Μου τη σπάει

Θλιβερο ισως ειναι αν κατεβαζεις ολο το μπουκαλι.
Αλλα το να βαζεις μισο ουισκακι για να συνοδεψει την μουσικη ή αραχτος στο μπαλκονι για χαλαρωση, ειναι απαραιτητο ! :smiley:

Ο καναπες κρεβάτι. Μου τη σπάει να νυστάζω και να πρεπει να τον ανοιξω, να τον στρωσω και να κοιμηθώ. Μου τη σπάει.

φερστ γουορλντ προμπλεμς

…που ειμαι με 38 πυρετο και δεν μπορεσα να παω να γραψω στην β’ φαση του διαγωνισμου μαθηματικων…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ…

προβληματα που εχει ο κοσμος… :stuck_out_tongue:

Αστα αυτα ρε πες οτι δεν ειχες διαβασει χριστο και εκανες τον πεθαμενο για να γλυτωσεις το διαγωνισμα :stuck_out_tongue:

Βασικα, αν και το σχολειο θα επρεπε να μας κανει μια προετοιμασια, γιατι εκει δεν ειναι το τεστ που σου βαζει ο καθηγητης, και τα θεματα ειναι πιο απαιτητικα, μας εγραψαν στα παπαρια τους και στην πρωτη φαση πηγα ψιλοτουριστας…στην δευτερη μια απ’ τα ιδια θα εκανα…:smiley:

Μου τη σπάει που μου έτυχε τμήμα με κωλόπαιδα. Γαμώ την τύχη μου. Πού’σαι ρε Ηρώδηηηηηη;

H ευστάθεια.

Πωωω καλό κουράγιο Neniel!:slight_smile: Για τι ηλικίες μιλάμε?

Που την τελευταια εβδομαδα τρεχω σαν τον τρελο για να κανω κατι δουλειες και σημερα που λεω οτι επιτελους τελειωσα χτυπαει το γαμημενο το τηλεφωνο και αντε παλι απ την αρχη :x

Που με εχει πεθανει απο τον πονο ο αυχενας και το κεφαλι μου.

μεταλάς +χρόνια που περνάνε = αυχενικό
:stuck_out_tongue:

γάματα φίλε. Στεγνά

Αστα αμα αρχισαμε ετσι απο τα 33 την γαμησα:?

ε σταδιακά έρχονται αυτά. αλλά είναι στανταράκι. όπως και η προβληματική ακοή όσο περνάνε τα χρόνια (σε μεγαλύτερες ηλικίες βέβαια). ειδικά για εμάς που γουστάρουμε την πιο louder than hell μπάντα του πλανήτη! yeah:!::stuck_out_tongue:

που μου ηρθε ο λογαριασμος πετρελαιου 200!!! και ειχα κρατησει καποια λεφτα για Peppers ή για καμια αλλη συναυλια…

Που πρέπει να στήσω windows 32bit για μία άσκηση.

Εχεις 64bit ή άλλο OS?

Γιατί αν έχεις ήδη 64bit, υπάρχει πάντα compatibility.

64bit και δεν παίζει το compatibility γαμώ την τύχη μου.

https://www.virtualbox.org/