Μου τη σπανε αυτα τα γιατονμπουτσο και καλα ειδησεογραφικα μπλογκ και σαιτ που εχουν το εξης στυλ:
ποστ με κωλους
ειδηση :“Μας ψεκαζουν κοκκινοι πιθικοι”
"Πως να καταπολεμησετε την κυτταριτιδα
Ανακριβης και ημιαληθεις πιπα για σοβαρο θεμα
…που καθε μερα λεω να ξεκινησω να γραφω την ιστορια που εχω σκεφτει απο το καλοκαιρι και καθε μερα λιωνω στο πισι
[SPOILER]Σημερα δικαιολογουμαι ομως,ειχε χιλια ντερμπι :p[/SPOILER]
η σημερινη μερα
περίμενε.δεν τελείωσε…
[B][I]It told me to risk it all with the chance of nothing returned[/I][/B]
just done that, ωραία ήταν!!!
*και ξεκίνησε με αυτο
[B][I]Why do we make it so hard?[/I][/B]
και μόλις άλλαξε η μέρα…νομίζεις…
[B][I]για νεες ήττες. για νέες συντριβές…[/I][/B]
[I]Φτάνει να ξέρεις που πονάς για να χτυπιέσαι[/I]
γενκα οταν δεεεεν, ειναι η σωστη ωρα να το παιξεις λιγο τρελιτσα. αν δεν διακωμωδήσεις την κατασταση σου… δεεεεν.
[SPOILER]σορρυ που κανω τον διδακτικο βλακα, σημερα κι εδω δεεεεν :lol:[/SPOILER]
:yes:
φτάνει να ξέρεις τι φταίει για να ξέρεις τι δεν θα διορθώσεις ποτέ…
[SPOILER]συγνώμη που κάνω τον ηλίθιο.ετσι ειμαι πάντα και είμαι και απο λαρισα…[/SPOILER]
τωρα τελειωσε
ναι αλλά εγω μέσα σε λιγα λεπτά μπορώ να τα κάνω χάλια. εστω και μερικά λεπτά πριν τις 12.
που πας με καραβάκι στην φουρτούνα μές στο βράδυ οεο?
που απόψε η κωλονύχτα δεν περνά. και είναι νωρίς ακόμα. γαμώ.
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=1STYxjXD3wE[/SPOILER]
Γίνε χίππης
Θα περνάει πιο εύκολα η ώρα.
δεν μπορώ τραγούδια σουπερ μαρκετ τώρα, είμαι σε δίλημμα, να πέσω στο κρεβάτι με τα ακουστικά στα αυτιά και να τα βγάλω το πρωί ή να βγω για βόλτα στην άδεια μπασταρδούπολη (feels like home)με τα ακουστικά στα αυτιά και να τα βγάλω το πρωί.
Προφανώς το δεύτερο.
αυτο. και εχεις και τον deckard να σου εχει δώσει δίσκο που θα σε κρατήσει για πολύ ωρα ξύπνιο ακόμη…
για πες δίσκο. εγώ είμαι ανάμεσα σε still/communication lost από wolverine ή την τριλογία των deathspell omega. και πριν άκουγα πασχαλίδη. ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια
Για περπάτημα στην πόλη;
δεν είναι ωραία πόλη.