Μου τη σπάει

ναι αλλά πλέον εχει αποκτήσει αξία η φράση “[B]είμαστε για τα πανηγύρια”[/B] !

*φαντάζομαι στο τέλος του κόσμου το σταρ να εχει σύνδεση απο μπαρ στην μυκονο και δακρύζω απο τα γέλια

Και όχι μόνο όλοι οι μάχιμοι δημοσιογραφοι θα εχουν ξεχυθει για το τελευταιο τους ρεπορταζ σε ολα τα νησια. Τουλαχιστον αυτοι κανουν και τα ταξιδια τους ενω οι δημοσιογραφοι του mega φαντάζομαι θα ήταν κλεισμένοι στο στουντιο και θα ελεγαν πως δε συμβαίνει τίποτα. (εντάξει ξεφυγα λιγο απο το θεμα)

το mega θα μιλάει για την ανασύνταξη του πασοκ. το τέλος του κόσμου θα το εχει λίγο πριν τα αθλητικά

:lol:

…που τελευταία μού κάνει νερά το ηχοσύστημα.

Στην αρχή μού πέταγε έξω τους δίσκους όταν τους έβαζα.
Τώρα κλείνει μόνο του σε ανύποπτους χρόνους.
Και όταν το ξανανοίγω η πραγματική στάθμη του ήχου έχει χαμηλώσει, ενώ το volume στην οθόνη είναι το ίδιο. :?
Λες να μην του αρέσει η μουσική που παίζω ? Ρέμπελο το μηχάνημα…

Παίζει να έχει μαζέψει τρελή σκόνη και βαριέμαι να το ανοίγω.
Δεν γίνεται αλλιώς όμως, δεν θέλω να το χάσω μετά από τόσα χρόνια σχέσης…:cry:

με τέτοια σχέση την τερμάτισα με μια κλωτσιά αλά νταλιελ σαν προ ετών

Το κωλοράπιντσερ.

Το ότι επί 25 χρόνια τέτοια εποχή ήμουν στο χωριό μου και φέτος γαμήθηκε το σύμπαν προκειμένου να μην είμαι.

Στα διάλα.

…Να βγαινεις απο το facebook ΕΝΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΖΩΟΝ

που τρεμει η οθονη του υπολογιστη:-s

Σεισμός; :-s

[grafikos on]αυτη η απιστευτη και απαλευτη ζεστη σε συνδιασμο με το επισης απαλευτο διαβασμα που γυριζεις σελιδα και νιωθεις τον ιδρωτα ποταμι να σταματησει επιτελους παρακαλω.[grafikos off]

Που σημερα πληρωθηκα το πρωι και τωρα δεν εχω φραγκο στην τσεπη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πούλα το iphone.

Οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης

^ Πόσο γελοίος ο Δημήτρης “το’βαλέ, το’βαλέ” Χατζηπαπάρογλου ?

Έπαιρνε τις συνεντεύξεις από τους αθλητές στο στίβο και τους έκραζε όλους (ειδικά τους Έλληνες).
Με το που άρχιζε τη συνέντευξη, αντί να δώσει τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια ανεξάρτητα από την επίδοση, τούς έλεγε όλο κάτι μικρότητες του τύπου “μπορούσες και καλύτερα έτσι δεν είναι?”, " δεν είσαι και τόσο ευχαριστημένος ε?".
ΆΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ ρε παπάρα ! Πόσο λίγος είσαι ? [-X

έλιωσα με το αποπάνω.

που οι αμερικάνες είναι όλες χοντρές με ελάχιστες εξαιρέσεις και έχω μέρες να δω ωραία γκόμενα. μα δηλαδή το μυαλόμ θα πιάσει αραχνες και σε λίγο δεν θα καταφέρνει να κρίνει.

το ότι μπορείς να “χαλαστείς” με ένα και μόνο ποτό αν αυτό είναι μπόμπα. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η εκμετάλλευση.

Γινε τσαμπι τσεησερ

Τί είναι τούτο;;;