Μου τη σπάει

Που κοιμηθηκα οταν ξημερωνε και ξυπνησα οταν νυχτωσε.
Μια μερα που δεν ειδα ποτες. :-s

Ρε ΚΕΝ δεν λες παλι καλα που δεν επεσε παντοφλα? :stuck_out_tongue:

Mου τη σπαει που χτες εξαιτιας γκαντεμιας του γερου μου με τη δουλεια του, αλλαξαμε τη χρονια χωρις αυτον, και που για να μην καθεται μονη της η μανα μου στο σπιτι, ειπα να μην παω στο σπιτι ενος κολλητου για κραιπαλη και ποκερ μεχρι το πρωι…αλλα τι να κανεις…

Δουλεια ημουνα Πανο και ηπιαμε τον κωλο μας μαζι με τα αλλα τα αλανια :stuck_out_tongue:

Ναι το ξερω για μετα λεω…για οταν γυρισες…ξερεις πλαστης στο χερι, καραουλι πισω απ την πορτα, και εχεις πει οτι ειναι και καρατεγκα…εγω στη θεση σου δεν θα 'πινα ουτε σοδα για να κατεβει το φαϊ πιο κατω!!! :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: οχι ενταξει μεχρι να γυρισω ειχα φροντισει και ειχα ξενερωσει :wink:

Οι χοντρές νοσοκομές που σου παίρνουν αίμα και σου ΔΙΑΛΥΟΥΝ το χέρι.
Ο μόνος λόγος να μην πηγαίνω ακόμη και σε εθελοντικές αιμοδοσίες.Γαμώ το σπίτι τους

Ωωωω σκατένιες φάσεις! Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που θα έβγαζα τις αμυγδαλές… πήγα να μου πάρουν αίμα οι άχρηστες και της έσπασε η βελόνα! Ήθελα να την αρχίσω στα βρισίδια αλλά κρατήθηκα…

ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ! Μου έβαλε ένα πάκο ασκήσεις 100 σελίδες (κυριολεκτικά) για να κάνω μέσα σε μια βδομάδα! Δε μου έμεινε χρόνος να διαβάσω τα υπόλοιπα μαθήματα για να κάνω τις γαμημένες ασκήσεις της… και τώρα που με πήρε τηλέφωνο μου είπε “Ε, ας έκανες μόνο 5-6 από κάθε φυλλάδιο” ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ!

Που αυτη η χρονια ξεκινησε παρα πολυ ασχημα με το χαμο ενος πολυ καλου φιλου [-X

Συλλυπητηρια ΚΕΝ να ζησετε να τον θυμαστε.

Ευχαριστω ρε πανο.Ασε μολις γυρισα απο την κηδεια μιλαμε για μεγαλη ξενερα

Τα συλλυπητήριά μου ΚΕΝ! Είναι όντως πολύ άσχημο συναίσθημα, το γνωρίζω γιατί το έχω ζήσει και εύχομαι να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές!

Κρίμα ΚΕΝ, όντως πολύ άσχημο συναίσθημα… :frowning:

Another one for Valhalla…

Συλληπητήρια Ken…

Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια!!!

το άδειο ψυγείο. γαμώ την μπαναϊα.

Ο χαρταετός.

τουλάχιστον κρατάμε το πουλί μας στην ίδια στάση όταν γυρίσουμε σπίτι
no alarms and no suprises, στόρι οφ μάι λάιφ

Ναι αλλά επίσης φιττερ, χαππιερ. Άντε να δούμε που θα μας βγάλει το 2012.

που χθες το βραδυ δε βγηκε γιατι δε μπορουσα να κρατησω ανοιχτα τα ματια μου και μολις ξαπλωσα στο κρεβατι δεν εκλειναν με τιποτα. τελικα μετα απο καμια ωρα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα στη μεση της νυχτας απο τον πονο στη μεση…

Αχ αυτά τα γεράματα…