Μου τη σπάει

… που οταν παιρνεις την κοπελα που σου αρεσει για να της πεις να βγειτε ο εγκεφαλος ΛΑΓΚΑΡΕΙ και θα πεις στανταρ κατι χαζο/αμηχανο/ακαταληπτο

δε δίνει πάντα κακή εντύπωση αυτό… συνήθως έχει πλάκα, ειδικά άμα πρωτοτυπήσεις και στην ακαταλαβίστικη ατάκα

το καλο ομως ειναι οτι θα κανει και αυτη το ιδιο :wink:

Τουλάχιστον θα βγείτε τελικά; :stuck_out_tongue:

προφανως :blues:

Ωραίος.
http://www.youtube.com/watch?v=zEbfP3ksw7s :stuck_out_tongue:

δηλαδη…

[B]Shoulda, coulda, woulda, [SIZE=“4”]shut up[/SIZE]
I wished I kept my mouth shut
’Cause I can’t change anything I did
Every secret that I hide
Keeps me locked up deep inside[/B]

κανε πρόβες πρώτα ρε :stuck_out_tongue:

αλλά μίλα. απο το να εισαι κότα που κανει την πάπια, χίλιες φορές και η αμηχανία, και ο γλωσσοδέτης και όλα.

και αφού έχεις βρει το θάρρος και έχεις ξεπεράσει αμηχανίες, γλωσσοδέτες κλπ,

^^^:lol:
γελάω, κλαίω, τα πάντα ολα.χαχαχα

όπως παίζει να φας χυλόπιτα ακόμη και σε μια απλή πρόταση για βόλτα, έξοδο, οτιδήποτε.ακόμη και εκει έχει ενδιαφέρον το τι θα πεις. ακόμη και εκει μπορείς να τα κάνεις πιο σκατά…προπονήσου και για εκει…:lol:

Ό,τι είπε η Μαρία ρε γαμώτο (τελευταία συνέχεια συμφωνούμε :naughty: :p). Δεν είναι κακό να είσαι λίγο αμήχανος -ε, και αδέξιος, σε φάση να σου πέφτουν πράγματα απ’τα χέρια κ’ έτσι :p. Μη σου πω ότι είναι προτιμότερο να είσαι ο εαυτός σου, ή τουλάχιστον κάπως έτσι το βλέπω ‘γω (η γνώμη μου δε μετράει, απλώς σ’την λέω), παρά να προσπαθείς να το παίξεις κουλ και άνετος και να τα θαλασσώσεις επί δέκα! Είναι λάθος να προσπαθείτε να κρύβετε απ’ τα κορίτσια αυτή την πλευρά σας που, κατ’ εμέ, είναι αρκετά ελκυστική και ανθρώπινη, πραγματική, όχι φέηκ και κουραφέξαλα!

η απλα σκεψου οτι σιγα και την καριολα που θα σε κανει να εχεις και τρακ.8)

Πολύ έως πάρα πολύ ελκυστική θέλω να πω.- Καλείς με τον τρόπο σου τον άλλον(εν προκειμένω,την άλλη) να σε εξετάσει βαθύτερα, να σε γνωρίσει. Όχι να το παίξεις μυστήριος, άνετος, και να έχεις στυλάκι: “έλα κοπελιά, εγώ είμαι κουλ, αλάνι κ’ έτσι”. Δεν ξέρω βέβαια, αλλά επειδή έχω την εντύπωση ότι θέλετε να δείχνετε “τον τέλειο εαυτό σας” το λέω. Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει το “τέλειο”. Και τί σημαίνει “τέλειο”; Και λάθη θα (μπορεί να) γίνουν και μπερδέματα, φτάνει να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Μην πάτε με τον αέρα του νικημένου, πάρ’τε της όμως τον αέρα, μιλήστε, τολμήστε- αλλά τολμήστε- και τα λαθάκια αυτά, που λες, μετράνε θετικά παρά αρνητικά.

Silent ξανασυμφωνώ. Αρκετά ύποπτο να στμφωνώ με άλλον, δε το συνηθίζω:-k.
Άσε που όταν ο άλλος “ντύνεται” πίσω από μια ψεύτικη συμπεριφορά τις περισσότερες φορές το καταλαβαίνουμε:wink:, εκτός πια αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, καλύτερος και από τη Ντενίση.
Επίσης για μένα τουλάχιστον η τελειότητα που επιθυμώ εμπεριέχει ένα πετυχημένο συνδυασμό ατελειών. Αλλά επειδή μέτρον άριστον δε θέλουμε και τον κύριο καταστροφέα.

(και ναι είμαι σε μουσικό κατά κύριο λόγο φόρουμ, άσχετο με τις αναλύσεις μου)

Συμφωνούμε, γιατί αυτό θα περιμέναμε εμείς αν ήμασταν στη θέση της κοπέλας (και οποιασδήποτε κοπέλας), ας πούμε. Δε θα περιμέναμε και δε θα το επιθυμούσαμε -πιστεύω- να δούμε έναν άντρα βγαλμένο από διαφήμιση εσωρούχων σε περιοδικό, με τον “τέλειο” χαρακτήρα, τους άψογους τρόπους κ.λπ. Δεν ξέρω γιατί δειλιάζετε εσείς οι άντρες τόσο πολύ και δε μιλάω εκ μέρους των άλλων γυναικών, μιλάω για τον εαυτό μου, και πώς εγώ βλέπω τα πράγματα εν τέλει, χωρίς να ξέρω από σχέσεις και τέτοια. Η εικόνα αυτού του “τέλειου” και “αλάνθαστου” άντρα με απωθεί, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει. Για κανέναν. Όλοι έχουμε τα ελαττωματάκια μας. Μην φοβάστε να εκδηλωθείτε, να “ξεδιπλωθείτε”. Αν Αχιλλέα φοβάσαι θα χάσεις τον μπούσουλα…τόλμα! Έχει διαφορά από το “παρίστανε κάποιον άλλον”. Θεωρώ ότι και τα περισσότερα κορίτσια, μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, έχουν την ίδια γνώμη. Εσείς έχετε παρεξηγήσει τα πράγματα, κι αν όχι, κακό του κεφαλιού τους! Αυτές θα χάσουν, εσείς ούτως ή άλλως κερδισμένοι παρά χαμένοι θα έχετε βγει.! Μαρία, δεν χρειάζεται να σου πω, για ακόμη μία φορά, πόσο συμφωνώ μαζί σου!

νορμαλ κοριτσια.χαρχαρχαρ:!:

Γιατί ρε :!: :stuck_out_tongue: :lol:

ακόμα και το νορμάλ σχετικό είναι, όπως το βλέπει ο καθένας και σε σχέση με τον εαυτό του άρα δεν καταλαβαίνω προς τι το γελάκι…:stuck_out_tongue:

κοπελα σε ηλικιες περι τα 20=δεν ξερουν τι θελουν.:!:

[SPOILER]ψιλοτρολαρω,αλλα μεγαλο ποσοστο τετοιες ειστε[/SPOILER]

κοπέλες σε ηλικία περί τα 20 (μιλάω για τον εαυτό μου και για όποιες συμφωνούν με μένα) = ξέρουν -στο περίπου- τι θέλουν αλλά είναι δυσεύρετο με αποτέλεσμα οι άλλοι να τις βλέπουν επιφανειακά σαν άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν:wink:

[SPOILER]δεν πειράζει που ψιλοτρολλάρεις ήταν ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα:p[/SPOILER]

αν θέλετε τον τέλειο ανδρα χωρις ελλατωματα και τον ημίθεο Ηρακλή, να βρείτε, όπως θα 'χετε δει και στο καρτουν εχει γκρεμίσει ολόκληρο ναό.