Εγω πλεον επειδη παιρνουν απο αποκρυψη η δεν το σηκωνω η το σηκωνω και μολις ακουω γεια σας ειμαστε απο την wind τους το κλεινω στην μαπα 8)
καλα αυτο ειναι άλλη πονεμένη ιστορια. εχει εδω και 3-4 δευτερεσ συνεχόμενα μασ τα εοχυν πρήξει με τα επιπλέον λεπτά που προστίθενται δωρεάν στο υπόλοιπο
τζίφος γιατί δεν θέλουμε λεπτά, θέλουμε μηνύματα (εγώ τουλάχιστον)
Κι εγω χεσεμες θελω…γιατι δινουν λεπτα οι κεραταδες!!! Οταν υποτιθεται οτι διαβαζεις αλλα στην πραγματικοτητα μιλας με καποιο θηλυκο, τα μηνυματα ειναι οι σωτηρες σου!!!
Μου τη σπαει που αυριο γραφω χημεια γενικης και η σαλουφα που μας κανει μαθημα μας εβαλε το τεστ τελευταια φακινγκ ωρα!!!
:lol: σ’ευχαριστώωωω
πιο δυσκολη εξεταστικη με το χειροτερο προγραμμα εβερ.και εκει που ειχα αρχισει να ελπιζω,ερχεται μπροστα μου,βγαζει την γλωσσα,κανει "μπιπ μπιπ"και γινεται καπνος.win win.
Η γκαντεμια που με δερνει το τελευταιο διαστημα!!!
…που δεν ξερω πως να την πλησιασω γιατι ειναι συνεχεια μαζι με εναν τυπο που ειναι λιγο εως πολυ πουστεος η με κατι φαλκονερες απο την ταξη μου που ολο κουτσομπολευουν τον κοσμο
Και μου τη σπαει που εκτος απ’ αυτην ειμαι στο πιτσι-πιτσι και με αλλες 2-3 κοπελες (η μια πρωην μου) και που αυτη η πρωην μου ειναι ΜΙΑ ΚΡΥΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ…μια μου λειε “συγγνωμη που σε πληγωσα, σ’ αγαπαω” και μια με γραφει…τι διαολο προσπαθει να πετυχει? Γαμωωωωωωω!!! Της γυναικααααααας η καρδιαααααα ειναι μια αβυσσοοοοοοος ποτε η κολασηηηηη και ποτεεεε ο παρααααδεισοοοοοοοος!!!
Και που στο χορο του σχολειου, μια κολλητη της πρωην ειπε στην πρωην οτι εγω με την κολλητη φασωθηκαμε και απο τοτε η πρωην τα χει παρει πολυ χοντρα μαζι μου!!! Γιατι μωρη σε πειραζει? Γκομενα μου εισαι? Ο,τι γουσταρω θα κανω!!!
χουφτωσ’τες! χουφτωσ’τες! :p:p
Πανο ασε της αλλες και πηγαινε στα ισια να της πεις πως αισθανεσε σαν true heavy metal brother
Θα παω…και θα παρω και το σπαθι μαζι μου οποτε σε περιπτωση που αρχισει να φερνει αντιρρησεις θα την φοβερισω και θα την ΥΠΟΤΑΞΩ!!! Θα γινει “pleasure slave” μου!!! γυναικες…αυτες ο πονοκεφαλος αυτες και το ντεπον…
Πωωωωω μου ηρθαν στο μυαλο απαισιες αναμνησεις που αρχισαν στο γυμνασιο και τελειωσαν γυρω στην πρωτη λυκειου.Μου ειπε,της ειπα και ο αλλος ειπε οτι ακουσε απο καποιον οτι ειπε οτι θελει αυτο και η αλλη ειπε ψεματα οτι ηθελε αλλα δεν ηθελε και εστειλε μυνημα…Νο μοαρ :lightsabre:!!!Οσο σκεφτομαι οτι ασχολιομουν με τετοιες μαλακιες εποχες που ειχα ΑΠΕΙΡΟ χρονο τρελαινομαι.Βγαιναμε 2 καμια φορα και 3 φορες την εβδομαδα και πηγαιναμε να βρουμε την ταδε που εστειλε μυνημα στον ταδε και ΣΚΑΤΑ!!Μολις φτασεις 3η λυκειου θα καταλαβεις τι εννοω.Φετος εχουμε ελαχιστο ελευθερο χρονο αλλα περναμε γαματα.Μαζευομαστε να γρατζουνισουμε καμια κιθαρα η πινουμε γινομαστε σκατα και το πρωι παμε να γραψουμε ΑΟΘ,ΑΟΔΕ,φυσικη κατευθυνσης και ολα ειναι απλα και ωραια.
Αντε να τελειωνει η κωλοχρονια ρε κανιβαλε δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απ’ την κουραση!!! (γαμω τη δευτερα λυκειου τους)
XΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!
Κι εγω απο περισυ παρακαλαω να τελειωσει το λυκειο.(Ακομα κι αν μετα το μετανιωσω).Δεν λεω εχει την πλακα του να πηγαινεις σχολειο και απο τις 7 ωρες τις 5 να παιζεις μπαλα και να κανεις μαλακιες,αλλα θελω απλα ξεκουραση γιατι στην ουσια χανω ολο το πρωι και το απογευμα πεφτει γαμησι.
Θα περασουν πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις οι χρονιες μην ανησυχεις
Μετα θα σας κάνω δώρω σε όλους από μια τσουγκράνα… για ευνόητους λόγους…
Νταξει δευτερα ειμαι εναμισης χρονος εμεινε…μετα φοιτητης και αραλικι ατελειωτο εκτος και αν περασω σε σχολη που θελει @@!!!
Ανάλογα τι θα βάλεις ρε συ στο μηχανογραφικό… αν πας και βάλεις τίποτα για κβαντομηχανική τη γάμησες ας πούμε!
Θα παρακαλούσα να είμαι 2α-3η λυκείου.
Bασικα για μηχανολογος ψηνομαι και μετα ξερω γω να ασχοληθω με εναλλακτικες πηγες ενεργειας που ακουω οτι εχει μελλον σαν τομεας…αλλα για να μην ειμαστε οφφ τοπικ δεν ξερω αν υπαρχει καποιο σχετικο thread…