Μου τη σπάει

Συμφωνώ… αλλά όχι μόνο για τις γυναίκες… οι άντρες ξέρουν ; Και βασικά, δε μιλάω μόνο για ερωτικές σχέσεις, αλλά γενικότερα για σχέσεις, γιατί σ’ όλες ισχύουν τα ίδια πάνω-κάτω. Το ιδανικό δεν υπάρχει. Α, και τελειώνετε με τα παράπονα, έως έναν βαθμό φταίτε και εσείς. Ας ήσασταν πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας! Δε λυπάμαι ούτε εσάς, ούτε τον εαυτό μου που την “πάτησα” (και ούτε καν σε τέτοιου “είδους” σχέση), αλλά αυτούς που φέρονται σα μαλάκες! Ωστόσο, δε μπορώ να μη νιώσω και μία μικρή “δικαίωση” όταν προβαίνετε σε τέτοιες δηλώσεις…(ναι, evil κ’ έτσι, περισσότερο από πίκρα θα έλεγα)…

[B]edit:[/B] Δεν ψάχνουμε τον τέλειο άντρα…ρε θέλουμε να τα γκρεμίζει όλα στο πέρασμά του, να μιλάει και να κάνει σαρδάμ, να μας κάνει λούτσα στο πρώτο ραντεβού-και καλά. Θέλουμε να δούμε εσάς και ΟΧΙ κάποιους “άλλους”.!

σταματήστε τις χαζομάρες. δεν είπαμε οτι δεν ειναι στο φύλο? ουτε καν στην ηλικία…

μα αυτό είναι το θέμα, το γράψαμε και πιο πριν ότι τα ελαττώματα και οι ατέλειες είναι κατά κάποιο τρόπο γοητευτικά. Το ότι ζητάς κάτι δε σημαίνει ότι ψάχνεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο ή την τελειότητα.

[SPOILER]Ο Ηρακλής όπως παρουσιάζεται στα κινούμενα σχέδια είναι τόσο ατζαμής και όμως τότε είναι που άρχισα να τον θαυμάζω (τι λέω βραδιάτικα… σταματάω)[/SPOILER]

χιχιχι (γελάκι ικανοποίησης)

Ναι, αυτό. Ορίστε η φωνή της λογικής.

καλα γελάνε και τα τσιμέντα οταν λέμε οτι εγω είμαι η φωνή της λογικής…πιο πολυ πάω στο demolition man με αναλαμπές…:lol:

Σώπα ρε :!:

[SPOILER]μιλάω και 'γω τώρα, σωθήκαμε. [/SPOILER]

Είναι ακόμα Νοέμβρης. Ο καιρός είναι -επιτέλους- κομπλέ, ούτε ζέστη αλλά ούτε και τόσο κρύο. Κι όμως, παντού βλέπω αυτά

[SPOILER][/SPOILER]

Και το χειρότερο είναι ότι είδα κι αυτά

[SPOILER] #-o:o [/SPOILER]

ΕΛΕΟΣ. Όχι άλλο, τα μάτια μου. Δε σας φτάσαν πέρσι; Θέλετε να υποφέρουμε κι άλλο; Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα ταΐσει αυτά τα εκτρώματα σε όσες τα φοράνε και στον μπούστη που τα έφτιαξε μέχρι να ξερνάνε χνούδια.

…και να σκαλίζει τη μύτη του με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο ξύνει τα όργανά του, χαζεύοντας την απέναντι γκόμενα, ενώ εσύ του μιλάς.
Τέτοιο άντρα; :stuck_out_tongue:

asdfjkl;

το ποσο βασανιστικο ειναι το αισθημα τής νοσταλγίας και ακόμα χειρότερο όταν ξέρεις ότι δεν θα ξαναζήσεις ούτε μια φορα ορισμένες εμπειρίες έστω και με λίγο διαφορετικό τρόπο.

δεν ξέρω για σένα( :stuck_out_tongue: ), πάντως εγώ δεν νιώθω έτσι για το παρελθόν και ειδικά για ορισμένες όμορφες εμπειρίες. όπως σου βγαίνει τη στιγμή αυτή, αυτό θα κάνεις. άμα κάνεις κάτι αλλο απο αυτο που σκεφτεσαι θα σου βγει σε αποτυχια.

μαλλον το φιλοσοφησα πολυ το θεμα ενω εσυ το παιρνεις στην πλακα προφανως.

καθόλου στην πλάκα δεν το παίρνω, το “με λίγο διαφορετικό τρόπο” που έγραψες με μπέρδεψε. σε ζηλεύω που βλέπεις έτσι το παρελθόν, αλήθεια. η δικιά μου άποψη είναι στην εικόνα που πόσταρα παραπάνω, και στην εικόνα που είχα ποστάρει και παλιότερα:

[SPOILER][/SPOILER]

εννοούσα πως δεν πρόκειται να ξαναζήσεις μια εμπειρία ακριβώς όπως την είχες ζήσει κάποτε. και είναι βασανιστικό που δεν μπορείς να την ζήσεις έστω και με τις αλλαγές που έχουν γίνει γενικότερα σε 'σένα και σε άλλους ή ακόμη χειρότερα όταν οι αλλαγές αυτές έχουν φτάσει σε ακραία σημεία.
π.χ. να θέλουν δυο ανθρωποι να συνεχίσουν την ζωή τους μέχρι τέλους, αλλά να τους χωρίζει κάτι.

ααα… μιλαμε ολο το rocking ειναι σε πολύ καλή κατάσταση!! :lol: στον bastard Παει

άντε πάρε μια αγκαλιά και αυτο:

[B] Θάνος Ανεστόπουλος , Ξανάρθαν τα Σύννεφα [/B]

Τα όνειρα χάθηκαν
τα μάτια σαν έκλεισαν
Το μέλλον προσπέρασαν
Τα λάθη μας έλαμψαν

[B]Και συ να λες πως δεν πειράζει,
θα ξανάρθουν οι πιο καλές μας οι στιγμές,
το φως θα αδράξουν
Και συ να λες πως θα ξανάρθουν[/B]

Μας έλειψε η εικόνα σου
Το πρώτο το γέλιο σου
Θυμάμαι πως έφυγες,
σαν άστρο που κάηκε

Και συ να λες πως δεν πειράζει,
θα ξανάρθουν οι πιο καλές μας οι στιγμές,
το φως θα αδράξουν
και συ να λες πως θα ξανάρθουν
Και συ να λες δεν είναι αργά
για να ξεβάψει η καταχνιά
που τ’ άσπρο δέρμα έχει βάψει

Οι πιο καλές μας οι στιγμές,
το φως θα αδράξουν
Οι πιο καλές μας οι στιγμές θα ξανάρθουν
Και συ να λες πως θα ξανάρθουν

Εμένα όλα φυσιολογικά μου ακούγονται… :-s

Πως γίνεται να το ντουμανιάζει ο αποπάνω συγκάτοικος και να ψοφάω εδώ μέσα?Κάθομαι δίπλα στο παράθυρό μου αλλά έλεος.

… αυτή την στιγμή , οτι αναπνέει και οτι κινείται

forEVER failure

:stuck_out_tongue: