Γι’ αυτο εγω δεν παω αυριο.
Πω, πικρα.
Σε καταλαβαινω.
Γι’ αυτο εγω δεν παω αυριο.
Πω, πικρα.
Σε καταλαβαινω.
#firstworldproblems
Kαι μου τη σπάει ακόμα περισσότερο όταν μετά από τόσο διάβασμα δίνω λευκή κόλλα. :x
Χαρακιές, πολλές χαρακιές αξίζουν στ’ αυτοκίνητα των σιχαμάτων που καταλαμβάνουν πεζοδρόμιο με πλάτος μισό μέτρο (0,5m) για να κάνουν τα ψώνια τους στα media markt.
Ας περπατούν οι πεζοί πάνω στη λεωφ. Αθηνών, αρκεί τα σιχαμένα δίποδα να μην κουνήσουν τον κώλο τους καμιά πενηντάρα μέτρα και πάθει τ’ απαλό τους.
Όσοι δε, βάζουν τα αγαπημένα τους τετράτροχα πάνω σε ράμπες ΑΜΕΑ, ας πάθουν κάτι χειρότερο.
…που ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να σκεφτώ με καμία αισιοδοξία το μέλλον μου. Και δεν ξέρω και τί να κάνω! Να μείνω, να φύγω…; Μου τη σπάει που κάποιοι πολιτικοί εδώ και δεκαετίες κατέστρεφαν την χώρα μας και την έφτασαν σ’αυτό το αισχρό σημείο. Και μου τη σπάει που μερικοί δεν θα το πληρώσουν ποτέ γιατί τους πρόλαβε ο χάρος.
… τα μαλακισμενα που κανουν του κοσμου τα σκονακια και μετα κοκορευονται κιολας,μη χεσω! Σιγα τη μαγκια! Ας μην ειχαν τους καθηγητες να κανουν τα στραβα ματια,και να σου πω εγω μετα πετυχεσα στο διαγωνισμα! Απο οποια γωνια και να το δει κανεις,αυτη η κοινωνια,η “συγχρονη”,η “μοδερνα”(sic),ευνοει παντα αυτους θα “παιξουν βρωμικα”… Ακομα και σε μικρα πραγματα,απλες καταστασεις!
Εγώ έκανα ωραία σκονάκια.
εγω και σκονακια κανω, και απο διπλανους, μπροστινους, πισινους αντιγραφω. 8)8)
και αν νομιζουμε οτι τελικα θα βγουμε γενικα μορφωμενοι και επιστημονες απο το εκπαιδευτικο συστημα, μαλλον ζουμε σε αλλο κοσμο.
Ε,καλα,δεν θα καουμε στην κολαση για κανενα σκονακι,ή επειδη βοηθαμε κανεναν να αντιγραψει… Αλλο καπελο και αυτο,αφου υπαρχουν και καποιοι θρασυτατοι εγωιστες,που δεν τους αρκει να τους βοηθησεις σε μια ασκηση,αλλα εχουν την απαιτηση να τους λυσεις ολο το διαγωνισμα και αυτοι να καθονται να τα ξυνουν.Σου κανουν τον φιλο στην αρχη,με το βλεμμα του δαρμενου κουταβιου,και μετα το τεστ σε γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι!!! Δε λεω να σε προσκυνανε κιολας,αλλα αλλο ειναι να ζητας βοηθεια και αλλο να να εκμεταλλευεσαι τους αλλους για το συμφερον σου,μονο οταν εχεις εσυ αναγκη! Τrue story…
Μου τη σπάει που ξεχασμένοι (με την έννοια: όχι πρώτο όνομα στην επικαιρότητα εδώ και καιρό) πλην αξιόλογοι καλλιτέχνες πρέπει να τα τινάξουν για να τους θυμηθεί το κοινό και μάλιστα σε [B]ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ [/B]βαθμό (ουσιαστικά αυτό είναι και το σπαστικό στοιχείο). Μία με τον Τζάκσον, μία με τη Γουαϊνχάους… κ.λπ τώρα με τη Χιούστον! Δε λέω, σίγουρα κρίμα. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ UPLOADS ΣΤΟ FACEBOOK? Καρμπόν όλοι, ανέβαζαν το μακρύ και το κοντό τους όλο το υπόλοιπο διάστημα και ξαφνικά στροφή στην ποιότητα… Και συνήθως όλοι ανεβάζουν το[I] ίδιοfuckingχιτ [/I]=> εν προκειμένω “I will always love you”. Ψαχτείτε τουλάχιστον δισκογραφικά για να μη γεμίζει ο τοίχος μας με τα ίδια τραγούδια… Δεν έβγαζαν μόνο ΈΝΑ τραγούδι όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι- Θεός συγχωρές τους! :x
ρε παίδι μου κι εγώ δε μιλώ καθημερινά για τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Οποτε το αν θα πω 5 λεξεις παραπανω οταν πεθανει κάποιος δε το βρισκω ουτε κακο ουτε λαθος. Το ιδιο γραφικη γινεσαι κι εσυ. Τωρα το αν ξερουν ενα χιτακι αυτο ειναι αλλο θεμα.
Μα δεν αφορά το όλο φαινόμενο τους επιμέρους αγαπημένους καλλιτέχνες του καθένα. Όταν πέθανε η Σεζάρια Έβορα, τρία άτομα να ανέβασαν τραγούδι ή να έγραψαν κάτι σχετικό. Έχει να κάνει με τα γνωστά και γενικώς αποδεκτά ως “μεγάλα” ονόματα, που αποκλείεται να αποτελούν στο κάτω-κάτω την υπ’ αριθμόν 1 λατρεία ολονών, χωρίς να σημαίνει πως δεν άξιζαν. Και το θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς το ρεύμα και ξέροντας 1,2 τραγούδια τους το πολύ, να ανεβάζεις βίντεο με πομπώδη σχόλια λατρείας, ίσα για να τους ξαναξεχάσεις μέσα στην προσεχή βδομάδα… Be different, βρε αδερφέ. Πόση μαζικότητα ποια σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!
Το να πω κι εγώ 5 λέξεις παραπάνω άμα πεθάνει κάποιος που μου άρεσε ιδιαιτέρως ούτε εγώ το θεωρώ κακό και θα το έκανα κιόλας. Όχι όμως να περιμένω σαν το κοράκι να βγει είδηση για να το παίξω κάτι… (δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι)
Η Houston είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που πόθησα!Την αγαπάω για το καλό που μου έκανε.Κατά τ’άλλα ποτέ δεν μάρεσε!
May she rest in peace!
εχει ενα ποιντ σε αυτο που λεει η Wilson. ειναι οπως πριν λιγο καιρο που γεμισε η τιβι με αγγελοπουλο, ενω δε θυμαμαι ποτε ειχε παιχει ταινια του ή ειχε δωσει ταινια του καποια κυριακατικη εφημεριδα. αλλα ειναι γενικα η ολη λογικη του fb και της υποκουλτουρας που υπαρχει. “για να με προσεξει καποιος, θα κανω κατι” “πω πεθανε ο Ταδε. ας ανεβαζω το Ταδε κομματι να τσιμπησει το γκομενακι” που ολα αυτα συμβαινουν και χωρις αφορμες πχ θανατους κλπ.
Μου τη σπάει η οικιακή βοηθός της μάνας μου. Μπήκε σήμερα στο δωματιό μου για σκούπισμα-σφουγγάρισμα και μου τα γάμησε όλα εδώ μέσα. Φύγανε καλώδια από παντού, σκάλισε και καααπως τα πράγματα μου και τα σχετικά. Ένα σκούπισμα κι ένα σφουγγάρισμα είπαμε να κάνεις κοπέλα μου! Όχι να μου το κάνεις καλοκαιρινό! Και μετά να μου τη λέει κι από πάνω! “Αμάν πια μ’αυτά τα καλώδια”! Γκρρρρρ :@… Και τώρα κάθομαι πάλι σαν το μαλάκα και ψάχνω τα πραγματά μου! Μα την παναγία θα το σκουπίζω και θα το σφουγγαρίζω κάθε μέρα για να μην ξαναμπει δω μέσα!
Υπαρχει και αλλη λυση.Κλειδωνε το δωματιο οταν φευγεις!!!
Πρώτον: Ήμουν σπίτι.
Δεύτερον: Δεν υπάρχει κλειδί γαμώ τη γκαντεμιά μου γαμώ!
Κι εσυ be different και σβησε το φεησμπουκ αμα σου την σπαει η mainstreamιλα.
Κι οταν πεθανε το χρυσοψαρο μου κανεις δεν ανεβασε τιποτα.
Επισης, δεν ξεραμε οτι ηταν ξεχασμενοι ο Τζακσον και η Γουαηνχαουζ, κοιτα τι μαθαινεις. :-s
ναι αυτο.οχι βεβαια οτι ειδικα για τζακσον δε μας πρηξανε τα μπομπολια για 3-4 μηνες…αλλα η winehouse μια χαρα ακουγοταν μεχρι να τα τιναξει
Ξεχασμένοι από την άποψη ότι κανείς (στις δικές μου επαφές τουλάχιστον) δεν ανέβαζε νωρίτερα τραγούδια τους, εκτός από 1-2 πραγματικούς φαν που φυσικά εξαιρώ από τη μάζα στην οποία αναφέρομαι και από τα ΜΜΕ βέβαια. Κι επίσης, το φέισμπουκ το είχα ανοίξει πολύ παλιότερα και το διατηρούσα κλειστό μέχρι φέτος (το άνοιγα μόνο περιστασιακά πιο πριν και για μικρά διαστήματα). Ο λόγος που το άφησα ανοιχτό είναι κυρίως γιατί κανείς δεν μπαίνει μσν πλέον και κάπως (λόγω απόστασης διαφορετικών πανεπιστημίων και πόλεων) θέλω να κρατώ επαφές με τον έξω κόσμο και τους παλιούς συμμαθητές μου.
Και τέλος, το να έχεις από μόνο του ανοιχτό ένα ακκάουντ δε λέει και πολλά. Σημασία έχει και πώς το αξιοποιείς…