Μου τη σπάει

:? :? :?
Συμβαίνει και σε εμένα… every fucking time. Λέω: Θα κάτσω μέσα είμαι κουρασμένος και νυστάζω. Και μένω μέχρι τις 3 ξύπνιος γιατί δεν με πέρνει ο ύπνος

αυτο το εκνευριστικο συναχι με το μπουκωμα που δεν σε αφηνει να κοιμηθεις!!

Το χω παθει και γω, αλλα οταν βλεπω οτι δν με παιρνει ο υπνος σηκωνομαι και συνεχιζω το διαβασμα.

Ειδικα σε συνδυασμο με τον υψηλο πυρετο και τον πονολαιμο(που με εχει κανει κομματια αυτες τις μερες) ειναι σαν να βλεπεις τον Χαρο με τα ματια σου!!:cry::razz::cold:

που χαλασε το pc μου γκαντ ντεμ ιτ!! λεφτα για σερβις τωρα, και δεν ξερω τι πρεπει να κανω μπακ απ! α στα διαλα!!

Mπα εγω την εχω βρει τη λυση, κάθε μέρα στο μπαράκι του διπλανου τετραγωνου. Καποιες φορες χρειαζονται 2-3 μπυρες, αλλες 2 ουισκια, αλλα μετα πεφτεις σα πουλακι για υπνο

Μπραβο αλκοολικε.

δεν ειμαι ομως.

Πρεπει να κανεις το πρωτο βημα και να παραδεχτεις το προβλημα σου.

και ποιός θα μου πληρώνει τα ποτά κάθε μέρα; :stuck_out_tongue:

αυτο ειναι μεγαλο θεμα, απο τοτε που ξεκινησαν και οι δικες μου αυπνιες η τσεπη ποναει πολυ. (και χωρις λογο μαλλον):stuck_out_tongue:

Αν καταναλώνετε στο σπίτι όμως, το κόστος πέφτει δραστικά.

πεφτει φουλ αλλα δεν εχω καταληξει τι ειναι καλυτερο, με την ενοια οτι αν πινεις σπιτι ειναι πολυ θλιβερο δε ξερω. Οχι οτι το αλλο δεν ειναι αλλα τουλαχιστον βλεπεις και λιγο κοσμο

Θλιβερό είναι να πίνεις επειδή νομίζεις ότι έχεις προβλήματα και έτσι θα τα ξεπεράσεις.

Εγώ πάντως όποτε γυρνάω από 10-12ωρα φουλ υπερέντασης, κάτι θα βάλω για χαλάρωση.
Πλας ότι κάνεις οικονομία, δεν είναι ποτέ μπόμπα και το σάουντρακ είναι αποκλειστικά δικής σου επιλογής.

Μου τη σπάει που με παίρνουν συνεεεεεχεια τηλέφωνο από την κοσμοτέ και καλά για ενημερώσεις κλπ και σήμερα με έχουν πάρει 19 φορές τηλέφωνο!! Αααα! Τις τελευταίες 2 φορές τους έβρισα αλλά συνεχίζουν αυτοί…

Δεν πίνω επειδή νομίζω ότι έχω προβλήματα και ότι έτσι θα τα ξεπεράσω. Πίνω επειδή για διάφορους προσωπικούς λόγους έχουν περάσει το τελευταίο 6μηνο και 60ώρα χωρίς να κλείσω μάτι. Τουλάχιστον όταν γυρνάω σπίτι κοιμάμαι κατευθείαν, αυτό με νοιάζει.

Ειχα και εγω αυτο το προβλημα με την wind.Mε περνανε καθε μερα οτι εχω αναβαθμιση τους ελεγα δεν θελω αλλα αυτοι συνεχιζαν ωσπου μια μερα δεν αντεξα και τους αρχισα στης χριστοπαναγιες και απο τοτε δεν με ξαναενοχλησαν :smiley:

Θα σε ξαναπάρουν αν “λειτουργούν” όπως παλιά…

Και θα τους ξαναρχισω στης χριστοπαναγιες.Αλλα αυτη την φορα κατευθειαν :slight_smile:

Με πήρανε τόσες φορές τηλέφωνο που σε κάποια φάση, τους το πα ευγενικά να μην ξαναπάρουν, μετά τους παρακάλεσα (που φτάσαμε!), ε μετά άρχισα λίγο ιστορία του τύπου αν συνεχιστεί η ενόχληση θα φύγω από την εταιρία (πολύ που χεστήκανε) δε φτάνει που δεν έχετε και σήμα και τα προγράμματα προσφορών στην καρτοκινητή είναι ΣΚΑΤΑ! με πρήζετε κι από πάνω!

Το Σάββατο με πήρανε τηλέφωνο στις 8 το πρωί το διανοείσαι;;; Μια φορά είπα να το αφήσω ανοιχτό για λόγους ανάγκης και αυτή τη μια φορά με ξυππνησε η κοσμοτε! Στα διάλα…