτηκα και είμαι σαν τον Τομ Κρουζ στο Τοπ Γκαν.
Που πας να κανεις μια δουλεια 5 λεπτων κι οι προισταμενοι/διευθυντες ειναι τοσο ΓΙΔΙΑ και στοκοι που σε καθυστερουν ενω τους εξηγεις σαφεστατα τι θες και σου λενε αλλα αντι αλλων, τελικα εχεις δικιο και δεν λενε κι ενα συγγνωμη. Απορω με ποια λογικη παιρνουν “εξουσια” ολοι οι αυτιστικοι σε αυτη τη χωρα.
Χανιά
Γιατί κουρεύτηκες ρε; Άσε εκεί αφάνα και μούσια
ετσι ρε…μαλλιά μούσια και sex pistols…εκει είναι η αλήθεια
όταν περιμένω μήνυμα απο κάποιον και είναι η μαμημενη Cosmote με τα πακέτα που προσφέρει
εμένα πάλι μου τη σπάει που δεν προσφέρει αρκετά πακέτα
Που με παιρνουν καθε μερα απο την wind και μου λενε οτι εχω αναβαθμιση και ενω τους λεω οτι δεν θελω αυτοι συνεχιζουν :x Ημαρτον ρε [-X
χαχα και μένα με παίρνουν τουλάχιστον 2 φορές το μήνα από την wind.αλλά έχω βρεί το κόλπο και τους ξεφορτώνομαι.