:lol: το είδα και εγω πριν λιγο στο Mega. ανατρίχιασα.και το λεω με τον κακό τρόπο
τουλάχιστον θυμήθηκα το επικό ανέκδοτο “τι είναι το πισεσί” και γελούσα μόνος μου μετά :’)
…που εξηγώ κάτι με λάθος τρόπο και ξαναειμαι στην ιδια θέση .
αλλά δεν πειραζει…!! life is life που έλεγε και η υπερκοματαρα
:D:D:D
δεν κατάλαβα τι εννοείς, εξήγησέ το άλλη μία.
οχι. καλύτερα ακου το κομμάτι . πιο πολλά θα κερδίσεις :lol:
Μάλλον θέλει να πει ότι όταν τα πράγματα είναι ήδη “μπλεγμένα” και πάει να τα ξεμπερδέψει, το κάνει με τέτοιον τρόπο που αντί να τα ξεμπερδεύει, τα περιπλέκει κι άλλο, και στο τέλος βγαίνει ο χαμένος της υπόθεσης! bastard, πς έγραψα ρε, προσέγγισα πολύ επιστημονικά το θέμα!
βρε μην κάνετε αναλύσεις σε αυτα που λεει ο άλλος.
αν δεν κάνουμε αναλύσεις σε αυτά που λέει ο άλλος μπορεί να μη γίνει κατανοητός και να ξαναείναι στην ίδια θέση
Μα, δεν κρατιέμαι μ’ αυτά που γράφετε.
Αδικήθηκα τελικά, ψυχολογία έπρεπε να πάω! Θα είχα λύσει τα δικά μου, ωρε βάσανα.
edit: bastard, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
χαχαα…
ε μπορεί να είναι βιτσιόζος μωρέ.
Κοινώς, τα θέλει ο κώλος σου! Σου αρέσουν τα μπλεξίματα!
…η μπίχλα στα λεωφορεία -_- Κάθε φορά μοιάζω με κρεμασμένο κανίς απ’το παράθυρο ώστε να καταφέρω να αναπνεύσω.
Γενικά τα λεωφορεία είναι σπαστικά. Μπίχλα, κίνηση, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία. Αν δεν είσαι κοντά σε μετρό/ηλεκτρικό είσαι καταραμένος από το Θεό. (εκτός από τη Θεσσαλονίκη που υπάρχει μια υποτυπώδης οργάνωση όσον αφορά τις καθυστερήσεις. Κατα τ’αλλα τα ίδια σκατα)
καθε φορα που περναει λεωφορειο διπλα απο το αυτοκινητο μου μονο πακιστανους βλεπω,οι Ελληνες στη χλιδα μαλλον
Παντως αν δω κανεναν κρεμασμενο απο το παραθυρο θα καταλαβω οτι εισαι εσυ :lol:
Βασικα ,με τετοια κριση μονο οι Πακιστανοι εχουν δουλεια για να πηγαινουν! Οι Ελληνες ειναι ανεργοι και καθονται σπιτι…
Τα ίδια λεει και ο Μιχαλολιάκος πάντως
8O
Δεν ξερω απο πια οπτικη γωνια γωνια το βλεπει αυτος το θεμα,αλλα το σχολιο μου δεν ειναι ρατσιστικου περιεχομενου! Εννουσα οτι με την κατηφορα που εχουν παρει τα μεροκαματα,μονο οι μεταναστες δουλευουν με 1 ευρω την ωρα. Οι Ελληνες δεν καταδεχονται…
Που βλεπω την προταση, σκεφτομαι οτι ειναι λανθασμενη, γραφω το αντιθετο και προχωραω παρακατω χωρις να ελεγξω. Στοκισμος.
Εγώ κάνω την εξής μαλακία, συνηθίζω να αλλάζω τις απαντήσεις ή να είμαι ανάμεσα σε δύο και να επιλέγω αυτή που “μου κολλάει” λιγότερο, ενώ ξέρω ότι δεν είναι η σωστή. Και στο τέλος “τον τρώω” !
Τουλαχιστον εσυ εχεις μια υποψιαα οτι δεν ειναι σωστη. Εγω σε παρομοια κατασταση “ζυγιζω” τις επιλογες και καταληγω σε αυτη που μοιαζει λογικοτερη. Και μετα…ειναι φυσικα ΛΑΘΟΣ!!! FUCK MY LIFE!