Ε αυτό θα κάνω
Πες μου λίγο τι θες να κάνεις, μου κάνει εντύπωση
Ναι δεν τρέχει ούτε με compatibility
Οταν είχα παρόμοιο πρόβλημα είχα βαλέι το win virtual PC της MS, γιατί τα άλλα VM’s δε δούλευαν με τη μία. Καλή τύχη!
Μου την σπαει που αλλος κανει την μαλακια και αλλος την πληρωνει!!!
Ο πουστης που μου χάραξε το αυτοκινητακι μου με κλειδί. Να το βρει κάπως.
Μου τη σπάει που με θυμούνται κάποιοι (και ειδικά κάποιες) μόνο αμα είναι να τους κάνω δουλειά. Και δεν ρωτάνε καν το τυπικό “τι κάνεις”. Ψόφος τώρα.
Ω ΝΑΙ ! σε νιωθω πληρως! πριν απο μερικους μηνες καποιο αρχιδι εκανε δυο χαρακιες στην αγαπη μου… να το βρει καπως indeed…
Που χρειάστηκε να αλλάξω τον αριθμό του τηλεφώνου μου που τελείωνε σε 2112 και τώρα τελειώνει σε κάτι σαν 051398613460913467
Που εκτος απο το χαρατσι και την δοση του αυτοκινητου(ευτυχως ειναι η τελευταια) εχω και την ασφαλεια αυτον τον μηνα.Ελεος ρε [-X
αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη ΤΑ ΠΑΝΤΑ:(
περιοδος? :p:p:p
…εξεταστικης.εχω δωσει 5 και θελω αλλα 4 τα οποια δινω διαστημα 2 ημερων.win win?
και γενικα μου την εχει βαρεσει η κατασταση ολη.διαβασμα του σκοτωμου και παλι πεφτουν θεματα αγνωστα.
πφ βγαζω τον πονο μου
σα το σημερινό μάθημα που έδινα. που πας διαβασμένος και πάλι δε γράφεις. α ρε μαγγανά με τα θέματα σου
Που για να δουμε στην ακμη του εναν αληθινο Καλλιτεχνη στην ελλαδιτσα πρεπει να κανουμε λιτανειες.
@φριδομ.ακριβως.
πατ πατ και εγω τα ιδια.
τελευταια ειχαμε καμποσες εξαιρεσεις ευτυχως… για τη μουσικη που ακουει ο καθεις στο ειδος του ε…
Crippled Black Phoenix μαναμ. Τρίτη φορά έρχονται, κανόνισε.
Καλα μην βαρατε, μανε θα ειμαι εκει
Που γράφω αύριο και πρέπει να το πάρω σερί μέχρι το πρωί για να βγάλω την ύλη .
Αλλά η μαλακία είναι ότι γράφω και μεθαύριο και δεν θα έχω χρόνο για ύπνο .