Λοιπόν παιδάκια είτε είμαστε μέσα στη τουαλέτα είτε έξω την πόρτα την κρατάμε κλειστή. μη μου τη σπάτε…!!!
…οταν ο αλλος βγαζει τα νευρα του και την κακη του διαθεση στην δουλεια, στους πελατες, στους συναδελφους του. Δεν με νοιαζει αν σε παρατησε η γκομενα, αν εχασε η ομαδα σου ή αν σου ρθε περιοδος, εγω δεν σου φταιω σε τιποτα, φερσου σαν επαγγελματιας.
Που για να γίνει σπερματογέννεση οι όρχις θέλουν θερμοκρασία 35 βαθμούς κελσίου και γι’ αυτό το όσχεό μου ιδρώνει σαν μουρλό μέσα στο καλοκαίρι. Το θεσα κομψά πιστεύω
Θες να πεις ότι ιδρώνουν τα αρχιδια σου;
αν ανακινήσεις τη βάλανο του πέους σου μπορεί να αδειάσει προσωρινά το όσχεο σου και να ανακουφιστείς
Υπαρχει και το ενδεχομενο τα χ και ψ φυλετικα χρωμοσωματα που βρισκονται στα αφθονα γεννητικα σου κυτταρα να ειναι οι 2 ακυροι που πεταγονται καθε τρεις και λιγο.
Η επιστημη ειναι ολο πειραματισμους.
To σπέρμα δεν αποθηκεύεται στο όσχεο.
Είναι θέμα σπερματογέννεσης και όχι ύπαρξης σπέρματος.
Όπως και να χει πιστεύω μια μαλακία θα με ίδρωνε ακόμα περισσότερο.
ναι ρε μην το κανεις, μαλακια ειναι…
Που μια ζωή(φοιτητική) ρε πούστη μου τα λέω σε 2-3 άτομα και πάντα εγώ είμαι ο ριγμένος της βαθμολογίας
Πωτς γένεν αυτό συνέχεια
Που ειναι απειρα αυτα που πρεπει να διαβαζω συνεχεια και ωραιο διαβασμα γινεται στο μπαλκονι ακουγοντας τα τιτιβισματα και με τις ακτινες του ηλιου να διαπερνουν τα δεντρα. Και ειναι αδυνατο λογω ζεστης.
Γινομαι πολυ γραφικος τελευταια.
H ανώμαλη βαθμολόγηση στα πανεπιστήμια. Απορώ πώς παίρνουν τον βαθμό στα σοβαρά στο εξωτερικό.
Έχεις καρμπον απαντήσεις με τον άλλον, παίρνει 9 εσύ 5. Διαβάζεις όλη την ύλη 10 μέρες, διαβάζει το προηγούμενο βράδυ τα σοσ και γράφει ίσα ή παραπάνω από σενα. Έχω μαζέψει 5αρια από ιστορίες της ιατρικής και μαλακίες και σκοτώνομαι τώρα σε βιοχημείες και φυσιολογίες να ανεβάσω λίγο το μέσο όρο και μου ρχονται κάτι 7αρια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Επίσης τα κομπλεξιλίκια των βιολόγων στις ιατρικές.
μου τη σπαει , να σπαει το νυχι μου πιο βαθια απο οσο ειναι σχεδιασμενο να κοβεται.
Μου την σπαει το τριημερο νυχτα στην δουλεια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
που οταν θελω να ακουσω μουσικη η μανα μου θυμαται να βαλει σκουπα
εμενα το κανει μονο οταν κοιμαμαι:/
Και μένα, όπως και να αλλάζει τα φίλτρα του αιρκοντίσιονερ… Το πρωί την πιάνει ο οίστρος!
…εμένα το κάνει η γυναίκα μου…άρα δεν θα γλυτώσουμε ποτέ απ’αυτήν την βαβούρα, που κάνει τους Carpathian Forest, να μιάζουν με Μότσαρτ:p :!:
Οι πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι ή μάλλον αυτοί που βάζουν τις φωτιές. Και η ΤιΒι που “καταγράφει” την απελπισία όσων έχουν πληγεί από αυτή την κατάσταση. Όσο για τα παραπάνω εμείς συνεννοούμαστε με τη μαμά μου και ακούμε μαζί μουσική. Μερικά βέβαια δεν της αρέσουν αλλά δε βαριέσαι…
δες και κλάψε. πανω/κατω
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο, όταν οι φλόγες έγιναν εμφανείς από το βουνό και έγιναν αντιληπτές, ένας εκ των παρευρισκόμενων φώναξε «φωτιά». Τότε, μέλος του Συλλόγου της περιοχής να τον πλησίασε και να του ζήτησε να σιωπήσει για να μην θορυβηθεί ο κόσμος και διαλυθεί το πανηγύρι!
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω… Πάντως αν δε το πήρε είδηση το Σταρ θα πω ότι έχει χάσει τη φόρμα του. Εχει και χορό οπότε μια χαρά θα τους έβγαινε το ρεπορτάζ. Επίσης η έννοια του πανηγυριού έχει χάσει το σκοπό που είχε παλιά.