Καλα εισαι…
χαχα, και πείτε μου ότι βγαίνετε απ’ το αμάξι εκείνη την ώρα! εδώ κομμάτι απ’ το σιντι/μπ3 παίζει και δε βγαίνω απ’ το αμάξι!
μου τη σπαει που ζεσταινει ο καιρος
μου τη σπαει η ντορα και ο σαμαρας
μου τη σπαει που κοιμαμαι τα μεσημερια και δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα τα βραδια
μου τη σπαει το μαλακισμενο ο τζοφρυ απο το game of thrones
μου τη σπαει που αργουνε οι acdc να βγαλουν νεο δισκο
μου τη σπαει που απο τη ζεστη μεχρι να σου φερουν τον καφε λιωνουν τα παγακια
[-X[-X[-X[-X[-X
First world problems φωτογραφια θα έβαζα εγώ κυρίως για το τελευταίο.
που τοχανω στο φινισινγκ με τις γκομενες
οχι τιποτα προσβελνονται κιολας στο τελος
μου τι σπαει που δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μου τι σπαει!!
μαλλον δεν εχω προβλημα ειμαι σε καλο δρομο
αλλα μου τι σπανε και οι δρομοι που δεν εχουν κινηση
:lol::lol::lol::lol:
…που δεν έχω τα cd/βινύλια μου εδώ και έχω βρεθεί με τα μισά από αυτά σε ηλεκτρονική μορφή.
Ότι θέλω να ακούσω και το έχω αγοράσει,πρέπει να το κατεβάσω εδώ που είμαι.Και γέμισε και ο σκληρός δίσκος μου.:?
Μου τη σπάει το σημείο στο οποίο φτάνει ο άνθρωπος για να βγάλει λεφτά γαμώ τη τρέλα μου! Μένω πολύ ψηλά (βουνό είναι στην ουσία) και λίγο πιο πάνω είναι ένα παλίο, μικρό εκκλησάκι το οποίο έχει κλείσει επειδή ήταν παλιοημερολογίτικο λέει η μία φήμη, η άλλη γιατι δεν τα βρίσκανε οι δύο παπάδες! Οκ. Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας (ή η cosmote ή η vodafone) ήρθε και κότσαρε στην αυλή της μια κεραία! Πρώτον, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή καθώς δεν είναι 1-2 σπίτια αλλά ένα σωρό πολυκατοικίες ΚΑΙ δεύτερον, δίπλα σε δημοτικό σχολείο! Χωρίς άδεια παρά μόνο με ένα χαρτί τύπου άδεια έρευνας για το αν επιτρέπεται από το δήμο και κάτι τέτοιες πίπες! Μαζευτήκανε 60-70 άτομα εκεί πάνω, τραβάγανε από 'δω από 'κει τα σκοινιά, τη ρίξανε! Πριν 2 βδομάδες, ξανά στη θέση της! Έχουμε όλη τη ραδιενέργεια από πάνω μας γαμώ την τρέλα μου γαμώ! Μια από αυτές τις μέρες οργανώνεται πάλι η ίδια επιχείρηση να τη ρίξουν!
σας χαλάει δηλαδή να γίνετε σούπερ ήρωες ε??
Με πολύ άπλα λόγια, σε συμφέρει να έχεις πολλές μικρές κεραίες στην περιοχή πάρα μια και μεγάλη.
Ελρικ, απαξιώ!
Rip noob, δε σε πιάνω!
Από θέμα ακτινοβολίας το έγραψα, τι ακριβώς δεν κατάλαβες;
Που το αμαξι μου τωρα τελευταια βγαζει συνεχεια προβληματα [-X
εμενα τριζουν τα τακακια…
αυριο παω για αλλαγμα μαλλον.
ακριβα ειναι?
και μου τη σπαει που εχω να κανω 3 δουλειες σε 3 διαφορετικα σημεια της πολης ενω πρεπει να διαβαζω ολη μερα…
Madsroom αν εχεις κινητο τηλεφωνο (φανταζομαι πως ναι) τοτε η κεραια αυτη σε σωζει.
Ειδαλλως για να εχεις σημα το κινητο σου θα εξεπεμπε με τη μεγιστη ενταση.
και ακτινοβολια απο την κεραια δλδ στα @@ μας?
αν σε χτυπαει ταυτοχρονα ο Σουγκλακος και ο Κοστετσος, θα διαμαρτυρεσαι για τον Κοστετσο;
Η ακτινοβολία απο τις κεραίες δεν είναι ιοντίζουσα…άρα δεν έχει συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό…simple as that
Και για όποιον δεν πιστεύει δείτε φασματάκι:
Οχι ρε δεν ειναι και πολυ ακριβα κανα πενηνταρικο ειχα δωσει οταν τα ειχα αλλαξει αν θυμαμαι καλα