Μέλλοντα (στο πόλυ μέλλον όμως) γαμπρέ, με αυτή την υπερπληροφόρηση όλη μέρα θέλουν να σου κολλήσει ο αριθμός και όταν χρειαστείς πληροφορίες να σου 'ρθει απευθείας στο μυαλό. Αλλά κανονικά η χρέωση θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον όπως στα σταθερά. Είναι γελοίο να θες να ενημερωθείς ή να κλείσεις ραντεβού και να χρεώνεσαι τόσο.
εχω γιαγιά και παππού στο σπιτι(μια μέρα θα τους γνωρίσεις). όλο σε τηλέφωνα για ραντεβού για αίμα και εξετάσεις σε γιατρό είναι.I know
Εδώ και οι πιο νέοι χρειάζονται ένα σωρό εξετάσεις να κάνουν πόσο μάλλον οι μεγαλύτεροι. Α, μπορεί να φανώ χρήσιμη καμιά μέρα στο θέμα υγείας για τους συγγενείς σου. Δέχομαι ερωτήσεις για όσα έχω τουλάχιστον μάθει μέχρι τώρα.
εγω θα σε χρειαστώ σίγουρα. παλινδρόμηση, πόνους πάνω αριστερά που με διαβεβαιώνουν οτι δεν είναι τις παλινδρόμησης, συνεχή πίεση 9,5 για μεγάλο διάστημα, κρίσεις πανικού(τώρα είμαι οκ).
σε κανένα καφέ του φορουμ, να φέρεις και ακουστικά και καμιά λαβίδα :lol:
αχά θα μελετήσω την περίπτωσή σου. Τσάμπα πειράματα θα κάνω! thanks
οι μυγες!!
συνεχεια πανω μου την ωρα που παιζω call of duty 2 :blow:
Τίμιος!
εκει που παιζω γινεται χαμος απο hackers και κλεβουν στο παιχνιδι [-X
toujane \M/
πω, πρέπει να χω μια 5ετία να παίξω
που η καθαριστρια βαζει τα 15 βιβλια που πηρες απο το σχολειο και τα πεταξες στο πατωμα πανω στο ντραμ στικ του χελλχαμμερ απο την συναυλια των αρκτουρους με το οποιο εκσπερματωνεις καθε μερα οταν το βλεπεις πανω στην βιβλιοθηκη σου.
#firstworldproblems
εχω πολυ σοβαροτερα, απλα δεν θα τα μοιραστω με τους χρηστες του φορουμ.
…που τα έφτυσε το ένα ηχείο από το στερεοφωνικό.x
να βλεπω το γαμοφοιβο στην αφισα για τη γιορτη του σκυλαδικου στο οακα να φοραει μπλουζα motley crue… ε δεν το χωνευω ρε πουστη… θα ζωστω με εκρηκτικα και θα ανεβω στη σκηνη…
Γύρισα Αγγλία.:?
ε τοσο γιατομπουτσο ειναι κει?
E,μετά από 1 μήνα ζωάρα στην Ελλάδα…Είναι κάπως…
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ…Ο ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΘΕΙΟ ΤΟΥ!!!
αυτο το μαλακισμενο ο δημητρακης απο τη διαφημιση της vodafone
…αυτη η κωλοδιαφημηση το 14554… http://www.youtube.com/watch?v=6D8UjDo2zrA Μαζι με την αλλη μαλακια με το ζυγαρι τον γερων!!! AAARRGGGHHH!!! Advertisement,where has all your inspiration gone???