Μου τη σπάει

ελα, ξεντραπηκα! κανε κι εσυ ενα κοριτσαρα! (προσπαθω να επανορθωσω :p)

μα ρε παιδια αν ειναι ξινουτσικη η φετα (ηπ3ιρ0ς) και ειναι ξινο και το αυγολεμονο εμενα δε μου καθεται καλα. μου φαινεται καπως σαν πλεονασμος. γενικα τυρι και αυγολεμονο δε μου παει.

φακεν πονοκεφαλος…

φέηλ, για αλλού πήγαινε

Οι Ελληνες οδηγοι!!
ολοι σουμαχερ και γαμιαδες [-X

:lol:

τί γλυκούληηηηης. τον αγαπώ! <3 <3 <3

^ωραίο αβαταρ ε

ναι, έβλεπα αυτό πριν λίγο και είπα να. :slight_smile:

Το κρύωμα, τελικά κάθε Δεκέμβρη είναι αναπόφευκτο…

που η πρωταγωνίστρια της Λάκτα παπαριάς “love in the end” μου θυμίζει τόσο πολύ μια γνωστή μου που έκατσα και είδα και τα 20’ αυτής της παπαριάς. και θέλω και μια λάκτα τώρα αλλά το πιο κοντινό περίπτερο είναι 10’ μακριά και ποιος βγαίνει τώρα μες στο κρύο.

τα νεύρα μου.

Που η μέρα ξεκίνησε με σκατά ψυχολογία από μένα, καθυστέρηση ένα 15λεπτο στη δουλειά με τη πόρτα του ΗΣΑΠ να κλείνει στη μάπα μου, παρατρίχα να τσακωθώ λόγω αυθάδειας δικιάς μου στο τηλέφωνο με τεχνικό και γενικά ελπίζω να μη πάει έτσι όλη η μέρα :frowning:

η μαγειρικη…σημερα εκαψα κατι πατατες…και κοντεψε να παρει φωτια ολη η κουζινα ειχε γεμισει το σπιτι με μαυρο καπνο…εντωμεταξυ ειχαν αφησει εμενα να μεγεςιρεψω και τα εκανα ολα χαλια :(…μεχρι και ο απεναντι τοιχος λερωθηκε :razz:

Κοριτσι για σπιτι!

δεν πειράζει και πολύ. θα κάνεις λάθη αλλά θα μάθεις στο τέλος
οι περισσότεροι το έχουν πάθει.[SPOILER]εκτός από μένα που δεν έχω κάψει ποτέ τίποτα:bounce:[/SPOILER]

Που μου καιγεται συνεχεια το ενα γαμημενο προβολακι ομιχλης στο αμαξι :x

…ααα στης γυναίκας μου, το αμάξι, καίγινται όλα τα φώτα πίσω…θέλει απεγνωσμένα σέρβις…ή πέταμα:):!:

Κάποιον μου θυμίζει αυτό το σκηνικό…

αα δεν ειμαι η μονη λοιπον:D

κατι με κρουασαν? :lol:

Τέλη Ιανουαρίου θα έκλεινα έναν ολόκληρο χρόνο (τον πρώτο μου από το 2004?) χωρίς να με έχει πονέσει το χέρι.
Από προχθες είχα αρχίσει να συντάσσω νοερά και το πανηγυρικό status update στο facebook.

και σήμερα το αισθάνθηκα.
εκείνο το γνωστό μάγκωμα στον τένοντα στη βάση του δαχτύλου, μέσα στον καρπό.
Γαμώτο μηδένισα πάλι…:frowning: