δεξι κλικ στον φακελο
customize και choose picture
δεξι κλικ στον φακελο
customize και choose picture
[SPOILER][/SPOILER]
Ας το καλό. Νόμιζα ότι δεν αλλάζει. Μου έχει τύχει να χαζέυω τα μουσικά αρχεία μιας φίλης μου και σε δίσκο -των black sabbath νομίζω- να βγάζει εξώφυλλο λάιβ δίσκου Τερζής-Φωτιάδης-Μελάς, μια βραδιά στη Σαλονίκη:|
εε δεν μου εχει customize , αυτο για την εικονα το βγαζει μονο στα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας στο properties :S
δεξί κλικ πάνω στο φάκελο > ιδιότητες > προσαρμογή > επιλογή αρχείου (για να επιλέξεις αρχείο jpg)
τελως παντων το βρηκα (στα αγγλικα το εχω) απλα απο κει που εμπαινα ηταν συντομευση , μπικα κανονικα απο τον δισκο .
Τωρα εχω αλλο θεμα, δν μου εντοπίζει τις εικονες .
Μήπως τις έχεις κρυφές; δοκίμασε να βάλεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι και ξαναπροσπάθησε:-k
ΔΙΣΚΑΡΑ απο τις λιγες…αν το πουλαει η φιλη σου, ριξε μια ενημερωση γιατι η δικια μου η κοπια απο το λιωσιμο δεν παιζει…
[SPOILER](σοβαρα υπαρχει μια κοπια στο σπιτι ελεω γονιων, και ο Φωτιαδαρος λεει το μεγιστο ασμα “Με κατηγορει” αλλα αυτα πηγαινουν σε αλλο θρεντ…) :p[/SPOILER]
Ο δίσκος που αντέγραψε στο πι σι ήταν νομίζω κάτι από black sabbath και έβγαινε το εξώφυλλο του μια βραδιά στη Σαλονίκη στα αρχεία μουσικής. Δυστυχώς δηλαδή δεν υπάρχει η δισκάρα με σάρκα και οστά για ατέλιωτα μοναχικά, παρείστικα ή οικογενεικά γλέντια στο σπίτι.
που πρωι πρωι ακομα δεν ειχα ξυπνησει καλα καλα εφαγα μια μεγαλη σταγονα απο μπαλκονι στη βικτωρια κατακουτελα…
καλά είναι αυτά,εγώ μια φορά έφαγα μπαλκόνι.
Eγω μια φορα εφαγα χαλασμενo τυρι του τοστ
εγω εφαγα μια φορα
πωω πρεπει να πονεσε
που μπηκε το narcotic σε διαφημιση της κοσμοτε γαμω
Που δεν έχω βρεί ένα καλό heavy metal δίσκο φέτος το 2012 και δεν τρολάρω !!!
αυτο το ανυποφορο στριμωγμα στα λεωφορεια
Πήγαινε άκου το περσινό Riot κι άσε το 2012.
εδιτ. και το Αξέπτ.
Μην του λες τέτοια μωρέ, θα ανακαλύψει και το θρεντ και θα 'χουμε στενοχώριες…
που ολα ειναι τοσο γαμημένα δύσκολα. πιάνεις το ενα, αρχίζει το άλλο.
τα βάζεις σε μια σειρά, και χάνεις την αρχή.
γαμώ τον άγιο βασιλη γαμώ.δεν πιστεύω (σε)τίποτα