pumpkin
January 5, 2013, 7:00pm
Εκανες πρωτο ποστ με Apocalyptica,Ecanescence,Slipknot,Gary Jules και φορας [U]ασπρο[/U] φουτερ.Νομιζω οτι με ξερεις πολυ καλα.
pumpkin:
Εκανες πρωτο ποστ με Apocalyptica,Ecanescence,Slipknot,Gary Jules και φορας [U]ασπρο[/U] φουτερ.Νομιζω οτι με ξερεις πολυ καλα.
Γενικοτερα τα μαυρα ρουχα μου μαυριζουν τον τροπο που σκεφτομαι, τη ψυχη μου. Δε τα προτιμω αλλα μαρεσουν! Απλα με κανουν να μοιαζω περισσοτερο καταθλιμμενος απ’ο,τι ειμαι :Ρ Το γουστο στη μουσικη ομως δεν παει παντα συμφωνα με τα ρουχα, τια κανουμε?
Λες ε? Χμμ…
μου τη σπαει που αναγκαζομαι να φαω τηγανιτες πατατες χωρις φετα…Δηλαδη ελεος γαμω την τρελα μου.
bubbleguy68:
Μου τη σπαει… ολα μου τη σπανε… Το γεγονος οτι σε 3 μερες εχω σχολειο, οτι δεν μπορω να βαλω το κωλο μου κατω και να διαβασω για το αγνωστο που γραφω τη παρασκευη, οτι θα ξαναδω ολους αυτους τους σιχαμενους ανθρωπους που με κανουν να νιωθω τοσο ασχημα, οτι η Μυρτω δε μου εστειλε καν καλη χρονια μα δε της εστειλα ουτε εγω επειδη σπαστηκα, οτι δε μπορω να κανω κατι για να ξεσπασω εκτος απο το να φωναξω- το οποιο δε μπορω να κανω επισης επδ μενω με οικογενεια-, οτι οι ανθρωποι κρινουν τοσο ευκολα, οτι υφισταται ρατσισμος και ομοφοβια τον 21ο αιωνα, οτι νιωθω πιεσμενος, οτι σε μια βδομαδα εχω γενεθλια και δεν νιωθω καλα και δεν εχω λεφτα για να βγαλω εξω τους φιλους μου για καμια μπυρα… και ολα αυτα με εχουν χτυπησει στο κεφαλι… [B]HEADSHOT[/B] !!
Απο την αλλη,σκεψου οτι θα μπορουσες να εχεις καρκινο
bubbleguy68:
Μου τη σπαει… ολα μου τη σπανε… Το γεγονος οτι σε 3 μερες εχω σχολειο, οτι δεν μπορω να βαλω το κωλο μου κατω και να διαβασω για το αγνωστο που γραφω τη παρασκευη, οτι θα ξαναδω ολους αυτους τους σιχαμενους ανθρωπους που με κανουν να νιωθω τοσο ασχημα, οτι [B]η Μυρτω δε μου εστειλε καν καλη χρονια[/B] μα δε της εστειλα ουτε εγω επειδη σπαστηκα, οτι δε μπορω να κανω κατι για να ξεσπασω εκτος απο το να φωναξω- το οποιο δε μπορω να κανω επισης επδ μενω με οικογενεια-, οτι οι ανθρωποι κρινουν τοσο ευκολα, οτι [B]υφισταται ρατσισμος και ομοφοβια τον 21ο αιωνα[/B], οτι νιωθω πιεσμενος, οτι σε μια βδομαδα εχω γενεθλια και δεν νιωθω καλα και δεν εχω λεφτα για να βγαλω εξω τους φιλους μου για καμια μπυρα… και ολα αυτα με εχουν χτυπησει στο κεφαλι… [B]HEADSHOT[/B] !!
8O8O8O Ανήσυχε!!! Is that you?
stef
January 6, 2013, 12:12am
…συμφωνώ και επαυξάνω:):!:
και 'γω που δεν καταφερα να παρω φετα απο την αραχωβα ενω πηγα τη στιγμη που σε εναν μελλοντικο καρκινοπαθη γινονται χιλιες δυο γονιδιακες μεταλλαξεις.
Σ’αυτο εχεις δικιο! Τα προβληματα μου δεν ειναι τιποτα μπροστα σε καποιον που εχει καρκινο ή που πειναει… Απλα θελω καπου να εκφρασω την ψυχολογικη μου καταπιεση για ολα αυτα που μου συμβαινουν.
:lol:
σιγουρα το πετυχαινεις εκφοβιζοντας μας με τη φωτογραφια σου.
Θα σε επισκεφτω και στον υπνο σου! μουχαχαχαχα
οταν σε μια μπαντα παντα τα μελη περιμενουν απο ενα ατομο να τους οργανωσει,να τους πει τι θα κανουν,να τους βαλει να συνεννοηθουν μεταξυ τους αν χρειαστει και γενικα να παραμενουν παθητικοι.
…όταν μπλέκονται τα σπιράλ των τετραδιων μέσα στην τσάντα και μετά δίνεις μάχη για να τα βγάλεις…σιχτίρ…
…να βαθμολογούν κάθε σχόλιο μου…
Neniel
January 24, 2013, 1:29am
…που δεν διαθέτω ένα death note…