H γαμημενη η ζεστη.Οκτωβρης εφτασε ρε ημαρτον!!!
Οκτώβρης, χωρίς το μ
αστο, δεν ειναι τπτ, εχω δει το χωριό να γραφεται χωρ[B]γ[/B]ιό και ετριβα τα ματια μου, ετριβα τα γυαλια μου, ετριβα την καρδια μου… τιποτα!
Εχετε δικιο ρε το διορθωσα Δεν ξερω αλλα παντα για καποιον γαμημενο λογο εβαζα και το μ.Αρκετοι παντως το γραφουνε με μ για να ξερετε
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για ένα λάθος! Όλοι κάνουμε λάθη, ε σιγά…
Το ξερω ρε σαιλεντ πες το στους αλλους που βρηκανε ευκαιρια να κραξουνε λες και δεν εχουνε κανει ποτε λαθος στην ζωη τους
με τι σπαει που χρησιμοποιουν τραγουδια ωραια στις διαφημισεις και μετα
1)το ραδιοφωνα τα παιζει οχι γιατι καποια ιδιαιτερη συμπαθεια στον καλλιτεχνη αλλα επειδη το εμαθαν ολοι στην τηλοραση και
2)οταν το ακουω μου θυμιζει τη γαμημενη διαφημιση και δε μπορω να απολαυσω το τραγουδι
κουνούπια τον Οκτώβρη
που δεν ήξερα που έπεφτε το πλαίσιο στο σύνταγμα και τελικά το βρήκα αφού ρώτησα 2 περιπτεράδες χάθηκε ρε πούστη μου να το βάλουν πιο κεντρικα όπως ειναι το public…
Anyway ειναι στην οδο βουλής σε ενα στενό προς την παλιά βουλή κάθετη της καραγιώργης σερβίας!!!
τους τρόλαρες καθόλου τους περιπτεράδες?
έχει και έντυπο παραπόνων, ελπίζω να το συμπλήρωσες πριν φύγεις…
Μονο τους ταρίφες
Ρε Neo-romantic λυσε μου ρε συ μια απορια σε παρακαλω.
Eχεις πραγματικα αναγκη να ασχολειται ολος ο κοσμος μαζι σου ακομη και για αρνητικο λογο η οι φιλοι σου σε εχουνε πεισει οτι στο να σπας αρχιδια και να γινεσαι επικεντρο ειναι ενα απο τα ταλεντα σου και πρεπει να το αξιοποιησεις ποικιλοτροπως?
Δλδ,ολα αυτα τα μπινελικια που εχεις φαει τα αξιζεις,το κανεις επιτηδες για να μας τα πρηζεις η εχεις σχεση ερωτικη μαζι τους,κατι σαν ομφαλιο λωρο και δεν μπορεις να ζησεις αν δεν φας γαμοσταυριδια καθε βραδυ???
Φιλικα παντα!
καλο.
Σε αυτό καλά κάνεις. Αμάν πια με αυτή την εκμετάλλευση!
…Το ότι ενώ η εξεταστική τελείωσε την Τρίτη, τα μαθήματα ξεκίνησαν καπάκι Τετάρτη! Και κλασικά αύριο θα παλεύω να ξυπνήσω στις 8, φυσικά δε θα το καταφέρω, θα σηκωθώ γύρω στις 2-3 και θα προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται… :-s
Που των τελευταιο καιρο σαπιζω στον υπνο κατι δωδεκαωρα.Παλια δεν ημουν ετσι εγω [-X
Είναι 5 Οκτώβρη και ακόμα κοιμάμαι με αρκουδίσιον…
[SPOILER]Στην ψύξη…[/SPOILER]
fixed8)