Μου τη σπάει

…:lol::lol: το χαμόγελο, ή το ξεκαρδιστικό γέλιο σώζει:):!:

Ο μόνος τρόπος να είναι το ipod σου καλύτερο από το δικό μου, είναι να έχει μνήμη μεγαλύτερη των 8GB… Αν ναι, το συζηταμε…:p:p:p:lol:

Δύσκολα!!2 GB και νιώθω και ‘περήφανη’ που έχω ipod… 8)

Μπράβο θύματά του καπιταλισμού.

Το δικό μου είναι 120gb.

εχει και τοσο πολυ?

σας έχω.
160.είμαι το μεγαλύτερο θύμα=(

Τα ίδια και εδώ. Υποχείριο της apple.

Αρά εγώ είμαι το φέιλ του καπιταλιστικού iPod. Εντάξει ζορίστηκα, φτάνει!

Βασικά θα ευλογούσα όλες τις θεότητες της αιγύπτου αν είχα ένα τέτοιο. Τι να σου κάνουν τα 8.

καθένας με τις ανάγκες του μωρέ. εγώ έχω ένα samsung mp3 του ενός γίγα (χωρίς οθόνη) κι έχω βολευτεί εδώ και 2+ χρόνια. πιο πριν είχα ένα που χα πάρει τζάμπα και με είχε βγάλει 3 χρόνια μέχρι να χαθεί μες τη φυσούνα ενός διπλού λεωφορείου. πιο πριν ειχα ένα iriver των 100 ευρώ που μου σκότιζε τα @@ απ την πρώτη μέρα…

Θα μπορούσα να αρχίσω να αγαπώ ξαφνικά το ipod μου, αλλά…

Αυτό…[-X

Πέρα από τη σπαστική διαδικασία προσθήκης τραγουδιών μέσω itunes, αντί για drag and drop όπως σε όλα τα υπόλοιπα mp3 players…:roll:

…το κωλο-deadline!!!Είμαι ξύπνιος από χτες στις 8:30.22 ώρες…:frowning:

…που το επόμενο assignment είναι 4,000 λέξεις :S

Εμένα 2000 για άυριο.Εν τέλει κοιμήθηκα 14 ωρίτσες μετά από 36 ώρες άυπνος.

Που μου μενει το φιλτρακι απο το στριφτο στο στομα και μετα προσπαθω να το ξαναβαλω!!!:blow:

Μου τη σπαει που παλι εμεινα χωρις καρτα…

Tα 2 δευτερόλεπτα που άντεξαν τα αυτιά μου να ακούσουν MTV τη στιγμή που η Ke$ha “τραγούδαγε” το TNT των AC/DC:?

oh no^^^

μου τη σπαει που η βρυση βγαζει το καλοκαιρι καυτο νερο και το χειμωνα παγωμενο.

μου την σπανε οι παπαρες που βαζουν τερμα σκυλαδικα στο αυτοκινητο και περνανε κατω απο το μπαλκονι… #-o

μου τη σπαει η ζεστη.ΑΠΕΙΡΑ.το να βγαινεις να παρεις τσιγαρα ξερω γω,να περπατας αποσταση 5 λεπτων και να γυρνας λουσμενος στον ιδρωτα.
επισης μου τη σπαει που ηξερα μια απαντηση σημερα και δεν την εγραψα ο μαλακας.