Μου τη σπάει

αυτος ο σιχαμενος αρχικλεφταρας ο φοιβος… ποζαρει με μπλουζα motley crue κ απο πισω παιζει αντζελα “μ’αγαπαει δε μ’αγαπαει” σε διαφημιστικο για τα 20 χρονια δουλειας του…#-o

α ναι το ειδα το ψωνιο :lol:

+2112. Και πολύ που χεστήκαμε δηλαδή.

Θελει απλα να δειξει απο πια μπαντα εκλεψε το ρυθμο του κομματιου της αντζελας…και εδω που τα λεμε μοιαζει λιγο με το “Dr. Feelgood” :stuck_out_tongue:

Που εκανα τη μαλακια να παρω πορτοκαλαδα αγνο.το μονο πιο πικρο πραμα που εχω πιει ειναι το αψεντι.αισχος

μου τι σπαει που ενω εχω κιθαρα σε καμπιγκ,παραλιες,σπιτια με παρεα κλπ κλπ νομιζουν ολοι οτι ξερω να παιζω τραγουδια ελληνικα που θα ειναι γνωστα και θα τα τραγουδισουμε ολοι μαζι και θα περασουμε ωραια.

ε ολοι ειναι σε φαση παιξε κατι παιξε κατι αφου τραγουδας και εχεις και κιθαρα

ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΠΑΙΖΩ ΜΠΛΟΥΖ ΚΑΙ ΡΟΚ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΩ ΜΙΑ ΣΟΛΙΑ Η ΤΟ ΚΟΜΦΟΡΤΑΜΠΛΙ ΝΑΜΠ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΗ ΡΟΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ.

μονο εγω ειμαι που το εχω αυτο το προβλημα.??:-s

σχεδον τοχεις πιασει
http://www.youtube.com/watch?v=F5QCs3PnQBc

Που σημερα θα βγουν ολα τα λαμογια στην τηλεοραση για της εκλογες

I am here: http://tapatalk.com/map.php?wxrupf
Sent from my iPhone using Tapatalk

…αυτό ακριβώς:):!:

Και οι ανούσιοι πολιτικοί σχολιασμοί νομίζω ότι θα συνεχίζονται για μέρες στην TV… τηλεόραση αυτές της μέρες δεν ανοίγω![-X

…και πολύ καλά θα κάνεις…βαρετές συζητήσεις γεμάτες χαζομάρες:):!:

…που ενω μολις τελειωσαν τα τεστ,σε 1 μηνα αρχιζει η εξεταστικη!

οι διαφημισεις στο youtube!!

Οχι! Και εγω εχω αυτο το πρόβλημα! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΤΣΙΡΑ, ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΥΞ ΛΑΞ! ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΤΟ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ!

ΣΕ ΝΙΩΘΩ, ΦΙΛΕ!

εννοειται

συνηθως περιμενω να φυγουν ολοι για να παιξω μονος μου κανα ρυθμο κανα ριφακι η κανα σολακι…

σταδιαλα

ΟΥ ΡΕ, ΟΥ ! ειμεθα μεταλλαδαι, αλλα αυτες οι καλοκαιρινες εφηβικες αναμνησεις της κατασκηνωσης, που μεναμε μετα τους αλλους γυρω απο τη φωτια με κιθαρα κ μπυρες κ κοιταγαμε πως να πιασουμε κουβεντα στην ετσι, αυτο το σαουντρακ ειχαν. μπορει να μην τα ακουω σπιτι μου (η γενικα) αλλα σου μενουν αυτα. αυτα κ ο king diamond στο Ροδον. αααααααααααααααααχ :slight_smile:

αλλα ρε ντουντ ρεμο,χατζηγιαννη?

ασχημο κοινο,ασχημο.

… oι απροσαρμωστοι στο ΚΤΕΛ που βγαζουν τα παπουτσια τους και πρεπει να ανεχτουμε την ποδαριλα τους!
…καποιοι αλλοι που στις 04:30 το χαραμα,μετα απο τεζα κουραστικο ταξιδι,πανε και τρωνε ΙΜΑΜ!!!

Όμορφο κοινο με ασχημες μουσικες προτιμησεις βασικα! :wink: :stuck_out_tongue:

Μου τη σπαει οταν ακουω ραδιοφωνο στο αμαξι να βαζω ενα σταθμο και να προλαβαινω ενα κομματι που καραγουσταρω μονο οσο χρειαζεται για να το αναγνωρισω και μετα απο δυο δευτερολεπτα να τελειωσει…

δε περιγραφεται

επισης μου τη σπαει οταν βαζει γαματο κομματι την ωρα που παω να παρκαρω.
ελεος δλδ…ποσες φορες εμεινα μεσα στο αμαξι μονο κ μονο για να ακουσω τραγουδι.