…το να ξεμένεις από χαρτάκια, αφού είσαι έξω και το έχεις ξεχάσει και να βαριέσαι να πας στο περίπτερο που απέχει 20 μέτρα από το σπίτι σου…
ειναι μια καφετερια που εχει ενα ταμπλο και εχει καρφιτσωσει χαρτακια και φιλτρακια απο ολες τις μαρκες.
εννοειται δεν πανε τρολιαριδες που τα παιρνουν ολα και φευγουν…
που δεν έχω χρήμα να πάω να πάρω ένα καλό ipod και να γλιτώσω επιτέλους από τα φτηνιάρικα και εντελώς άχρηστα mp3 [-X
που δεν εχω χρημα να κανω σερβις την ακουστικη,να παρω ποδηλατο,να αγορασω headphones,καρτα γραφικων γιατι η παλια τα παιξε
και τον κρυφο μου ποθο διαστημικη καρτα ηχου.(εχω συστημα 5.1 και δε μπορει να συνδεθει πληρως… )
Που δεν μπορω να αγορασω τη νασα και να παιρνω το διαστημοπλοιομ να κανω βολτες.
ουτε οι γραμμές μεταφοράς έχουν συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό?
που μου χαλασαν τα ακουστικα και δεν εχω λεφτα να παρω αλλα!!
Ωω και 'γω το ίδιο γαμώ
που θέλω να ξεφορτωθώ το ipod μου για να πάρω κανένα ανθρώπινο mp3 και κανένας δεν το θέλει…:lol:
Που δεν εχω λεφτα να παρω ipod!!!
…που σήμερα είχαμε γενική καθαριότητα…και ξεκρέμασμα-κρέμασμα κουρτινών:):!:
Stef σε φαντάζομαι να ποστάρεις "Μου την έπεσαν κάτι τύποι,με έκαναν ασήκωτο,μου έκλεψαν πορτοφόλι,μου σήκωσαν το σπίτι :):!: ".
χαχαχαχα κ εγω το ιδιο σκεφτηκα, παιζει να μην υπαρχει ουτε ΕΝΑ ποστ του στεφ που να μην τελειωνει σε :):!: !!
To κλου της υποθεσης ειναι ομως η εξηγηση του πως προηλθε αυτο…
Μεσα στα τοπ-5 του forum νομιζω
Iσχύει…Έπος!!!:lol:
δν παιζει ρε να μην σε επιρεαζουν τα κινιτα , εχουν ακτινοβολία
Και σήμερα σκεφτόμουν πως θα γίνει να πουλήσω κάπου το ipod μου για να πάρω καινούργιο. Προτείνω, αν το δικό σου είναι καλύτερο από το δικό μου να τα ανταλλάξουμε και να δώσεις το ipod μετά στον Dead για να πάρεις το Mp3. Στον dead δεν πειράζει αν θα πάρει καλό ή κακό ipod γιατί δεν είχε εξ αρχής.
Οπότε είμαστε όλοι ευτυχισμένοι :lol: :lol:
πως δηλαδη ??
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: