…να δίνω εξηγήσεις
Οι ψωναρες βοηθοί που το παιζουν πολύξεροι ενώ είναι οι μεγαλυτεροι κουβαδες !!!
ΠΟυ η βροχη σταματαει και δεν μενει για παντα!!!Ισως ειναι καλυτερα αμα εβρεχε συνεχεια μπορει να μην μου αρεσε…Η λυσμονοια της ειναι που με κανει να μου αρεσει τοσο…
Που η εικόνα του πάζλ μου είναι εμετική το λιγότερο!:lol:
ποσο σωστος εισαι ρε μαστορα…αστα…[-X
Που αυτό το λαμόγιο ο Παν(τ)όπουλος έδωσε τον Μάλαρτζ στα βαζέλια. Νισάφι πια…
Στην αρχή διώχνεις τους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα και δεν τη βγάζουν με σποράκι απο το γήπεδο, μετά ξεπουλάς ότι καλό έχει η ομάδα και μας περνάς και για μ@λ@κες λέγοντας ότι δήθεν θες να βγεις Ευρώπη. Με ποιόν θα βγεις ρε Αλ Καπονε? Με τον Ζουέλα ???:lol:
ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ,έλεος πια,ας με αφήσει στην ησυχία μου
Ωπ, τωρα το ειδα #-o …
:-k χμμμμ, τι λες? βεβαια στην ταυτοτητα μου γραφει ιθαγενεια ελληνικη (:? ) αλλα αυτο ειναι ενα τυπικο θεμα που πιστευω μπορει να ξεπεραστει ευκολα:p
Ελπιζω να δεχτεις να μενουμε Εδινβουργο :respect: και να πεταγομαστε τα Σαββατα Γλασκωβη για κανα Cathouse!!!
(εχω και κιλτ…:oops: )
ΥΓ: Οχι, δεν ειμαι καγκουρας, απλως το μετανοιωσα που γυρισα…
Το φοράς με τον παραδοσιακό τρόπο;
8O
καλά ρε δεν ντρέπεσαι??? [FONT=Arial Black]σε πόσες ακόμα θα τάξεις γάμο???[/FONT]
:x
Στη Σκωτια ΝΑΙ…:oops:
Εεεεεε?? :oops: :oops: Τι εκανα παλι???
Εγω ειμαι αθωος O:) εξαλλου εχω δηλωσει πως ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ , I’m a FREE man!!
Απλως αν δεχτει καποια να μεινει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Σκωτια και να μπορει να με ανεχτει μπορει και να αναθεωρησω :vibrate: :vibrate: :vibrate:
Χωρίς … ; :lol: #-o
ΑΑχχχχχχχχχχχχχχ. Τυχεροί που είναι ορισμένοι!!!
HAIL TO SCOTLAND
Το αυριανο 8,00-10,00 παλαιοντολογια…
:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Παλαιοντολογία; Μπλιαχ. Μόνη παρηγοριά, ο Ross από Friends #-o
Ωστε ετσι, ε? Εταξες και σε αλλες?Φτου σου!!!Φτουουουου!!!
Για παντα μπορω να μεινω στη Σκωτια, θα με αποκαταστησεις ομως σε 10 χρονια!
Η εργασια “Εισαγωγη Στη Γεωλογια” που εχω να κανω αυριο…
:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
κατά τ’άλλα σ’αρέσει η σχολή σου:lol: :lol: :lol:
Μου τη σπανε τα ατομα που δεν εχουν σταθερη αποψη και γνωμη και που αυτη εξαρταται απο τα ατομα που τους περιτριγυριζουν εν καιρω