οχι απλα ειναι βλαμμενος
λεει ιστοριες του παλιες που δουλευε
Μου τη σπαει που σε καποιες μουσικες εκπομπες στο ραδιο οι παραγωγοι μιλανε ολη την ωρα η διακοπτουν κομματια στη μεση κ δεν αφηνουν να παιχτει μουσικη.
Κλασσικη περιπτωσης βλαβης θυμιζει…:!:
Μου την σπανε οι γεροι που σε σπρωχνουν για να σου παρουν την σειρα
ή πολυ απλα μπαινουν μπροστα σου με το ετσι θελω !
Χιλιάδες τσακωμοί, δε βαριέμαι ποτέ
Όπως και με τα ζώα που μπουκάρουν στα μετρό/λεωφορεία πριν βγεις!
Ειδικα οταν μιλανε τη στιγμη που μπαινει το σολο,ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ!!![-X
σημερα μ ειπαν να βγουμε,για να τιμησουμε το εθιμο πανεθεμα μας,και παιζει να ειναι κατι ατομα που δεν τα παω καθολου.τελεια,βγαινω που βγαινω λιγο πλεον θα σπασουν τα νευρα μου.ετσι λεω να την αραξω μονος μου μεσα:(
Με τριγυρναει ιωση με πυρετο,συναχι και αλλες τετοιες ομορφιες!!!
που εδω και μια βδομαδα κανουν εργα στο διπλανο στενο και δεν εχω νερο μεχρι το μεσημερι!!! x
Το νουμερο,η χημικου,που εξεταζει με τον καταλογο,λες και ημαστε ακομα στο δημοτικο.
Μου τη σπανε οι βλακες που βγανουν το σχυλι βολτα και νομιζουν οτι ο υπαλληλος του δημου ειναι υποχρεωμενος να μαζευει τα σκατοσκυλα ή εμεις οι υπολοιποι να τα βλεπουμε. ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟ.
Εδω ειναι Ελλαδα ρε. Τι τον περασες τον Ελληνα ? Θα καταδεχτει να μαζεψει τα σκατα του σκυλου του απο το πεζοδρομιο ?? Αυτα τα κανουν μονο κατι βλακες Ευρωπαιοι που δεν ξερουν απο πολιτισμο και τρωγαν βελανιδια οταν εμεις…
μαζί σου, αλλά εμένα με έχουν κοροιδέψει και αρκετές φορές βλέποντάς με να τα μαζεύω, η παιδεία του μέσου έλληνα στο θέμα κατοικίδιο είναι τελείως γτπ
Βασικά το “μου τη σπάει” είναι πολύ λίγο για να με εκφράσει…
07/06 Sacred Reich ()
09/06 Exodus, Obituary, Heathen, Morgoth
12/06 Overkill
Σε [B]5[/B] (!) μέρες θα γκρεμιστεί η Αθήνα.
…ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑΑΑ.
[SPOILER]Άμα βάλω και Sepultura λίγο πριν και Megadeth λίγο μετά πάω για χαρακίρι…[/SPOILER]
Πικρα ο φιλος απο πανω ε ?
Εμενα μου την σπαει ο καιρος γιατι δεν ξερω που θα σουβλισουμε αυριο !
Επισης το unity web player γιατι δεν μπορω να παιξω Battlestar Galactica !
Θελω να κυνηγησω Colonials !!!
προβληματα οχι αστεια…
[SPOILER][/SPOILER]
Γαμησε τα !
Μου τη σπάει που ήρθε η αδερφή μου μόνιμα Αθήνα… Μια χαρά ήταν εκεί στα Γιάννενα… είχαμε την ησυχία μας 5 χρονάκια… Πάνε αυτά πια, άλλες εποχές… τώρα την έχουμε εδώ πρωί-μεσημέρι-βράδυ και μας πρήζει τα @@ κάαααθε ώρα και λεπτό! Τουλάχιστον κάνει για καθαρίστρια…
καλως την δεχτηκες:)
Έλα να μείνεις κι εσύ 3-4 μέρες εδώ πέρα και μετά τα ξαναλέμε
μιλα καλυτερα για την οικοεγενεια σου