Που αυριο πρεπει να ξυπνησω απο τα χαραματα για να παω στην γαμημενη την τραπεζα
που δε μας αφηνουνε τα φροντιστηρια να ανασανουμε μια μερα. εχω βαρεθει παρα πολυ πλεον.
νταξει μια χρονια ειναι μετα ουτε που θα το θυμασαι…
Που δουλευω σημερα βραδυ
ο γαμω-ΟΤΕ, από την Παρασκευή χωρίς σταθερό και ίντερνετ και να σου λένε ότι αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να σου στείλουν σέρβις…ΨΟΦΟΣ
που έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες στη Λάρισα εξαιτίας (μάλλον) ίωσης που μου έρχεται να ξεράσω! 2 πρωινά σηκώθηκα να πάω στο κτελ και ξέρασα και τα 2! βέβαια την υπόλοιπη μέρα είμαι μια χαρά!
επόμενη προσπάθεια φυγής, αύριο το μεσημέρι
Και εμενα με ταλαιπωρει μια γαμημενη ιωση εδω και 2 μερες με τρομερο πονο στην κοιλια.Σημερα καπως ηρεμησα
Μου τη σπαει… ολα μου τη σπανε… Το γεγονος οτι σε 3 μερες εχω σχολειο, οτι δεν μπορω να βαλω το κωλο μου κατω και να διαβασω για το αγνωστο που γραφω τη παρασκευη, οτι θα ξαναδω ολους αυτους τους σιχαμενους ανθρωπους που με κανουν να νιωθω τοσο ασχημα, οτι η Μυρτω δε μου εστειλε καν καλη χρονια μα δε της εστειλα ουτε εγω επειδη σπαστηκα, οτι δε μπορω να κανω κατι για να ξεσπασω εκτος απο το να φωναξω- το οποιο δε μπορω να κανω επισης επδ μενω με οικογενεια-, οτι οι ανθρωποι κρινουν τοσο ευκολα, οτι υφισταται ρατσισμος και ομοφοβια τον 21ο αιωνα, οτι νιωθω πιεσμενος, οτι σε μια βδομαδα εχω γενεθλια και δεν νιωθω καλα και δεν εχω λεφτα για να βγαλω εξω τους φιλους μου για καμια μπυρα… και ολα αυτα με εχουν χτυπησει στο κεφαλι… [B]HEADSHOT[/B] !!
Καλέ, εσύ είσαι το alter ego μου!!! Και μένα όλα μου τη σπάνε φίλος!!!
χαχαχα, ετσι ρε alter ego! :Ρ
xαλαρα απο τις αγαπημενες μου ταινιες…
MONO SAKIS.
δε την εχω δει! :S
Εδώ μέσα τα αγόρια είναι φαν του SAKIS!!!
Μετα το “Αν…” και τον “Κυνοδοντα” ο,τι καλυτερο εχει βγαλει ο ελληνικος κινηματογραφος
λυπαμαι… χαχα οχι πλακα κανω :Ρ
εμενα το “στα ακρα” μου αρεσει! φοβερη ταινια!
εισαι αυτος που φαινεται στο αβαταρ;
αν μιλας σε μενα, τοτε ναι. γιατι? :Ρ
Ταινία είναι το “στα άκρα”; :-k
Γενικά, εγώ με τον κινηματογράφο είμαστε χρόόόόόόνια σε διάσταση… Ο κολλητός μου πάει να κάνει κάτι με κάτι ταινίες του Τιμ Μπάρτον και κάτι άλλων τέτοιων, ε μετά από καιρό θα μάθω… Από ελληνικό δε σκαμπάζω, αλλά άμα λέει το στόρυ και οι ηθοποιοί, θα τη δω!