Μου τη σπάει

Αυτοι που γραφουν στο φορουμ για να κανουν επιδειξη μουσικων γνωσεων 8)

Μου τη σπάει η ανηθικότητα κάποιων ανθρώπων.
Μου τη σπάει που μεγάλωσα με αξίες σε έναν ανήθικο κόσμο.
Μου τη σπάει που μεγάλωσα στη σημερινή εποχή, και η μουσική είναι το τελευταίο πράγμα που περνάει από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή.
Μου τη σπάει που η πλειοψηφεία του κόσμου είναι ψεύτες.
Μου τη σπάει που τπτ δε γίνεται χωρίς συμφέρον.

Σιχάθηκα…

Και απο εδω περα εχουνε σβηστει ποστ…

κι εγω το παθαινω αυτο μια φορα τη βδομαδα, αλλα πεταγομαι κηφισσια τα σαββατα και μου περνανε ολα :lol:

Που αύριο θα κάνω εξετάσεις, για ο οφθαλμίατρος μού βρήκε τρύπα στο μάτι!!
Που η εξεταστική μου αρχίζει 4 Ιουλίου.
Που τώρα τελευταία δεν τα καταφέρνω στα στοιχήματα που βάζω με τον εαυτό μου.
Που δε βρήκα ακόμα εκείνο το 500ευρο στο δρόμο για να κατέβω Αθήνα για συναυλίες (η εξεταστική να πα να &^$(&*)
Που δεν καταλαβαίνω γρι όταν λέτε για Κηφησιές, Γλυφάδες και Χαλκηδόνες :stuck_out_tongue:
Που κατά καιρούς με πιάνουν διάφορα

Εγώ πάντως πήρα μάθημα επιλογής Γεωλογία και την έχω καταβρεί. Δώσε μου Δεβόνιο και Ορδεβίσιο και πάρε μου την ψυχή! 8)

ποιος σε πειράξε καμάρι μου να τον κόψω στα δύο???:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

μου την σπάει η βρωμοεργασία μου που δεν λέει να τελειώσει…:x :x :x

Τελικά άλλο να τα ακούς και άλλο να τα ζεις.
Πήρα κι άλλο μεγάλο μάθημα πάντως.

Έγραψες αυτό που νιώθω σε 4 γραμμές

Οντως εχει διαφορα, οταν τρως τα μουτρα σου το καταλαβαινεις, το εχω παθει και εγω αυτο πριν απο καποιο καιρο και καταλαβα πολλα.

Που απο αυτη τη βδομαδα γραφω καθε μερα και που εμεις τελειωνουμε πιο αργα απο ολους με τις εξετασεις…:frowning:

Μου τη σπάνε οι υποκριτές, οι διπρόσωποι και οι ψεύτες. Ιδίως όταν είναι όλα μαζί. [-X :frowning: :cry: :twisted: :lightsabre:

Ποιός σε πείραξε; :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Που επί μια βδομάδα διαβάζω επι 8 ώρες την ημέρα8O :frowning:

Πες μας ποιος ειναι, που μενει και θα μαζευτουμε οι rocking.gr forum-ιτες να του ξηγησουμε δυο λογακια…

Την Αλοη ρε??? :x :x :lightsabre:

Έτσι!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:lol: :lol: :lol:

Χαχα! Ευχαριστώ παίδες!! :smiley:
Δε τους μπορώ όλους αυτούς… και ένα περιστατικό χτες, αναζωπύρωσε το μίσος μου!!! :evil: Με ποιο σκεπτικό φέρονται έτσι αυτοί οι άνθρωποι;; Τς τς τς… [-X

Αει στο διαολο, καθε μερα βρεχει Ιουνιο μηνα! Τα χει παιξει ο κωλοκαιρος!!!

Μάλλον γίναμε Νότιο ημισφαίριο. Το χειμώνα ήταν καλοκαίρι, και τώρα ήρθε ο χειμώνας. :evil: Κι εγώ έχω ξενερώσει τη ζωή μου!

Που οι άλλοι βαριούνται να πάμε να δούμε την εθνική στο γήπεδο.
Πάλι με mega (:() και πίτσες (:D) θα τη βγάλουμε.

Το μικροσκοπιο στις 8 το πρωι που εχω…:x :x