Μου τη σπάει

…το ότι με έχει πιάσει μια ανησυχία, ανυπόφορη… και δεν έχω τί να κάνω…

…το ότι σε τέσσερις μέρες είναι Χριστούγεννα, κι ούτε ψώνια ούτε στολίδια παρά μόνο μία απέραντη μουνταμάρα…

…κάτι τέτοιες στιγμές παρακαλάς η συντέλεια του κόσμου να ερχόταν στ’ αλήθεια(να μην μας “τελείωνε” εντελώς όμως ε)…

κι’εγω τα ιδια μόνο που αυτες ακριβως τις στιγμες το μονο που πραγματικα δεν θελω ειναι η συντελεια

Ε ε τι είναι αυτά; Χαρείτε τη ζωή σας μωρέ και μην σκέφτεστε μουντά

Φταίει η ώρα. :stuck_out_tongue:

η μούντα φταίει: http://www.youtube.com/watch?v=UgSy2kFYGos

που πέρασε το τέλος του κόσμου και χάθηκε μια καλή ατάκα…:frowning:

Ρίχτην εσύ. :stuck_out_tongue:

^Δεν τελείωσε ακόμα η μέρα, απομένουν 4 ώρες και 50 λεπτά.

δεν ειναι για εδω…

επίσης τι να προλάβεις σε 4 ωρες

…[I]που δεν ήρθε η πολυποθητή αλλαγή συνειδητότητας των ανθρώπων 21/12
και οι μ@μ@κιες εξακολουθούν να κυβερνούν το κόσμο[/I]…

:lol:

που δεν καταστραφηκε ο κοσμος…
και ειχα πολλα σχεδια:p

Κι εγώ…θα γνώριζα Dio, Gary Moore, Criss Oliva, Midnight, Phil Lynott, Cozy Powell…παπάρια τελικά…

ασεε…αυτοι οι Μαγιας καταστρεφουν ονειρα ζωης…:stuck_out_tongue:

Φοβάσαι μήπως έχουν γεράσει δηλαδή όταν πεθάνεις και δεν τους προλάβεις στα ντουζένια τους; :stuck_out_tongue:

ον τόπικ, και μένα μου την σπάει που δεν καταστράφηκε ο κόσμος. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!

:-s με τους εξωγηινους εισαι εσυ!!!

lobo??[-X δεν πειθεις…:stuck_out_tongue:

ον τοπικ…το κρυο…μα ποσο κρυο θα κανει ακομαα

Mου τη σπάει ο βασανιστικά αργός τρόπος που διαβάζω τον τελευταίο καιρό βιβλία που άλλοτε τα έβγαζα σε λίγες μέρες, τα ρουφούσα αχόρταγα. Φάση μια σελίδα την ημέρα και έτσι! :stuck_out_tongue: Και ο λόγος φυσικά είναι η έλλειψη χρόνου. Aααααχ, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς.

Δε μπορω να καταλαβω ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΑΜΠΛΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?ΑΝΤΕ ΟΚ ΝΑ ΜΗ ΤΟ “ΚΛΕΨΟΥΜΕ” ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ?ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ?

…που απόψε έχει ολονύχτιο ταξίδι με τραίνο, και αύριο γραφείο, τράπεζες, rdv, για όλη την μέρα…μετά ελπίζω σε ξεκούραστο 4ήμερο:):!:

Ναι άσε. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα . Δηλαδή έχω από την μία το Έγκλημα και Τιμωρία,
που το διαβάζω τόσο καιρό και από την άλλη τις Ηλεκτρικές Μηχανές και για άλλη μια φορά υποτάσσομαι στην ανάγκη. Άντε να έρθει και να τελειώσει αυτή η γαμημένη εξεταστική.