Μου τη σπάει

chubby chaser χαχαχα

woohoo ! 8)

Μου τη σπάνε οι μαλάκες που οδηγούν επικίνδυνα και κάνουν προσπεράσεις μπαίνοντας μπροστά σου ξαφνικά χωρίς να ανάψουν ένα γαμημένο φλας! Μια μικρή κίνηση απαιτείται, ηλίθιοι!

Αυτό τους αξίζει:

που εχουν πρηστει οι αμυγδαλες μου και σημερα εχω κανει μονο 2 τσιγαρα…

Που εδώ και κάτι μήνες δε μπορώ να κοιμηθώ πριν από τις 3…
σαπίλα!!!

Κι αλλος συμπασχων,ωραια :):stuck_out_tongue:

Τελευταίες βδομάδες στάνταρ κάθε μέρα μετά τις 4.30. Τι λέτε τώρα ξέρω γω.

Τελικά η ανεργία εκτός από κακό στη τσέπη κάνει κ στον ύπνο… Έχω απορυθμιστει τελείως!!!

τώρα τελευταία μου την σπάνε πολλα και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κοσμος έχει γίνει έτσι τόσο σκατά…δήθεν φίλοι, βλάκες πολιτικοί κλπ
Νιώθω εντελώς χαμένος μάγκες σε ενα μίζερο βολεμένο περίεργο κόσμο

καθολου μιζερος^^^

Και εγώ το ίδιο.ξενερώνω εντελώς.

ναι πραγματι, θα 'σαι κανω διαγραφη.

μπορω να συμφωνησω μαζι σου παντως. σημερα ημουνα βολτα στην πολη του σικαγο και ειχα ενα τηλεφωνο να συννενοηθω με τον θειομ να 'ρθει να με παρει. το τηλεφωνο δεν καλει και μπαινω σε μαγαζι να τον καλεσω απο καποιο αλλο τηλεφωνο. μου λεει οτι δεν εχουν δημοσιο τηλεφωνο και με στελνει σε αλλο μαγαζι. παω λοιπον στο αλλο, του λεω οτι θελω να κανω ενα τηλεφωνημα και μου απανταει “do you want to do an international call?”. του λεω οχι. μου λεει κοιτα απο κατω και μου δειχνει καρτες τηλεφωνου. βρισκω αλλο μαγαζι, εξιστορω την ιστοριαμ στον υπαλληλο και με γραφει στα 'ρχιδια του κανονταςμ ερωτηση εαν θελω να αγορασω κατι. ευτυχως εμφανιστηκε αλλος υπαλληλος στο ιδιο μαγαζι και μου 'δωσε το τηλεφωνο του. μιζερια τρομπαντικ, μιζερια.

που η τηλεοραση στη δουλεια δειχνει μονιμα ειδησεις…

Που ανοίγω την τι βι για ένα τέταρτο και μέσα σε αυτό το χρόνο παίζουν διαφημίσεις για πληροφορίες ΕΟΠΥΥ τουλάχιστον 4 φορές. Εκμεταλλευτές όλοι έτρεξαν να φτιάξουν τηλεφωνικό κέντρο για να τα τσεπώνουν από όσους θέλουν να μάθουν για γιατρούς και ραντεβού.

…ναι οι μαλάκες…παντού κέρδος, και ουσία τίποτα:):!:

που ο κόσμος θα πάει να δεις τους RED HOT χωρίς τον μεγάλο Frusciante…έλεος και πάλι έλεος…χωρίς τον κιθαρίστα τους ειναι για το ΠΕΟΣ

ο neoromantik_7

το 1 , και 4 , και 5 5 4

ναι πολυ εκνευριστικο,ειδικα οταν το βαζει συνεχεια

Είναι και για γέλια όμως! Και γενικά όλες οι διαφημίσεις τηλεφώνων για πληροφορίες ΕΟΠΥΥ την έχουν την παρακμή τους.

κάτσε μέλλουσα νύφη μου. να μην ενημερωθεί ο κόσμος οτι θα πληρώσει και 1+ ευρο για το τηλεφώνημα? αυτό ειναι η διαφήμιση.οχι ο αριθμός!